tiistaina, helmikuuta 08, 2005

Ohjeita naisiin tutustujalle baarissa

Ellit:
Kertoisitteko te kokeneemmat baarissa kävijät miehet / naiset, missä / koska / miten siellä pääsisi naisiin tutustumaan. Löytyykö baareista helpommin / mukavampia naisia kuin esim. noista bilemestoista, joissa porukat käy tanssimassa siis yökerhot ja sellaiset? Ja mikäs ajankohta olisi hyvä, jossa naiset haluaisivat lähestymisen tapahtuvan? Itse olen käynyt alkuillasta, näyttää, että naisilla ei silloin ainakaan olisi kiinnostusta, ei minuun, muttei miehiin yleensäkään. Keskustelevat vaan keskenään. Jotenkin ei välittäisi mennä häiritsemään ja keskeyttämään vai niinkö täytyisi, ei muutkaan miehet näytä niin tekevän, vaikkei se tietty mikään puolustus ole. Mutta mitenköhän naiset suhtautuisivat? Vai alkavatko naiset sitten vähän myöhemmin illalla vilkuilemaan miehiinkin päin, vai esittävätkö he aina vain vaikeasti tavoiteltavaa?

Näissä netin keskustelupalstoilla kerrotaan joskus naisten iskemisvinkkejä. Mutta musta ongelma on, ettei meinaa tulla tilaisuutta tutustua naiseen. Mun ongelma ei niinkään olisi sosiaalisuus tai etten keksisi mitään sanottavaa. Mutta naiset ovat vain keskenään, ryhmissä. Kaikki iskuvinkitkin lähtee siitä, että naisen kanssa voisi jutella kaksistaan, miten sellainen ideaalitilanne saavutettaisiin?
Neuvoja pulman ratkaisemiseksi:
- Ennen baariin menoa kannattaa juoda pohjat kotona. Eli käytännössä ostetaan esim. sixpack ja juodaan se ennen baariin menoa.

- Se ettei sinulla ole kavereita onkin paha juttu. Baariin pitäisi oikeastaan mennä kaveriporukalla. Silloin paikan naiset näkevät, ettet ole mikään epätoivoinen yksinäinen mies siellä etsimässä naista vaan pitämässä kaveriporukan kanssa hauskaa.

- Vaikka olen itse nainen, olen huomannut että naissukupuolessa on välillä jotain vikana,mitä tulee tähän pariutumiskuvioon. Kuten itse sanoit naiset kerääntyvät baareissa koppaviksi kuppikunniksi ja jos mies tulee jutteleen katotaan sitä nokka pystyssä päästä varpaisiin. Tosi ärsyttävää. Tämä johtaa siihen, että miehet eivät uskalla lähestyä naisia.

- Siinä nolaa itsensä helposti naisten toimesta, jos yrittää ottaa kontaktia naiseen, joka istuu pöydässä ystävättäriensä seurassa.

- Yksinäisen miehen on lähes mahdoton päästä juttelemaan jollekin naiselle joka on naisporukalla tai kaksin ystävättärensä kanssa. Ja jos vaikka pääsisikin juttelemaan niin siinä vaiheessa tämän ystävätär hermostuu koska pelkää jäävänsä yksin baariin (ja myös naisten ikuinen kateus), niin hän raahaa tämän wc:hen ja pitää puhuttelun.

- Parhaimmat kohteet ovat yleensä alkuillasta vastaavanlaiset naisparit, loppuillasta yksinäiset naiset. Suuria naisryhmiä pitää ilman muuta välttää, jollei ryhmä ole hajaantunut. Ei kannata tuhlata paukkuja mahdottomiin kohteisiin. Ei liian kauniita tai trendikkäitä naisia.

- Tiiviissä ryhmissä baareissa olevia naisseurueita on syytä välttää, jättää mieluummin täysin huomiotta. Heillä kun seurueena on ikävänpuoleisia tapoja, vaikka yksittäin kohdatessa saattavatkin osoittautua ihan mukaviksi naisiksi.
Kertokaapa muuten naiset, miksi naisryhmissä olevilla naisilla on ikäviä tapoja heitä lähestyttäessä - vai onko? Lähes kaikkien neuvonantajien ohje kuitenkin oli, että älä missään tapauksessa lähesty naisryhmiä, koska siten vain nolaat itsesi.

Ei kommentteja: