sunnuntaina, heinäkuuta 04, 2004

Miehiä ja naisia

Otteita Tommi Hoikkalan toimittamasta kirjasta Miehenkuvia:
- Sosiologinen malli: Eläimet käyttäytyvät biologiansa mukaisesti, mutta ihminen sen sijaan on kulttuurin ohjaama. Koska ihminen on vapaa biologisista rajoituksista, ei kultturien monimuotoisuudelle ole rajoja. Ihminen on vailla ennakkotaipumuksia, oppiva Tabula Rasa.

- Viime vuosisadan maineikkaimmista kylätappelijoista kerrottiin, että tytöt pitivät heitä arvossa ja että tytöt olivat ylpeitä sellaisten miesten seurasta. Naisten rakastumiset suosivat leveäharteisia, kapealanteisia ja hieman dominoivia miehiä.
Naisten mielipelejä:
- "Do you think I look fat in this dress?" When a woman asks you this, you're doomed. No matter what you say, it will be the wrong answer. She already knows she looks fat or she wouldn't be asking you the question in the first place.

- She'll come on to you, flirt, even act sexually suggestive with absolutely no intention of going on a date or getting involved. What's her mind game?: She wants to get a rise out of you to assure herself that she's still attractive to the men. Surprisingly, a lot of attached women play this game.

- She breaks your date at the last minute or doesn't show up at all without a word of apology. What's her mind game?: She knows that the one being pursued controls the course of the relationship and she wants to ensure that you dance to her tune early on. Many women play this game to see how desperate a man is. If you roll over and puppy-dog it at this point, you might as well just put a collar around your neck.

- Unfortunately, these mind games are a reality. If women would learn to respect men and honestly communicate instead of expecting us to guess what they're thinking or manipulate us, this would be a much better dating world.

- So why do women indulge in these silly mind games? It's really about testing us. And tests are ultimately all about control of the relationship.
Naisten väkivaltaisuus on lisääntynyt:
Naiset käyttävät väkivaltaa parisuhteissa yhä enemmän. Yhdysvalloissa tehdyt tutkimukset osoittavat, että parikymppisten seurustelusuhteissa lievän väkivallan tekijänä on lähes yhtä usein nainen kuin mieskin. Viitteitä naisten aggressiivisuuden yleistymisestä on kaikissa länsimaissa, myös Suomessa. Psykiatri Raisa Cacciatoren mukaan naisiin on iskostettu, että he voivat käyttäytyä miten haluavat, mutta mies ei saa lyödä. STT
Lyhyt rääpäle kirjoittaa Elleissä ja naiset vastaavat:
Täällä nyt kovasti haukutaan pieniä, lyhyitä, laihoja ja mitättömiä miehiä. Minä olen juuri sellainen. 163cm ja 55kg. Ette naiset usko, miten sattuu, kun haukutte kaltaisiani ihmisiä. Emme me voi koollemme mitään. Ei tunnu kivalta, kun ei pidetä edes miehenä. Olen 35-vuotias ja olen yhden kerran ollut naisen kanssa kauan aikaa sitten. Kyllä te naiset puheissanne aika julmia olette. Vain se iso mies kelpaa. Tottakai itsetunto on nollassa, kun ei kelpaa kellekään. Naiset ei vilkaisekkaan.

- Luuletko tosiaan että syy miksi sinulla ei ole enemmän kokemuksia johtuu siitä että naiset eivät sinua hyväksyisi. Kuinka he edes voisivat yrittää, jos jo valmiiksi päätät etteivät he kuitenkaan hyväksy sinua. Ja se itsetunto ei kyllä parane, vaikka yht'äkkiä saisit 20 cm lisää pituutta.

- No heh sua. Onhan niitä lyhyitä naisiakin ja hentoja. Eli rupeapas vaihtamaan omaa asennettasi itseesi. Jätä nuo rääpälepuheet taakse ja pidä itsestäsi huolta.

- Mikään ei ole vähemmän kiinnostavampaa kuin jatkuvasti itseään vähättelevä ihminen. Seiso peilin edessä ja kehu itsesi kerran päivässä.
Suomalaisen miehen kuva Elleissä:
"Siellä se istui olohuoneen tV.n ääressä kova mulkku kourassa ja toisessa keskiolutpullo, katsomassa vähäpukeisten naisten keikistelyä."

Tuo oli kyllä hyvin kuvattu tilanne. Siihen tiivistyy perussuomalaisen miehen koko olemus.
Kysely miehille ja naisille.
Do you believe women are attracted to men who sometimes treat them poorly?
Yes 79% (Men) 82% (Women)
No 21% (Men) 18% (Women)

Do you think that men are more attractive to women if they have lots of money?
Yes 62% (Men) 54% (Women)
No 38% (Men) 46% (Women)

Do you think that men should take the initiative in terms of asking women out on dates?
Yes, men should take the initiative 52% (Men) 65% (Women)
No, men and women should be equally responsible 48% (Men) 35% (Women)

How important to you is being successful at work?
Very important 44% (Men) 31%

Do you believe that monogamy is natural?
Yes 63% (Men) 80% (Women) No 37% (Men) 20% (Women)

Do you believe that monogamy is desirable?
Yes 82% (Men) 91% (Women)
No 18% (Men) 9% (Women)(Women)

Which of the following best describes how you feel about shopping?
I hate all shopping and try to avoid it at all costs 20% (Men) 4% (Women)

Ei kommentteja: