sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2004

Keskustelupalstoilta poimittua

Ohjeita naisteniskentään Suomi24:stä:
Yhden illan juttu on kuitenkin yllättävän helppo saada haaviin. Ensin kannattaa ottaa vähän pohjia, jottei hermoile. Kannattaa katsoa naista vähän sillä silmällä, miten nainen on pukeutunut. Poolotytöt eivät yleensä lämpiä, vaikka voihan heitäkin tietty yrittää. Älä mene juttelemaan tytölle, joka keskustelee intensiivisesti kaverin kanssa. Ota joku, joka on - sillä hetkellä - yksin tai isomman porukan laitamilla.

Kehu naista jollain omaperäisellä jutulla. "Sulla on niin kiva nenä, että se saa mut vielä joskus veistämään susta patsaan." Uskomaton kakka uppoaa naisiin, varsinkin kun sitä tehostaa itsevarma hymy ja "koiranpennun" katse. Ala vääntää juttua, ja heti kun on sopiva rako, ehdota tanssia. Älä vahingossakaan tarjoa tai suostu tarjoamaan, sellaisilta naisilta ei yleensä irtoa.

Tanssilattialla on helppo tehdä fyysinen move, jonnekin vyötärön alapuolelle ja huulille. Pieni hipaisu, mutta sellainen ettei jää huomaamatta, riittää. Muistathan, ettei naisia isketä alkuillasta. Silloin ne liikkuvat vielä kaverien kanssa. Tanssilattialle kun on päästy, loppu on historiaa. Viihdytä, kerro juttuja, pussaile. Sitten ehdota pikaruokaa - meillä on tästä hieno kulttuuri - ja punkkua sinun luonasi. Vaikkei nainen kellistyisi ekana iltana, tokana tai kolmantena viimeistään.
Elleistä löytyy jako baarien eri iskijämiestyyppeihin:
Ne miehet, jotka harrastavat tolkuttomasti irtosuhteita ovat joko luonnostaan todella vetovoimaisia, tai epäaitoja valloitusfriikkejä -- mutta tuskin koskaan kännissä. Kännääjillä on toimintaansa aivan omat syynsä: yksi niistä on valitettavasti se, että tavallisen surkean suomalaismiehen mahdollisuudet tavata mukavia naisia selvin päin ovat äärimmäisen pienet. Epäilisin, että suurin osa suomalaista parisuhteista on saanut alkunsa alkoholin vaikutuksen alaisena. Naiset ilmeisesti kaipaavat miehiltä sopivaa spontaanisuutta ja välittömyyttä, jota *joskus saattaa* esiintyä humalatilassa, mutta tuskin koskaan ilman. Peli-, ja huippumiehet tietenkin osaavat olla ja tuntua hyviltä joko luonnostaan tai harjoittelun kautta.
Miten välttää vaimon lihominen - ohjeet Suomi24:stä.

City-lehden keskustelusta - Onko mahdollista saada 24-vuotias pelimies vakiintumaan?
Jos mies pystyy hurmaamaan "naisen kuin naisen" niin siinä täytyy kyllä naisena olla jotain erittäin erikoista että sellainen mies pysähtyis. Hyvin monelle miehelle (varsinkin tämänkaltaisille) uusien naisten valloituksessa on jo sinällään itseisarvoa. Sitä sinä et voi ikinä hänelle tarjota. Samoin huoleton casual sex vaihtuvien partnereiden kanssa on näille miehille tärkeää. Kaikki vakavuuteen (lue tylsyyteen) viittaavat merkit saavat heidät vaihtamaan seuraamaan.

Sinun pitää siis olla selvästi kauniimpi, hauskempi, seksikkäämpi, pornompi ja haluttavampi kun kaikki ne muut naiset jotka ovat hänen saatavillaan. Suunnilleen yhtä hyvä, tai hieman parempi, ei riitä, koska uudessa naisessa on se valloittamisen lisäbonus.
Nainen kysyy City-lehden keskustelussa:
Miksi helvetissä en koskaan kelpaa kenellekään, kaikki vain yrittävät käyttää hyödykseen? Seurustelen miehen kanssa, hänellä on koko ajan uusia naisia, ja sanoo etsivänsä vain kavereita... Mikä minussa voi olla vikana?? Mitä vastauksia te keksitte? En ole ruma, en tyhmä, huolehdn itsestäni, olen uskollinen, olen rehellinen, tuen tarvitteassa, kuuntelen ja niin edelleen...
Vikana on se, että menet pelimiesten koukkuun. Sinuun tekevät vaikutuksen sellaiset miehet, jotka ovat taitavia naisteniskijöitä. Eräs tapa välttää tuollainen kohtalo on etsiä mies, joka ei ole hyvä naisteniskijä. Huonolla naisteniskijällä ei ole koko aikaa uusia naisia.

Mielenkiintoinen vaihtoehto bloggaamiselle.

Ei kommentteja: