perjantaina, heinäkuuta 01, 2005

MA:sta ymmärtämättömien miesten epätoivoisia kysymyksiä

Kesä on tullut ja linnut laulaa...ei kun vettä sataa ja keuhkoputken tulehdus. Eli lomakelit on mainiot. Matkoillekin pitäisi lähteä ja osakekauppa on viime aikoina kiehtonut enemmän kuin kirjoittaminen, eli siis päivitykset ovat jääneet vähäisiksi. Anyway...jotain pientä kuitenkin...

Millaisia ajatuksia miehenpuolikkaan päähän kasautuu, jos hän ei ymmärrä naisten korkeampaa seksuaalista markkina-arvoa ja sen seurauksia. Pari kuvaavaa esimerkkiä:

Esim 1:
Oletteko huomanneet, että mitä tulee näihin deittailukuvioihin iskemiseen ja suhteen aloittamiseen, niin naisten vaatimukset ja se tie miten kaiken pitäisi mennä on se ainoa oikea. Jos mies ei pelaa naisten tekemillä säännöillä niin jää sosiaalisesti hankalaan asemaan ja saa leiman, jota on vaikeaa karistaa päältään. Jos mies kyseenalaistaa tiettyjä kummallisuuksia, niin saa kuulla olevansa hankalatapaus tai toivoton aikamiespoika, josta naiset eivät ole kiinnostuneita. Jos taas on kiltti puudeli joka kulkee läähätten vierellä ja availee ovia, niin pääsee parhaassa tapauksessa viereen. Sitten myöhemmin suhteessa tämä kiltti puudeli tulee jätetyksi tylsänä tohvelimiehenä josta puuttui se "kipinä". Naisellahan on oikeus elää vain tämä yksi elämä, niinkuin haluaa!
Naiset pystyvät korkeamman SMA:nsa avulla pomputtamaan miehiä. Se on vain hyväksyttävä siihen saakka, kunnes MA:t saadaan tasa-arvoistettua. Homma on sama kuin työnaatajan kanssa - sen lauluja laulat, kenen pimpsaa haluat.

Esim 2:
Uskaltaudun aloittamaan keskustelun tästä tabuaiheesta, nimittäin: naisten aloitteellisuudesta.

Olen nyt kierrellyt läpi yökerhoja ja huomannut, että ilmassa ei näytä olevan oikein minkäänlaista flirttiä, ei pitkiä katseita, hymyilyä ja vastaavaa. Itse tietysti kokeillut vähän silmäpeliä, mutta ei oikein ole onnistunut. Ei huomiota saa osakseen sen paremmin ne komeimmat ja pisimmät miehetkään. Naiset näyttävät hyvin vähän vilkuilevan ympärilleen, katselevat vaan totisen oloisina samaan pisteeseen, joskus sanovat sanan tai pari kaverilleen. Katseisiin ei vastata. Jos tulee ihan lähelle, saatetaan kerran vilkaista, mikä voi tarkoittaa mitä vain, ja siihen se sitten jääkin. Ei uteliaisuutta, ei kiinnostuneisuutta. Saa aikaan kumman vaikutelman, kun yhdistää tuon suhtautumisen naisten hyvin paljastavaan pukeutumiseen, joka ei paljoa jätä arvailujen varaan. Pukeutuminen selkeästi näyttäisi viittaavan, että miesseuraa toivottaisiin, mutta itse suhtautuminen on toisaalta hyvin viileää. Hämmentävää.

Tälläkin palstalla ollaan valiteltu sitä, kun vääräntyyppiset miehet tekevät aloitteita, pelimiehet ja muut trendipellet, sellaiset, jotka ovat heti ehdottelemassa seksiä. Yksi ehdotus: Mitäpä jos naiset joskus kokeilisitte mennä noihin paikkoihin kunnolla pukeutuneina, siististi, muttei liian paljastavasti, meikkiä vähän tai ei lainkaan ja noiden keinojen sijaan yrittäisitte herättää miesten mielenkiinnon katseilla ja flirtillä.
MA-teoriaa tuntemattomasta henkilöstä naisten aloitteellisuuden lisääminen kuulostaa varmaan loistavalta idealta. Suunnilleen vastaava idea olisi, että työnantajat menisivät rimputtelemaan pitkäaikaistyöttömien ovikelloja, jos sieltä löytyisi "helmiä" hommiin.

Hommahan menee todellisuudessa niin, että aloitteiden kohteena oleminen on suunnaton etu, josta ei kannata suosiolla luopua. Aloitteiden kohteena olevana henkilönä naisella on päätösvalta, kun taas aloitteen tekijä on hattu kourassa kuljeksiva kerjäläinen. Valta-asemasta ei kannata luopua.

Ja mitä sitten pelimiehiin ja trendipelleihin tulee, niin nehän olisi naurettavan helppoa välttää ja jättää saamattomiksi, jos naiset vain haluaisivat. Mutta eivät naiset halua. He haluavat lähestymisyrityksiä trendipelleiltä ja itsetunnonkohotusta siinä mukana. Palkkioksi TP ja PM saavat seksiä. Niin maailma toimii.

Ei kommentteja: