lauantaina, toukokuuta 01, 2004

Pikku Henkan hurja nuoruus

Blogi täyttää tänään yhden vuoden. Kiitoksia kaikille lukijoille ja kommentoijille. Juhlan kunniaksi muistellaan, mistä homma oikein alkoi. Kaikkihan juontuu loppujen lopuksi lapsuuden kokemuksiin...Seuraavassa lainauksia edesmenneen äitini kirjoittamina pienokaisen omasta "Kulta-aika lapsuuden"- kirjasta:

- "Uhmaiässä koettelit vanhempiesi kärsivällisyyttä heittäytymällä pitkällesi ja kiukuttelit menemällä sängyn alle pissille."

- "Osoitit yritteliäisyyttä siten, että kun pissit lattialle, niin hait rievun ja pyyhit pois ja veit märät housut kylpyhuoneeseen 1v 5kk ikäisenä."

- "1-vuotiaana sinä ehdit joka paikkaan. Olit hyvin herkkä loukkaantumaan kaikista kielloista."

- "2-vuotiaana sinulla oli aina niin kiire, että pääsi oli aina täynnä kuhmuja ja naarmuja. Et koskaan kerinnyt mihinkään kävelemällä, vaan aina piti juosta."

- "Olimme melkein joka päivä järven rannalla, mutta meidän piti lähteä sieltä vähän ajan päästä pois, kun keräsit kaikkien toisten lasten lelut itsellesi."

- "1v 10kk ikäisenä suukottelit kaikki pikkutytöt, jotka meillä kävi. Pikku Tiina raapi kasvosi naarmuille - ja sinä kun vain halusit suukotella."

Ei kommentteja: