maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

30-vuotiaalle yh:lle ei löydy miestä

Maya:
Oma arvoni on romahtanut sen myötä kun en ole enää kiinteä ja lapseton. En voi asialle mitään ilman kirurgin veistä. Ikäiseni eronneetkin miehet ottavat sen kiinteän ja lapsettoman nuoren naisen, ja perustavat uusperheen. Jokaisen tuttavapiiristä lienee löytyy näitä uusperheitä??

Ja minun on vaikea sanoa kelpaanko tällä hetkellä ns. A-luokan miehelle, koska sellaista EI OLE VIELÄ NETN KAUTTA TULLUT VASTAAN - SORRY VAAN. Kokeilen kyllä onneani heti kun tulee. Ns. keskitason miehistä ne, jotka olen tavannut, ovat kyllä halunneet jatkaa kanssani, mutta eivät ole olleet minun tyyppiäni. Eli minä olen ollut pakkien antaja.

Täällä on keskusteltu molemmista, ja itse olen tullut siihen johtopäätökseen, että yli 30- vuotiaita, ns. "korkeamman tason" miehiä ei juurikaan enää ole vapailla markkinoilla. Ne harvat, joita on, huolivat luonnollisestikin vain alle kolmekymppisen, lapsettoman "korkeamman tason" naisen.

Valtaosa vapaista vanhoista pojista on jollain tapaa ongelmaisia, tai kuuluvat siihen ns. alemman tason kaartiin (ikävä ilmaisu). Itse etsin raitista, tupakoimatonta, säännöllisesti liikuntaa harrastavaa,pitkää, keskustelu/hellimistaitoista,ulkonäöltään normaalia miestä, jolla olisi laaja yleissivistys koulutustaustasta riippumatta. Ikävä kyllä kaikki muutkin keski/ylemmän tason naiset etsivät tätä samaista miestä...

Mitä sitten asialle voisi tehdä? Suomi on pullollaan alemman/keskitason miehiä, joita naiset eivät huoli, koska he eivät täytä noita kaikkia yllämainitsemiani kriteereitä. Ihmettelen miksi nämä miehet eivät ITSE TEE ASIALLE MITÄÄN ?

Me naiset olemme pakotettuja laihduttamaan, juoksemaan aerobicissä, pukeutumaan näyttävästi, meikkaamaan ja laittautumaan että herättäisimme miessukupuolen huomion. Ehei - turha väittää ettei muka naisen ulkonäöllä olisi merkitystä!! Miksi siis nämä miehet, jotka eivät kelpaa naisille esim. liikkumattomuuden ja tupakoinnin vuoksi eivät tee asialle mitään ?!! Itse ainakin voin joustaa miehen koulutustasosta, jopa siitä yleissivistyksestä, ja ulkonäkö ja varallisuus ovat toissijaisia arvoja, mikäli kaikki muu osuu kohdalleen, mutta sohvalla makaavaa, baareissa juoksevaa, tupakoivaa miestä en halua, vaikka hänellä olisi hyvä/kiltti luonne.

Naisen markkina-arvo romahtaa heti alempaan luokkaan jos hänellä ei ole kiinteä kroppa, tai/ja hänellä on lapsia, kuten usein yli 30v seuraa etsivillä naisilla jo on. En silti kyseiseen kastiin kuuluvana naisena hyväksy sitä, että luonnolliset asiat, kuten se ettei synnyttäneen, yli kolmekymppisen kroppa aina ole samaa tasoa kuin synnyttämättömän alle kolmekymppisen, ja minulle siunaantuneet ihanat lapset laskevat markkina-arvoni niin alas, että en kelpaa muille kuin ns. alemman luokan miehille, joiden omat ongelmat ovat ITSEAIHEUTETTUJA, kuten tupakointi ja rapakuntoisuus.

Ei kommentteja: