keskiviikkona, helmikuuta 23, 2005

Vaimoaines

Elleissä keskustellaan vaimoiksi sopivien naisten ominaisuuksista:

Miehet paljastavat:
1. Vaimoksi kelpaa sellainen kiltti, luotettava ja herkkä perinteisen tyyppinen nainen. Seksiseuraksi taas sopii uranaistyyppinen itsekeskeinen nainen tai toisaalta myös seksikäs mutta epäluotettava kiertopalkinto. Esimerkiksi ravintoloissa pyörivistä vakionaisista suurin osa ei missään tapauksessa sovi elämänkumppaniksi, mutta yhden illan panoksi paremmin kuin hyvin. Yh:t ja vaihtelua haluavat varatut naiset sopivat myös hyvin panokavereiksi.

2. Ravintoloissa jatkuvasti pyörivät naiset eivät ole oikeaa ainesta vaimoiksi. Muusikoiden kanssa on lukemattomia kertoja puhuttu juuri tuosta samasta asiasta.
Kapakassa pyörimällä nainen "polttaa" kasvonsa hyvinkin nopeasti, ei sellaista kukaan halua kotiinsa, lastensa äidiksi.
Ravintoloista saat "hyviä" naisia ainoastaan pikkujoulujen aikaan. Muina aikoina nämä naiset ei siellä sohlaa.

3. Aika rajua tekstiä äijät kirjoittavat. Ja minäkin olen miehenä ihan samaa mieltä. Ravintoloissa hyvää vaimoainesta ei ole kuin nimeksi. Kyllä heitäkin siellä silti on.
Vaimoksi kelpaa luonteeltaan vain tietyntyyppinen. Empaattinen, lämminhenkinen, kuunteleva ja ehdottamasti lapsille äidiksi sopiva.

4. Kauniilla, älykkäällä ja luonteeltaan perinteiset arvot omaavalla naisella, joka ei harrasta yhden illan suhteita tai muuta arveluttavaa seksuaalista käyttäymistä, ei todellakaan tule olemaan vaikeuksia löytää kunnollinen mies.

5. Eivät kauniit, älykkäät ja perinteiset arvot omaksuneet naiset karsasta miehiä sillä perusteella, että nämä jakavat naiset vaimoainekseen ja pelkkään panoon kelpaaviin. Perinteiset arvot allekirjoittavat pitävät usein ns. huora-madonna -jakoa aivan normaalina.

6. Ihmisarvon voi nähdä "huorassakin", mutta kuinka monelle miehelle kunnollisuudesta riippumatta runsas satunnaisseksin harrastaminen menneisyydessä on naisessa parisuhdekelpoisuutta alentava ominaisuus. Arvelisin, että hyvin monille. Kaksinaismoraalista saavat naiset syyttää itseään. Miesten suosioon ei näet juurikaan vaikuta kuinka paljon hän on harrastanut seksisuhteita menneisyydessään.

7. Nainen ei siis saa toteuttaa itseään ihmisenä ja individuaalina. Uranainen = kylmä huora, seksuaalinen nainen = lortto, sosiaalinen nainen = kasvonsa polttanut... Sinkkunainen joka käy samassa ravintolassa useamman kerran kuussa, joka silloin tällöin päättää lämmittää sänkyään mukavan miehen kanssa ja viettää muutenkin itsellistä ja emansipaattista elämää on siis lortto, huora ja vaikka mitä muuta???

8. Tällä hetkellä tapailemani nainen on harrastanut seksiä 20 miehen kanssa. Se on minusta liikaa. Aion vaihtaa pois tämän naisen tuossa kesän kynnyksellä. Hyvää seksiä tältä on kyllä saanut.

9. Käytännössä on lähes mahdotonta, että nainen olisi perheelleen omistautuva ja samanaikaisesti loisi menestyksellisesti uraa. Naiset jakautuvat tässä asiassa kahtia.

Vihaiset feministit vastaavat:
1. On se kumma, että pitäisi samaan aikaan olla kotihengetär ja pystyä tapaamaan miehiä heihin tutustuakseen. Missä heihin voi tutustua, jos yksinkertaisesti viihtyy kotona? Perinteinen, herkkä ja luotettava... juuri näitä miehet narraavat. Tiedän monta herkkää ja luotettavaa, jotka miehet ovat turmelleet baarikärpäsiksi. Teillä on ihan kohtuuttomat vaatimukset naista kohtaan. Samaan aikaan, kun itse käytätte naisia, oletatte, että jossakin on ehtymätön varasto käyttämättömiä. LUOKITTELUNNE ON SORTAMISTA! Aiotteko parisuhteessakin jatkaa muiden naisten käyttämistä ja varastoida vaimon kotiin pullaa paistamaan?

2. Mies: tajunnet, ettei listaamasi kaltainen nainen, jolla on valinnanvaraa, todellakaan valitse miestä, jonka mielestä toiset naiset ovat nussimista, toiset avioliittoa varten? Kunnollisen miehen nimenomaan löytää ja valitsee, mutta kaksinaismoralistit saavat armotta jäädä lehdelle soittelemaan.

3. Haista paska!
Sanon tarkoituksella näin ja tarkoitan, että voisit nyt miettiä, mitä kirjoitat. Nimenomaan näillä naisilla on vaikeuksia löytää kunnon miestä, jos nen tarjokkaat ovat kaltaisiasi. Ainakaan minä en huolisi sellaista miestä, joka on harrastanut yhden illan suhteita. Siksi moni kaunis, älykäs ja perinteiset arvot pitävä nainen ei koskaan menenään naimisiin, vaan suuntautuu uralleen.

4. Joo todella, haistakaa miehet paska! Törkeää sovinismia ja kaksinaismoralismia. Miehet saavat harrastaa seksiä miten usein ja kenen kanssa tahansa, mutta jos naiset toimivat samoin, kyseessä on vähintäänkin "arveluttava seksuaalinen käyttäytyminen". Toisin sanoen sama asia tekee naisesta huoran, miehestä sankarin. Todella tasa-arvoista. En ikinä ottaisi miestä, jolla on samanlaisia mielipiteitä kuin tähän ketjuun kirjoittaneilla miehillä.

5. Minun mielestäni on ainoastaan pelottavaa, että muutamat miehet täällä levittävät aikalailla misogynista ilmapiiriä. Tämä tarkoittaa sitä, että heille jokainen nainen joka osoittaa omaa tahtoa, omaa arvostelukykyä, toimii eri tavalla kuin näiden miesten arvomaailma sallii jne. on peloittava ja tätä myötä aiheuttaa heille agressioita ja vihaa.

Ei kommentteja: