torstaina, lokakuuta 21, 2004

Osaako kukaan nainen lukea miehiä?

Ei naisia armeijaan!
Women should not be drafted because they have babies!!!

Women are also more emotional than men. Women are raised to be mothers and men are raised to be solders. Look at the toys for children.

Equal rights are a load of BS. Anyone? I mean any man that is crying "Equal rights, they should be drafted" hasn't got a clue how freakin' unfair America is for woman. You men can walk down the street without fear of being mugged, raped, and murdered.
Jotta totuus ei unohtuisi, niin suurin osa väkivallan uhreista on miehiä, joten miehillä on aihetta pelkoon paljon enemmän kadulla kulkiessaan kuin naisilla.

Onko miehesi väkivaltainen?
DOCTORS and midwives are to ask all pregnant women if they have been beaten by their partners as part of a crackdown on domestic violence, ministers said yesterday.

Mothers-to-be will be discreetly questioned by healthcare staff during ante-natal check-ups.
Venäjän armeijan simputus kauheaa.
The report claims hundreds are killed or commit suicide as a result.

Tens of thousands of soldiers run away, while thousands more are left physically and or mentally scarred.
Ehkäpä venäläisten ilotyttöjen kohtalosta huolestuneiden kannattaisi vaihtaa empatian kohteensa tähän paljon vakavampaan ongelmaan.

Onko tässä kyse raiskauksesta vaiko tavallisen baaripalturin extremeversiosta?


Naisten alhaisten palkkojen salaisuus paljastuu uudessa kirjassa:
WOMEN tend to get lower pay than men because they generally work shorter hours, research in a new book reveals.
Syitä ja seurauksia:
So Helen Zou, a 40-year-old Sydney civil engineer..."Beautiful, intelligent Australian Chinese lady seeks to have dream family with a fabulous partner to enjoy a lifetime with."

Zou asks for a man "ideally in good health (non-smoker or drinker)", aged up to 45, "unencumbered and of caucasian appearance (with a) good sense of humour (and a) solid financial background with warm and caring nature". She also says she would prefer a "businessman or professional background".

Social observers have also blamed a relative abundance of young single women in Sydney for the failure of young men to commit to long-term relationships.
Ensin esitetään tuollaiset vaatimukset tulevalle miehelle ja sitten esitetään, että miehet eivät halua sitoutua pitkiin suhteisiin. Missä on muna ja kana?

Tutkimustietoa Venäjältä:
Too much swearing can make men impotent and women develop male characteristics including facial hair and extra muscles.
Olen tässä aina kotvan välein esittänyt, että naisten tulisi pidättäytyä valitsemasta itselleen väkivaltaisia miehiä. Vastauksena on tullut suurin piirtein seuraavanlainen vuodatus: "Ei me naiset pystytä tietämään millään miehistä, kuka on väkivaltainen ja kuka ei - se on yksinkertaisesti mahdotonta, ei ihmisiä pysty sillä lailla lukemaan."

Ihan hienoa muuten, mutta minä olen ainakin pystynyt lukemaan naisia ihan helposti ennen suhteita, eikä mitään yllättävää ole paljastunut. Enkä pidä itseäni minään kovin kummoisena ihmistulkkina. Eli kysyisin, että a) ovatko naiset tosiaan niin onnettomia ja yksinkertaisia miesten tulkitsemisessa, että he eivät erota hitleriä hallikaisesta? Vai b) ovatko miehet yksinkertaisesti niin mahdottomia luettaviksi, että heistä ei ota selvää, vaikka olisi minkälainen ihmistuntija?

Löytyykö lukijoista yhtään naista, joka tunnustaa osaavansa lukea miehiä ja osaa erottaa lurjukset ja väkivallakot kunnollisista miehistä? Entä kuinka monta miestä lukijoista löytyy, joille on käynyt naisten kanssa niin, että nainen on suhteessa osoittautunut jollain hyvin negatiivisella tavalla aivan eri naiseksi mitä olisi saattanut odottaa?

Onko yleinen olettamus naisten taidosta lukea miehiä lopultakin vain myytti vailla mitään perusteita?

Ei kommentteja: