keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2004

Väestöliitto harhateillä

Väestöliitto kannustaa Hesarissa:
"Tehkää lisää suomalaisia, myös maahanmuuttajat ja adoptiolapset ovat tervetulleita. Uusien vauvojen lisäksi maahan tarvitaan tasa-painoisen väestörakenteen turvaamiseksi tarvitaan lisää maahanmuuttajia.

"Yhteiskunta, jossa on tasaisesti kaikenikäisiä ihmisiä on dynaamisempi ja innovatiivisempi kuin ikärakenteeltaan yksipuolisempi yhteiskunta. Väestöliiton toimitusjohtaja Helena Hiila perustelee väestöpoliittisen ohjelman tavoitteita. Hiila muistuttaa, että ihmiset arvostavat perhettä ja haluaisivat tehdä lapsia nykyistä nuorempina. Ratkaisevasti tähän vaikuttavat nuorten naisten työelämän olosuhteet."

Väestöliiton "toiminta-ajatuksena on tuottaa yksityisille ihmisille ja yhteisöille palveluja ja tutkimuksia sekä tehdä esityksiä, jotka edistävät perheille ja lapsille suotuisan, väestöllisesti tasapainoisen yhteiskunnan kehitystä.
Olen varmaan hiukan pihalla, mutta mihinkä tällaisten "valtio valtiossa"-järjestöjen toiminta-ajatusten oikeutus oikein perustuu? Miksi tasa-painoiseen yhteiskuntarakenteeseeen tarvitaan sekä vauvoja että maahanmuuttajia. Jos oletetaan, että Suomeen olisi helposti saatavissa riittävästi maahanmuuttajia väestökadon ehkäisemiseksi ja ikärakenteen korjaamiseksi, niin miksi ihmeessä suomalaisia pitäisi kannustaa puolivastentahtoisesti vauvojen tekemiseen, kun halvemmalla saisi tuotua valmiita ulkomaalaisia, jotka ehkäpä itsekin olisivat hyvien olosuhteiden tarpeessa?

Ja miten ihmeessä ihmiset muka haluavat tehdä lapsia yhä nuorempina? Minun käsitykseni mukaan ihmiset haluaisivat tehdä lapsia yhä vanhempina, jos haluavat tehdä niitä ollenkaan. Miksi patistaa nuoria naisia tekemään lapsia kepin ja porkkanan avulla, kun tuottamalla Suomeen lisää ulkomaalaisia voisi iskeä pari kärpästä samalla iskulla?

Eikä nuorten naisten asemaa parantamalla saada syntyvyyttä parannettua. Mitä koulutetumpi ja menestyvämpi nainen on, sitä vähemmän hän synnyttää. Väestöliiton kannattaisi mieluummin huonontaa nuorten naisten asemaa, koska huonossa asemassa oleva naiset hakevat elämäänsä sisältöä ja statusta lasten kautta. Väestöliiton kannattaisi parantaa miesten asemaa, sillä mitä varakkaampi mies on, sitä todennäköisemmin hänellä on perhe. Menestyvistä miehistä harvat jäävät perheettömiksi. Väestöliitto toimii tavoitteidensa kannalta täysin nurinkurisesti.

Onko järkeä ylläpitää järjestöä, joka ei osaa ratkaista maailman yksinkertaisinta ongelmaa väestömäärän lisäämiseksi, kun tuo ongelma on aina osattu ratkaista maailman historian aikana ja paljon kurjemmissakin olosuhteissa. Syntyvyyshän kasvaa aivan luonnollisestikin vaikkapa lopettamalla feministisen politiikan edistäminen. Onko tuota itsestäänselvää ajatusta edes pohdittu väestöliitossa?

Naisia voi kutsua "nimillä" myöskin hellitelläkseen:
BOULDER - In a sworn statement to be made public Tuesday, University of Colorado President Elizabeth Hoffman said a four-letter word(cunt?) used toward women can sometimes be used as a "term of endearment."
Tumppu von Tumpusta löytyi äärimmäisen hauskoja kuvamanipulaatioita Stubbista.

Saako epäillylle 81-vuotiaalle raiskaajalle tehdä potenssitestin?

Legoista voi tehdä melkein mitä vaan.

Ei kommentteja: