lauantaina, syyskuuta 11, 2004

Deittinetin toiminta

Joku ahkera on testannut empiirisesti deittinetin toimintaa ja raportoinut testinsä tuloksista Elleissä:
Olen oikeasti vajaa kolmekymppinen mies, yli 180 senttiä pitkä ja urheilullisen hoikka. Minulla korkeakoulutasoinen tutkinto ja ammattia vastaava työ. Harrastan urheilua ja taiteita! Tykkään käydä joskus taidemuseoissa ja näyttelyissä, joskus jopa lätkämatsissa. Lisäksi harrastan maalausta ja soitan kitaraa, mutta työn ym. menojen takia nämä ovat jääneet vähän vähemmälle. Olen luonteelta huumorintajuinen ja pidän itseäni älykkäänä ja siihen on hyvät perusteet (katso yltä). Takana on jonkin verran seurustelua yksi pidempi suhde. Ei lapsia ym. velvotteita.

Tapaus A: Hain omana itsenäni ylläolevilla tiedoilla naisseuraa lähinnä seurustelu/tapailu mielessä. Pidin ilmoitusta aina viikon ja sitten muokkasin otsikko ja sisältö vähän, yhteensä kuitenkin ilmoitukseni oli voimassa n. 4 viikkoa.

Tulos: 1 vastaus naiselta, joka kirjoitti tyyliin "Moi, mitäs kuuluu vaikutit ihan hyvältä tapaukselta, kerro lisää? T: Suvi...".
Ajatelma: Tommipommi ja Aika ja Minän Timo valittelevat toisinaan tyhmyyttään. Molemmat ovat opiskelleet filosofiaa. Voisiko ajatella, että filosofiset ajatukset eivät kirkastuneet heidän mielissään niin kirkkaiksi halmiksi kuin mitä he itse olisivat toivoneet. Jos noin on, niin he määrittelevät epäsuorasti älykkyyden filosofiseksi ymmärtämiseksi ja tyhmyyden sen vastakohdaksi. Voidaan myöskin ajatella, että kysymys ei suinkaan ole tuosta, vaan siitä, että filosofia on tehnyt heistä nöyriä minkä tahansa itseään suuremman viisauden edessä. Oli miten oli, harvemmin kuulee muitten aineitten opiskelijoiden valittelevan tyhmyyttään ja rajoittuneisuuttaan yhtä autuaasti.

Miksi naiset eivät yllä huipulle?

Tasa-arvopalkinto on taas jaossa. Ehdottaisin sen saajaksi itseäni, jos jaksaisin, mutta en nyt jaksa. Toivottavasti lukijat pistävät ehdotuksia menemään puolestani, jotta taas kävisi, niin kuin kuukkeitten kanssa kävi.
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta on vuodesta 1998 jakanut Miehen työ -palkintoa yhteensä kuusi kertaa. Asia on ajankohtainen myös syksyllä 2004, kun tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Mies- ja mediajaosto aloittaa miehen työ-palkinnonjakotilaisuuden valmistelut vuodelle 2005.

Palkinnon ajatuksena on palkita tasa-arvotyötä tehneitä miehiä tai järjestöjä. Täten pyritään osoittamaan, että tasa-arvo on sekä naisten että miesten asia. Samalla kannustetaan myönteisen esimerkin antaneita miehiä jatkamaan työtään. Ehdotuksia miehen työ -palkinnon saajasta vuodelle 2005 perusteluineen voi lähettää osoitteeseen jussi.aaltonen@stm.fi tai postitse perjantaihin 22.10. klo 16.30 asti.
Lukutaidottomuus on yleistä Los Angelesissa.

Mukava harrastus miehille.

Naiskuski tekee uuden ennätyksen...

Naiset harrastavat usein seksiä sikojen kanssa, mutta voi sitä sattua miehillekin...

Ei kommentteja: