tiistaina, helmikuuta 01, 2005

Moraalinen närkästys

Minulta näytetään vaadittavan moraalista närkästystä Avionrikkojaa kohtaan. Tuollaiset vaatimukset kuulostavat minusta kovin taantumuksellisilta. Eikö moraalinen närkästys kuulu paremminkin 1800-luvulle? Mietitäänpä hetki Avionrikkojan tapausta. Ketkä ovat hyötyjiä ja häviäjiä? Avionrikkoja itse on hyötyjä, koska hän saa avioliiton lisäksi irtoseksiä. Hän ei olisi ehkäpä halunnut avioitua alunperin, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi. Toinen hyötyjä on vaimo. Hänellä on suhteellisen hyvännäköinen ja menestyvä avioimies tuloineen. Avionrikkoja on toiminut niin taitavasti, että vaimo ei ole saanut tietää syrjähypyistä ja vaimo lienee kohtalaisen tyytyväinen. Sehän ei loukkaa, mitä ei tiedä. Vaimo on onnekas, kun hänellä on mies, joka ei ole pilannut suhdetta jäämällä kiinni syrjähypystään.

Muita voittajia ovat toiset naiset, jotka saavat seksiä haluamaltaan mieheltä - toiset naiset vieläpä rahaa seksin lisäksi. Sen lisäksi voittajia ovat kaikki ne naiset, jotka eivät harrasta hänen kanssaan seksiä, koska hän vie naisia pois seksivaranosta ja noin ollen nostaa seksin hintaa muille miehille. Häviäjiä ovat taas muut miehet, koska Avionrikkoja vie osuuttaan suuremman palan seksivarannosta.

Minähän olen ehdottanut, että monien naisten pitäminen kiellettäisiin lailla, mutta tuo ehdotus ei ole saanut paljoa kannatusta. Se olisi yksinkertainen tapa ja paljon tehokkaampi kuin vaivalloiset saarnaamiset. Niinhän verotuksessakin toimitaan, että säädetään lakeja. Ei verotuksessa toimi sellainen periaate, että aletaan pitämään rikkaille moraalisaarnoja. Tuollaisista saarnoista tulee vain kaikille paha mieli, mutta mikään ei muutu. Lain avulla päästään tasa-arvoiseen tilanteeseen, jossa jokaine tietää säännöt.

Minulle myöskin ehdotettiin, että Avionrikkoja ja muut vastaavat miehet pitäisi ilmiantaa vaimolleen. Mitä tuollaisesta sitten seuraisi - kärsimystä koko perheelle, ehkäpä ero, Avionrikkoja vapaalle jalalle, jossa hän viettelisi entistä enemmän naisia. Kylllä, avioliiton ulkopuolellahan hänellä olisi entistä paremmat mahdollisuudet pitää haaremia. Eli Avionrikkojan paljastaminen toimisi ATM:n etua vastaan. Tiivistettynä:
  • Avionrikkojasta hyötyvät kaikki naiset (jos hän ei paljastu)
  • Häviäjiä ovat muut miehet
  • Avionrikkoja avioliitossa vie vähemmän seksiresursseja muilta miehiltä kuin sinkkuna
  • Moraalinen närkästys ei toimi
  • Lainsäädäntö toimii
Mia:
Vai onko se niin että henkka ei voi sanoa pahaa sanaa miehestä, joka niin sujuvusti osaa halveksia naisia.
Naiset ovat voittajia Avionrikkojan tapauksessa.

Ei kommentteja: