keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2005

Köyhät miehet

Naisilla on noin 25-30 prosenttia enemmän sairauspoissaoloja kuin miehillä.
Tutkimuksen mukaan töiden ja työpaineiden vieminen kotiin lisää poissaoloja sekä miehillä että naisilla. Sen sijaan kotipaineiden siirtyminen töihin lisää poissaoloja erityisesti naisilla. Työ ja koti antavat työntekijöille terveyden voimavaroja, mutta voivat aiheuttaa myös kuormitusta ja terveysriskiä. Nämä psykososiaaliset tekijät eivät kuitenkaan suoraan selitä sitä, miksi naisilla on enemmän sairaspoissaoloja kuin miehillä. Takana on muita syitä. Vaikka psykososiaaliset selittäjät otetaan huomioon, naisilla on noin 25-30 prosenttia enemmän sairaspoissaoloja kuin miehillä.

Scandalised by the fact that some of Russia's most beautiful women are opting to marry foreigners instead of Russians
, the ultra-nationalist Vladimir Zhirinovsky is backing a bill that would make them think twice before exchanging vows with a non-Russian. Severe penalties for Russian girls or women who "unpatriotically" choose to wed a foreigner, a trend the LDPR believes is robbing the country's gene pool of its greatest resource.

Up to 1,000 teenage boys have been separated from their parents and thrown out of their communities by a polygamous sect to make more young women available for older men, Utah officials claim. Many of these "Lost Boys", some as young as 13, have simply been dumped on the side of the road in Arizona and Utah

Nuorempana en ollut se kaikkein isoin, vahvin tai hauskin seuramies, jonka ympärillä naiset koulupihassa pyörivät. En ollut sen kummemmin sisäänpäinkäätynyt, mutta en erityisen sosiaalinenkaan kuten suomalaiset miehet eivät yleensä ole. Seurustelu- ja naissuhteet jäivät tästä johtuen kokematta nuorempana ja kun saavuttiin opiskeluelämään, niin edelleen naiset karttoivat seuraani, tai ainakin siltä se tuntui. Humalassa ja baareissa ym. illanvietoissa sai sitten ensikertaa seksiä (tämä 20-ikävuoden jälkeen), kuitenkin harvoin ja todella pitkän piirtitysajan jälkeen tai suurta vaivaa käyttäen.

Tuntui aika jännältä seurata ikäisiäni naisia, joilla kyllä riitti vientiä, ulkonäöstä ja muista luonteenpiirteistä riippumatta. Ensiksi nämä naiset valitsivat opiskelupiireistä ne halutuimmat poikamiehet, urheilulliset ja komeimmat. Ne naiset joille ei näitä riittänyt hakivat miesystävänsä muualta. Monella oli vanhempia ja rahakkaita jo työelämässä olevia miehiä. Heitä vastaan itselläni rahattomana opiskelijapoikana ei ollut mitään saumaa. Siirryttäessä työelämään minun saldoni parisuhderintamalla oli muutama hassu yhdenillan suhde ja pariviikon tapailu. Eikä kyse todellakaan ollut siitä etten olisi yrittänyt, resurssini eivät vain riittäneet parempaan. Olin se tylsä, epäkiinnostava ja köyhä mies jonka seura oli helppo ohittaa "sorry, se paikka on varattu" huomautuksella.

Taidatte jo arvata, että vuosien kuluessa ja työn mukana tuoman varallisuuden ja "elämän kokemuksen" ansiosta naismenestykseni parantui huomattavasti. Jossain vaihessa nämä nykyiset opiskelijatytöt ja muut naiset kiinnostuivat minusta urakalla. Loppu hyvin kaikki hyvin? Ei todellakaan, en aikaan itse ole päässyt eroon tietynlaisesta katkeruudesta ja inhosta naisia ja heidän parisuhdevalintojaan kohtaan. Ajattelen joka kerta sitä miten suurinosa naisista tekee kustannus/hyöty arvioinnin hakiessaan poikaystää itselleen.

CHILDREN as young as three are to be singled out by nursery staff if they display aggressive behaviour or have a family background of criminality.


Suomalainen tutkimus paljastaa, että pienituloiset miehet ovat keskimääräistä useammin sinkkuja.
Tämä johtunee siitä, että naiset suosivat parinmuodostuksessa koulutettuja ja varakkaampia miehiä. Jopa siinä määrin, että kaikille korkeasti koulutetuille naisille ei myöskään löydy elämänkumppania, koska myös pieni ja keskituloiset naiset metsästävät ja kierrättävät samoja hyvätuloisia miehiä. Samanlaisia tutkimustuloksia on raportoitu myös Norjasta ja Englannista.

Selitys 1: Tutkimus oli tyypillinen nollatutkimus. En ole tavannut kuin kaksi naista jotka ovat ensimmäisen vuorokauden aikana tarkistelleet perämettien laajuutta. Molemmilla oli tosin ahteria enemmän kuin meidän perheellä metsää! Miksi köyhä mies ei kelpaa, ei ehkä johdu tilipussin koosta vaan yksinkertaisesti heikommin palkkaa nauttivien ja perusnaisten kohtaamattomuudesta. Em. miehet pyörivät verkkareissaan lähiön keskiolutkapakassa ja paremmin tienaavat ns. trendibaareissa. Pienellä vaivalla köyhempikin mies löytäisi varakkaan puolison kun alkaa noudattaa Sillä Silmällä ohjelman neuvoja.

Selitys 2: Lukekaa ja kuunnelkaa kunnolla näitä tutkimustuloksia. Uutisissa selvästi sanottiin, että nämä sinkut miehet ovat kouluttamattomampia kuin sinkkunaiset ja käyvät eri ravintoloissa. Tutkimus olisi tietenkin voinut tuoda näitä eroja enemmän esille, että minkälaisista ravintoloista ja eroista on sitten kysymys. Ei sanottu tarkasti asuvatko miehet maalla ja naiset kaupungissa - oletettavasti. Nämä sinkut eivät siis kohtaa toisiaan. Ainoa tapa löytää ja naida tämä 'köyhä' mies on siis matkustaa pikkupaikkakunnalle ja mennä paikalliseen baariin!

Selitys 3: Köyhän miehen itsetunto on usein niin alhaalla, että se aiheuttaa väistämättä vaikeuksia liittoon. Naisen ei passaa olla "parempi" millään alueella, mies masentuu ja alkaa oireilla.

Selitys 4: Tunnen useita tapauksia, joissa vaimo on se hyvätuloinen ja mies työttömänä tai pienempipalkkaisessa hommassa. Jos miehen itsetunto vaan tilanteen kestää, niin hyvin menee. Osassa kyllä ero on tullut lähinnä siksi, että mies ei ole kestänyt tilannetta, jossa joutuu olemaan vaimon elätettävänä ja on valinnut mieluummin yksinolemisen.

Tutkittua tietoa: Researchers have repeatedly found that men prefer physical attractiveness more than women do and women prefer status and resources more than men do.

Ei kommentteja: