perjantaina, toukokuuta 21, 2004

Miksi älykkäät miehet epäonnistuvat naisten kanssa?

David DeAngelo:
"Neron epäonnistumisparadoksi" tarkoittaa hyvin älykkäiden miesten taipumusta pärjätä huonosti naisten kanssa. Terävillä miehillä on tapana olla "oikeassa", mutta tuo taito voi olla huonompi kuin käyttökelvoton naisia iskettäessä. Tilanne on suunnilleen samanlainen kuin käytettäessä vasaraa pultin ruuvaamiseen.

Teräviltä jätkiltä puuttuvat usein sosiaaliset taitot. Eivät sosiaaliset teoriat tai tiedot, vaan käytännön taidot. Ja taitoja ei saa itselleen ajattelemalla niitä, vaan hankkimalla ne itselleen harjoittelulla.

Mitä terävä mies tekee, kun hän törmää ongelmaan? Hän pyrkii hankkimaan lisää tietoa! Jos ongelma onkin kuitenkin tunteisiin tai fyysisyyteen liittyvä, niin viiden miljoonan teorian lukeminen ei auta sinua kovinkaan paljoa. Terävät heput käyttävät tietoa välttääkseen toimintaa. Sitä voisi kutsua "luovaksi välttelyksi".

Naiset eivät tunne vetoa miehiin, jotka saavat heidät ajattelemaan, vaan naiset tuntevat vetoa miehiin, jotka saavat heidät tuntemaan. Eli mitä terävät heput tekevät tavattuaan naisen? He ryhtyvät loogiseen keskusteluun! Puistelen päätäni jo nyt...Tuolla tavalla terävät heput ampuvat itseään jalkaan. Jos mies aloittaa loogisen keskustelun juuri tapaamansa naisen kanssa, on tilanne suunnilleen sama, kuin että hän laittaisi ison neonvalon päänsä päälle, jossa lukisi: "En ymmärrä naisten päälle yhtään mitään!"

Naisilla on hienovaraiset tutkat, joilla he erotttelevat miehet, jotka hallitsevat naiset ja jotka eivät hallitse. Heillä on kaikenlaisia testejä, joita he heittelevät huomaamattomasti miehille. Pahinta tuossa on se, että et tiedä, milloin sinut on testattu ja havaittu kelvottomaksi! Terävät heput eivät ole tottuneet tunneperäiseen kommunikointiin, jossa pitää ottaa hetkestä kiinni.

Terävän hepun vahvuus on hänen aivoissaan ja heikkous hänen tunteissaan. Terävät heput jähmettyvät pelkoonsa. Ja koska terävät heput eivät tunne oloaan kotoisiksi asioiden kanssa, joita he eivät osaa, he juoksevat pelkoa pakoon. Moni mies mieluummin kuolee yksinäisyyteensä kuin opettelee tulemaan toimeen tunteidensa kanssa.

Lopulta huomasin, että voit olla samanaikaisesti tyhmä ja menestyksekäs naisten kanssa. Menestyminen naisten kanssa ei vaadi pelkkää logiikkaa. Eräs ihmeellisistä asioista minkä huomasin oli se, että naisten kanssa menestyvät miehet työnsivät naisia pois luotaan ja vastauksena naiset lähtivät jahtaamaan noita miehiä heidän peräänsä. Tuossa käytösmallissa ei tuntunut olevan mitään järkeä.
Kaipa se on vieläkin lainattava Vauvapalstailijoita, kun kynäsormet tuntuvat noilta väärinlukemisen mestareilta vain yltyvän:
- Tässä ketjussa muutama testosteroinimyrkytyksestä kärsivä sonni pullistelee kuinka heillä olisi nyt sitten asiat niin saakelin väärin kun nainen ei lakoa koulutuksesta ja ihan ok ulkonäöstä huolimatta. Voivoi. Ymmärrän ihan hyvin että Henry kirjoittaa salanimen takaa. Sääliksi sillti käy niitä raasuja jotka oikeasti joutuvat hänen kohteikseen. Nämä viimeaikaiset "preferoin naista joka passaa minua vaikka olisin millainen sika" kirjoitukset kertovat kaiken siitä säälittävästä ylimielisyydestä minkä vallassa tätä hulluutta heitetään. Kamalaa on jos miehen sikailuun puuttuminen on naiselle nalkutusta - kun samanaikaisesti jätkä tekee oikein uran naisen vikojen kaivelusta.

- Enpä jaksanut hänen hengentuotoksiaan kovin pitkälle lukea. Aivan älytöntä sontaa. Luojan kiitos edustamansa mieslaji on vakavasti uhanalainen ja tulee karsiutumaan maapallolta lähivuosikymmeninä - kun ei sovinistipellelle kukaan anna, niin siihenpä ryytyy sekin geeniperimä.

- No on aika selvää miksi tälläisiä kirjoittavat ihmiset eivät ole mitenkään erityisen suosittuja missään kategoriassa. Tämmöinen mielisairas vaino ja kaiken oman vastuun väistely on vain omiaan etomaan.

- Miksi naisen pitäisi toimia luontoaan vastaan? Nainen valitsee biologisen käyttäytymismallin mukaan parhaimman uroksen mahdollisille jälkeläisilleen. Mainitsemasi ATM:t ovat pohjasakkaa, kelvottomia jatkamaan sukua. Miksi naisten pitäisi pariutua sellaisten miesten kanssa? Tämähän johtaisi lajin rappeutumiseen.
Naisten olisi hyvä toisinaan toimia luontoaan vastaan, jotta he eivät valitsisi itselleen aggressiivisia, väkivaltaan taipuvaisia miehiä tai häntäheikkejä, jotka kyllä osaavat vedota naisten biologiseen vaistoon, mutta jotka jättävät jälkeensä vain särkyneitä sydämiä. En usko, että laji rappeutuisi kovinkaan pahasti ainakaan naisnäkökulmasta katsottuna, jos pelimiesten tai väkivaltaisten miesten geenit eivät pääsisi rulettamaan lisääntymisrintamalla.

Googlewar! Blääh, taas tuli tappio...

Ei kommentteja: