perjantaina, syyskuuta 16, 2005

Markkina-arvoa ja ATN:a

Turisti kirjoittaa:
Ei tarvitse kertoa minulle mitä markkina-arvoteoria pitää sisällään, olen siitä kaikesta erittäin tietoinen, muuten en koskaan olisi aiheeseen kantaa ottanutkaan.

Mutta se soopa ei vain toimi. Se ei toimi, koska koko teoria perustuu kunkin subjektiiviseen kokemusmaailmaan. Ja se miten ihminen asiat kokee, tapahtuu korvien välissä. Kukaan, ei kukaan, tule missään elämän vaiheessa antamaan henkilölle virallista paperia, johon kyseisen henkilön perskohtainen "kiinnostavuusindeksi" olisi painettu mustalla vesileimatulle paperille. Sitä "indeksiä" ei myöskään ole tatuoitu kenenkään otsanahkaan. "Kiinnostavuusindeksi" on jokaisen henkilön itse itselleen antama leima, lukema, arvo, etc. Se on korvien välissä.
Harvoin jään sanattomaksi, mutta nyt se tapahtui.

Lähes puolet kotiväkivallasta naisten tekemää.

Ruotsin feministien toilailut jatkuvat odotettuun malliin. (via Finland for Thought)

Näkymättömän tytön keskustelua herättänyt juttu:
Nettielämän ulkopuolella kukaan mies ei ole kiinnostunut minusta. Olen sitä mieltä että nainen voi aivan hyvin tehdä aloitteen, mutta siinä on sama ongelma kuin miehillä, aika vaikeaa tehdä jos kukaan ei osoita kiinnostusta. Minun kaltaistani naista ei isketä baarissa, koska hän ei edes käy siellä (ja tuskin iskettäisiin vaikka kävisikin). Miehet väittävät haluavansa kunnollisen naisen, kiltin ja raittiin ja vaikka mitä, mutta valituksista päätellen aina sortuvat kauniisiin idiootteihin (yleensä jos nainen valittaa miesten käytöksestä on hänellä liian suuret vaatimukset, seurustelee renttujen kanssa tai on kohdannut poikkeusykilön, miesten valitus taas todistaa naisten pahuuden). Kyllä sen huomaa keillä naisilla on eniten vientiä, muodikkailla ja meikatuilla ja ennenkaikkea hoikilla. Miehet ovat vähintään yhtä pinnallisia, rumalla miehellä on oikeasti mahdollisuuksia, rumalla naisella ei lainkaan.
Jos kuvitellaan 20-kymppisten opiskelijayhteisö ja varsinkin naisvaltainen opiskelijayhteisö, niin voin kyllä hyvin kuvitella, että kaikkia kyseisen yhteisön miehiä kiinnostavat ne flirtit, ulospäinsuuntautuneet ja seksikkäät misut. Tuossa iässä markkina-arvotodellisuus ei ole vielä hiipinyt miehille puseroon ja ylenpalttiselle naistarjonnalle altistuminen asettaa riman kohtuuttoman korkealle. Ja kun mennään sopiviin teinibaareihin, niin siellä istuvat lähinnä potentiaaliset YTM:t, jotka kiinnittävät jälleen huomionsa flirttailukuningattariin.

Kun mennään hiukan vanhempaan ikäluokkaan, eli vaikkapa kolmekymppisiin, niin vapaa nainen on sen luokan katoava luonnonvara, että vonkaajia riittää pilvin pimein.

Ja naisen tai tytön on muistettava, että hän ei ole kiinnostava henkilönä tai älynsä puolesta, varsinkaan, jos hän ei ole flirtin kuningatar. Tytön on muistettava, että hän on kiinnostava seksuaalisen potentiaalinsa kautta. Tytön on siten syytä mainostaa seksuaalisuuttaan ja antaa ymmärtää, että seksin saaminen ei ole todellakaan kiven takana. Pihtausimagon ylläpitäminen ei kilpailluilla markkinoilla riitä mihinkään.

Neuvoja tytölle, joka kokee olevansa ATN: 1) Laita nettiin ilmoitus, jossa vihjailet seksin mahdollisuudesta. 2) Käy baareissa, jossa on vanhempaa porukkaa tai ainakin sekaikäistä ja jossa on selkeä miesenemmistö. 3) Pukeudu ja käyttäydy taitojesi mukaan niin, että yksinkertaisempikin mies ymmärtää, että seksi ei ole kiven alla.

Ei kommentteja: