lauantaina, marraskuuta 12, 2005

Loppuuko seksi kokonaan?

Seksin ostosta vankeutta
Seksin ostamisesta voidaan määrätä rangaistukseksi sakkoja tai enintään puoli vuotta vankeutta, jos eduskunta hyväksyy oikeusministeriön valmisteleman lakiesityksen. Rangaistusasteikko olisi sama kuin Ruotsissa, jossa seksin ostaminen kriminalisoitiin kuusi vuotta sitten.

Lakiesitys noudattelee muutenkin Ruotsin mallia. Ministeriö haluaa kieltää seksin ostamisen kokonaisuudessaan eikä esimerkiksi vain sellaisissa tapauksissa, joissa myyjä on ihmiskaupan tai parituksen uhri. Myös ostamisen yrittämisestä on tulossa rangaistavaa.
Eli jatkossa mies ei saa tehdä naisen hyväksi mitään rahan arvoista tekoa sillä taka-ajatuksella, että kyseessä olisi seksin saaminen, koska kyseessä olisi silloin seksin ostaminen. Ja kuten tiedämme, miehet eivät tee naisten eteen mitään ilman taka-ajatusta seksin saamisesta, joten mies ei saa tehdä luonnollisestikaan yhtään mitään naisen hyväksi.

Lakihan on loistavan tasa-arvoinen, koska se faktisesti määrää, että seksin on oltava pelkkää seksiä ilman, että siihen sisältyy minkään sortin maksamista muodossa tai toisessa.

Ei kommentteja: