keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Ketä naisten mahdollisuus edetä seksillä oikein sortaa?

Nössö mies Elleissä:
Olen pikku hiljaa huomannut että mieheni on pohjimmiltaan melko tahdoton nössö. Nykyään tiedän että aina halutessani saan miehen antamaan periksi ja oman tahtoni läpi. Aluksi olen mutta nyt tämä on ruvennut harmittamaan koko ajan enemmän. Onhan se mukava kun saa päättää mihin rahat käytetään, jäävät kaikki auto, DVD ja muut hörhellykset väliin. Ja tuntuu että tämä nössöys vaan pahenee koko ajan. Ja mitä nössömmäksi mies tulee sitä enemmän häntä halveksin ja sitä pomottavammaksi itse tulen.
Tuota piirrettä en ymmärrä vieläkään - näiden kaikkien naisluontoon perehtymisen vuosien jälkeenkään. Miten ihmeessä ihminen, joka saa tahtonsa lävitse voi olla tyytymätön? Mitä naiset oikein haluavat?

Itse olen tullut yhä allergisemmaksi dominoimaan tai pomottamaan pyrkiviä naisia kohtaan. Jos heille antaa periksi, niin sitten kumpikaan ei ole tyytyväinen - ei mies eikä nainen. Jos taas laittaa kampoihin, niin siitä tulee jatkuvaa valtataistelua ja sitä kautta typerä tapa viettää elämäänsä ja tuhlata aikaansa. Enkä minä edes osaa laittaa kampoihin oikein naista sytyttävällä tavalla. Miehen pitäisi varmaan osata huutaa vastaan koko temperamentillaan ja välillä tietenkin paiskoa naista päin seiniä miehisyyden osoittamiseksi. Oma vastarintani on sellaista passiivista vetäytymistä oman parisuhdepanostuksen alentamista lineaarisessa suhteessa pomotusyritysten määrään. Se ei tee naista kuumaksi.

4Woman.gov kertoo miesten lyhyelle eliniälle seuraavia syitä:
- Men tend to smoke and drink more than women and generally have less healthy lifestyles.
- Men do not seek medical help as often as women.
- Men tend to join in fearless, risky, dangerous behaviors more than women.
Eli miesten lyhyempi elinikä on heidän omaa syytään. Kun naiset saavat huonompaa palkkaa, niin kyse ei enää olekaan naisten valinnoista, vaan vika on yhteiskunnassa. Kun miehillä mene huonommin, millekään yhteiskunnallisille miesten asemaa parantaville toimille ei ole tarvetta, vaikka siten ongelma voitaisiin poistaa lähes kokonaan.

Yhden Suomen suosituimman blogin pitäjät ovat saaneet siivun julkisuutta. Ehkäpä olette joskus jopa kuulleet tuosta blogista. Itse kyllä seuraan Tumppu von Tumppua, mutta jotenkin nämä blogeista tehdyt artikkelit kuulostavat bloggaajan korvaan kovin koomisilta. Itse olen mieltänyt kyseisen blogin lähinnä itseni ja teekkaripiirien pikkuhauskaksi huviksi, mutta kun artikkelissa nyt korostetaan, että se on Katri Mannista ja Rosa Meriläistäkin suositumpi, niin ehkäpä sille kuuluu antaa se blogistanin suunnannäyttäjän asema, mikä sille kuuluu.

Miehet kiristävät missejä seksipuuhiin, kertoo Ilta-Sanomien keskustelu. Minä vakuutan kuitenkin olevani syytön - en ole kiristänyt ketään missä seksipuuhiin.
Uskon, että tämä miesten sovinistinen tapa on hyvin yleinen esim. työpaikoilla. Monet naiset saattavat tarttua syöttiin ja kiipiä reittä pitkin huipulle. Tapa on nopea, mutta huhujen levitessä maine menetetty. Mielestäni miesten pitäisi katsoa itseään pitkään peiliin. Naisten alistaminen ja seksillä kiristys on loputtava heti!
Eli kun NAISILLA on ylimääräinen ja helppo tapa kiipiä huipulle ilmaiseksi ja lähes vaivatta(päinvastoin kuin miehillä) jos he sitä haluavat, niin ongelma onkin siinä, että miehet ovat sikoja. Mielenkiintoista logiikkaa. Eli jos minulla olisi mahdollista päästä huipulle seksin avulla, niin olisin joten huonommassa asemassa kuin mitä nyt olen.

Mitä tahansa pomottava naisesi pyytääkin sinua tekemään, niin älä suostu kuitenkaan aivan kaikkeen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

testi