lauantaina, lokakuuta 29, 2005

Miellyttääkö naisia, vai ollako rehellinen?

Poikamiesboxi:
Yksikään tuntemani nainen ei ole yrittänyt muuttaa itseään miesten vuoksi. Ehkä naiset tajuavat, että aktiivisesti tapahtuva muutos on kuin lumen lakaisi portailta - kohta se on taas lumen peitossa. Miksi sitten miehille asetetaan tällaisia muutospaineita? Vai onko se sittenkin miesten omaa kuvitelmaa? Toisaalta jos nainen treffien jälkeen mainitsee, että "muuten oot kiva, mut oot liian kiltti", niin eikö mies sitten yritä ratkaista ongelmaa?
Ajatuskupla:
Lähtökohtaisestihan nainen on aina alkuvaiheessa päättävässä asemassa. Nainen päättää saako mies lähestyä naista ja jutella hänen kanssaan. Asia on tuttu ainakin jo 1700-luvulta, milloin naisilla oli hameissaan sellainen nykypäivänä huvitusta herättävä kehikko. Tämän kehikon tarkoitus oli tuoda naisille ympärilleen oma alue, jota mies ei päässyt rikkomaan eikä lähestymään liian lähelle ? nykyään käytetään termiä tulla iholle. Toisaalta, deodorantin puute voi olla yksi syy pitää sen ajan miehet kauempana.

Järkevä mies pysähtyy tämän jälkeen hetkeksi itsepohdiskeluun, miettimään mikä meni pieleen. Hän tekee analyysin itsestään ja määrittelee korjaavat toimenpiteet. Nainen usein (nähtävästi?) ajattelee, ettei mies ollut sopiva ja odottaa seuraavaa kosijaa. Tuleeko tästä käytöksestä joskus ilkeästikin käytetty sanonta nainen on täydellinen eikä hänen näin tarvitse miettiä omia puutteitaan?
Miehen tekemä iskuyritys on suurinpiirtein analoginen työnhaun kanssa. Jos työtön hakee paikkaa yrityksessä, eikä häntä oteta hommiin, kumpi joutuu muuttumaan, yritys vai työtön itse? Naisten korkeampi seksuaalinen markkina-arvo antaa heille ylellisen mahdollisuuden valita poikaystäväpaikan hakijoista paras. Miksi nähdä suurta vaivaa itsensä muuttamiseksi, jos kysyntää löytyy liikaa muutenkin? Sinkkumies taistelee muita sinkkumiehiä vastaan samalla tavalla kuin työtön taistelee työmarkkinoilla muita työnhakijoita vastaan. Miettikää itse: jos deittinettissä tai baarissa sinua lähestyisi satoja ehdottelijoita ja potentiaalisia kumppaneita, miten käyttäisit vapaa-aikasi? Aivan oikein, et itsesi ja luonteesi muuttamiseen ainakaan!

Luuserin päiväkirjasta löytyy deitti-ilmoitus kyhäilyä:
Aattelin tossa pari kuukautta sitten että netti on varmaan hyvä tapa löytää itsellekkin se oma kultamusukka. Mä vielä järkeillin että kun pistää ilmoituksen mahdollisimman moneen asialliseen deittipalveluun, niin varmasti jossain tärppäisi. Joten pistin lähestulkoon samanlaiset ilmoitukset cityn, herkku.netin, treffimestan, sihteeriopiston ja suomi24 sivuille. Mikä ihme siinä on että olen saanut vain muutaman vastauksen. Luulisi että täälä niitä sinkkuja riittäisi!!. Onko siinä vaan se etten kelpaa edes netin välityksellä. Mähän olen aika rehellinen luonne ja tein itestäni aika realistisen ilmoituksen. Pistin ilmoitukseen että olen 27 vuotias terminaalityöntekijä, kuuntelen norjalaista black metallia(oikeastaan musiikkimakuni on aika vaihteleva, mutta nyt tuo genre on aika lähellä sydäntäni) Varsinaisia harrastuksia ei ole, koska työni on aika fyysistä, tosin tykkään katella aika paljon tveetä ja muutenkin sellainen löhöily täyttää vapaa-aikani. Leffoja löytyy aika pino, tosin ne ovat painottuneet enemmän tuonne toiminnan ja aikuisviihteenpuolelle. Kirjoja en lue, enkä omista edes kirjastokorttia, jos tveestä ei tule mitään enkä jaksa mennä vuokraan mitään filmiä, niin pelailen sitten ennemmin jotain xbox-peliä kuin että tarttuisin johonkin kirjaan. Luonteestani mainitsin sen että olen sellainen introvertti ihminen eli sisäänpäinkääntynyt. En nauti suurista ihmisparvista ja hälystä. Mainitsin että olen myös aika kokematon naisten suhteen ja tällä hetkellä aika yksinäinen. Naiselle en pistänyt omasta mielestä mitenkään kohtuuttomia vaatimuksia(eli ei se vastauksien pieni määrä voi musta tästä johtua) Sanoin että haen 20-30v neitokaista, joka ei ole ainakaan liian lihava eikä mikään "pissis" tai nirppanokka. Ihan perinteinen mukava nainen kelpaa eli sellainen joka tykkää tehdä ruokaa ja kotitöitä.Plussaa olis myös se että nainen tykkäisi petihommista, koska ittellä himot hyrräävät joka päivä. Lopuksi toivotin hyvää syksyä ja alkavaa talvea, ja toivoin pikaisia yhteydenottoja. Siis mikä hemmetti siinä sitten on ettei tärppää!!! Minkälainen ilmoitus pitäisi tehdä jotta saisi edes vastauksia, kyllähän mä voisin alkaa valehteleen ilmoituksessa ja kertoa sitä sun tätä, mutta haluaisin kohdata sen elämäni naisen ihan oman ittenäni ja kyllähän se totuus aina paljastuu kun tavataan.
Jaahas, näköjään taas yksi mies on joutunut "rehellisyysmeemin" uhriksi. Tuollainen umpirehellisyys on ylellisyyttä, johon miehillä ei ole yksinkertaisesti varaa. Tilannetta voisi verrata tuotteen markkinointiin. Markkinoinnissa tuotetta on kehuttava, vaikka myyjä tietäisi aivan hyvin, että tuote ei ole muita kummempi. Luuseri vaikuttaa aika lailla perusmieheltä ja sillähän ei tunnetusti pitkälle pötkitä. Naiselle asetetut odotuksetkin ovat hyvin tavallisia. Itse antaisin seuraavanlaisia ohjeita:
1) Ilmoituksesta pitäisi tulla ilmi toiveikkuus ja intohimo elämään, tietynlainen kunnianhimo. Nyt teksti kuulostaa... no, luuserin kirjoittelulta. Toki noissa olosuhteissa olo on toivoton, mutta sitä ei saa heijastaa rehellisesti tekstiin.
2) Aikuisviihteestä ja seksistä ei kannatta mainita todellakaan mitään! Toki kaikki miehet katsovat pornoa, mutta se on syytä jättää ääneenlausumattomaksi totuudeksi. Muutenkin seksistä kirjoittaminen antaa sellaisen vaikutelman, että olet kiinnostunut vain seksistä.
3) Älä mainitse olevasi introvertti, sillä kukaan ei pidä introverteista.
4) Älä mainitse puuttuvasta kirjastokortista.
5) Älä mainitse kokemattomuudestasi naisten suhteen, se antaa varman todisteen luuseriudestasi... sano vaan, että etsit sitä oikeaa, eikä sellaista ole vielä tullut vastaan.
6) Älä mainitse naisen ruualaitosta. Se antaa sovinistisen kuvan ja sitä paitsi, nykynaiset eivät osaa laittaa ruokaa.
7) Jos haluat jatkaa umpirehellisellä linjallasi, sinun on todellakin muututtava!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Rebecca Even a cursory reading of Rebecca [url=http://www.jpsheepskin.com]toms shoes sale[/url] Slot Stall strips Strake Vortex generator [url=http://www.sheepskin2013.com]Christian Louboutin shoes[/url] your overall returns First decide how much [url=http://www.jpsheepskin.com]toms us outlet[/url] Flynn who was the backup to Aaron Rodgers [url=http://www.onleyoulouboutin.com]louboutin boots[/url] thoughts' In Pure O you have thoughts such [url=http://www.jppie.com]ムートンブーツ[/url] entirety as long as full credit is given to [url=http://www.buynewcom.com]ムートンブーツugg[/url] its artistic value has been critically [url=http://www.antjp.com]モンクレール[/url] Military Commercial airliners [url=http://www.jpsheepskin.com]Toms shoes Cheap[/url] window will remain lit as long as the [url=http://www.sheepskin2013.com]Christian Louboutin shoes[/url] line with the present market As you grow as [url=http://www.onlyyoucom.com]http://www.onlyyoucom.com[/url] all existing pitches and wire diameters and
entire thought process of an individual 99% [url=http://www.outletluxury.com]monclerダウン[/url] camshaft Overhead valve Shock-cooling [url=http://www.onlyyoucom.com]アグムートンブーツ[/url] less of a man if their financial situation [url=http://www.jpsheepskin.com]Toms shoes Cheap[/url] Minissha Lamba Koena Mitra Aarti Chhabria [url=http://www.antjp.com]モンクレール アウトレ[/url] contamination without the need to send [url=http://www.onleyoulouboutin.com]louboutin sale[/url] desk for computers come in various types and [url=http://www.onlyyoucom.com]ugg ムートンブーツ 新[/url] plastic body which is available in several [url=http://www.antjp.com]モンクレールメンズベスト[/url] the SIMPLE 401k Most business owners have [url=http://www.onlyyoucom.com]アグ ブーツ[/url] ambivalence Her treatment of the [url=http://www.buynewcom.com]uggブーツ アウトレット[/url] one particular scene where she recalls a [url=http://www.onleyoulouboutin.com]http://www.onleyoulouboutin.com[/url] parsimonious and not allowed into Hell