tiistaina, elokuuta 09, 2005

Niin tai näin, aina väärin päin

No sex in the city:

Nainen A:
Juttelin baarissa muutaman sanan ihan mukavan, mutta en mitenkään erityisen kiinnostavan oloisen pojan kanssa. Puhuimme säästä tai kesälomasta tai jotain, ja hänen mielestään meillä oli niin hauska keskustelu ja niin paljon yhteistä (kummallakin oli nuorempia sisaruksia ja toinen oli aloittamassa kesälomaansa kun toisella se oli jo ohi, hohhoijaa kuin sattuikaan näin kesäaikaan), että halusi ehdottomasti nähdä toistekin. Koska hän oli mukava ja kohtelias (=lue: ei päällekäyvä), päätin antaa mahdollisuuden ja lupauduin kahville joskus seuraavalla viikolla, ja vaihdoimme numerot.

Seuraavana aamuna kun raottelen silmiäni, on puhelimeen piipannut useampi kuin yksi imelä tekstiviesti ?enkelini, mulla on niin ikävä", seuraava: "ihan totta, olet niin täydellinen, haluan katsella tulevaisuutta kanssasi", seuraava: siirappia, seuraava: siirappiasiirappia. Arrrghhh! Ök!! Apua!! Siis mitä helvettiä? Enkeli my ass. Mikä tulevaisuus? Ikävä? Juttelimme niitä näitä vartin verran! Lupasinko käteni teekupin kahvan mukana? Arvatkaa näinkö häntä koskaan.

Tapahtuipa taannoin myös että kaverin tupareissa juttelin (monen muun muassa) erään illan isännän tutun kanssa. Meillä oli ihan hauska keskustelu minunkin mielestäni, ja sovimme jatkavamme sitä seuraavana päivänä. Kohtauspaikalla kundi nappaa kädestä kiinni ja alkaa selittää jotain että kuinka jännittävää että me tapasimme tupaantuliaisissa, että saa nähdä keidenköhän tarina saa alkunsa meidän tupareissa. AAAAAAAAAAAAh mmmMTäh? *kylmiä väreitä* Hei, haloo, mitämitä vittua? Mitkä tuparit, anteeks hetkinen, nytkö me ollaan pari ja muuttamassa yhteen? Ei todella, kiitos vaan, ei tuon kommentin jälkeen etenkään, neverever. Loppuaika meni tuijottaen krampissa kun samantyylinen juttu jatkuu, en edes tiennyt mitä sanoa. Mitä tapahtui? Kysyttiinkö multa jotain?
Hei ja hyvää päivää.
Nainen B:
Löydän aina sitoutumiskammoisia miehiä. Niitä tulee joka nurkan takaa. He eivät halua sitoutua ennen 3-kymppiä, puhumattakaan naimisiin menosta ja lapsista. Ne asiat tulevat sitten, kun on Aikuinen Mies. (Luoja, kerro minulle milloin näistä miehistä tulee aikuisia miehiä!)

On vaikeaa ymmärtää miestä, mitä hän vielä odottaa. Nainen tuntuu ihanalta ja on maailman paras tyttöystävä. Silti pitää vielä odottaa. Odotetaan nyt vielä hetki. Ja ehkä ensi kesänä. Ehkä sitten kun molemmat ovat valmistuneet (johon menisi aikaa vähintään 5 vuotta).

Yksi viime kesän höylistä sanoi muutaman viikon tapailun jälkeen, että ei hän ole edes valmis seurustelemaan, kunhan nyt vietettäisiin laatuaikaa yhdessä. Voi pyhä pilluni! Höylä ei onneksi sykähdyttänyt minussa minkäänlaista huumaa, joten se oli helppo nakata naulakkoon ja jatkaa etsimistä.

Ei kommentteja: