perjantaina, toukokuuta 20, 2005

Viruksia ja automekaanikkoja

Harri Veijonen kirjoittaa top-listasta kommenttiosastolla:
Tuossa osoitteessa oleva kenties maan vanhin blogi (toiminut lähes 10 vuotta) on pinserin top listalla sijalla 1108. Siis ainakin tuhat ja sata blogia on edelläni ennen pinseriä. Pinserin listalla pinseri tietenkin itse komeilee ensimmäisenä.

Mutta katsohan vaikka: onhan sielläkin pinseri ja upeasti sijalla 47 729 päivittäisellä lukijavieraalla. Minulla ei pitäisi olla mitään asiaa tuonne edes 10.000 luetuimman joukkoon eikö niin, kun kerran en yllä tuhannen listalle edes pinserin listalla. Mutta siellähän se vaan on nimi Harri Veijonen ainakin tänään ja sijalla 20 yli 2200 päivävieraalla! Niin että eikös olekin ihan paikallaan, että näin kerjään kenkää koko pinseristä?


Pinserin top-listalla on tosiaankin vaikea pärjätä, jos omat suuretkin kävijämäärät tulevat jostain omista "joukoista", jotka eivät listaa edes tunne. Sama ilmiö oli esim. Kutrin blogissa, jossa oli/on paljon kävijöitä listasijoitukseen nähden. Tuo on epäkohta listalla, mutta sitä voi olla toisaalta vaikea korjata.

Yhteiskuntakriitiinen feministi on jopa uskaltaunut syrjäsilmällä vilkaisemaan Punainen Lanka ohjelmaa, jossa keskusteltiin naisten väkivaltaisuudesta. Ohjelman vierasta hän kommentoi keskustelupalstalla näin: Ohjelmaa seurasin sivusilmällä tosi huonosti, mutta minusta vaikutti että todellinen idiootti oli haastateltavana. En tiedä sainko väärän käsityksen.

Kyllä todellakin sait väärän käsityksen, sillä haastateltavana ollut Hannele Törrönen oli poikkeuksellisen fiksu vieras, kuten varmaan kaikki ohjelmaa seuranneet (feministejä lukuunottamatta) huomasivat.

Tiedemies kirjoittaa MAT:ista
(hänen viimeinen murskakritiikin saanut tieteellinen viritelmänsä ennen siirtymistään kunnioitettavaan automekaanikkokoulutukseen).

Blogivirus: Millä lausahduksella voidaan varmasti vaientaa suutaan soitteleva kanssabloggaaja?
V: Oo jo vittu nyt hiljaa, tai mää tartutan Moilasen sun kommenttiosastolles!

Ei kommentteja: