sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Miesten seksinpuutteen taloudellinen riisto

Esther Vilarin ja Matthew Fitzgeraldin ajatuksia:

Valtaa on sellaisella ihmisellä, joka tekee itsestään jonkin toisen ihmisen sosiaalisten viettien kohteen. Vallan puute taas on sitä, että ihminen haluaa tai hänen on pakko tyydyttää viettinsä jonkun toisen avulla. Valta kuuluu sille, joka pystyy kohdistamaan itseensä toisen sosiaaliset vietit sitoutumatta itse.

Vilarin mukaan miehet ovat korottaneet naisen vaginan muut poissulkevan oikeuden mielettömiin hintoihin. Naiset manipuloivat seksuaalisuutensa avulla miehiä toimimaan kuin Pavlovin koirat elinikäisessä orjuudessa. Tyypillinen amerikkalainen kotiäiti ei ole muuta kuin prostituoitu, joka elää miehensä työn hedelmillä. Tämä tekee naisille mahdolliseksi sangen korkea-asteisen riiston. Vieteiltään heikompi sukupuoli (nainen) oivaltaa nopeasti, kuinka hän voi käsitellä vieteiltään voimakkaampaa ja omaksuu näin riistäjän roolin. Olla naisellinen on samaa kuin omistaa heikompi sukupuolivietti. Äitinsä neuvoja seuraten nainen tukahduttaa seksuaalivietin jo murrosiässä ajatellen pääomaa, jonka hän on siitä myöhemmin tekevä. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että nainen on sitä kalliimpi, mitä vetoavammat hänen sekundaarit sukupuoliominaisuutensa ovat.

Joka tapauksessa miehen olisi taloudellisempaa tyydyttää sukupuoliviettiään prostituoitujen (sanan laajassa merkityksessä, käsittäen lähes kaikki naiset) avulla kuin syöksyä suin päin avioliittoon. Myös naiset halveksivat tavallisia prostituoituja, koska nainen joka noin taitamattomasti myy ruumistaan on yksinkertaisesti liian typerä. Sen sijaan naiset ihailevat naisia, jotka pääsevät naimisiin erittäin rikkaiden miesten kanssa.

Jo 5-6 -vuotiaasta asti pienet tytöt oppivat istumaan isän polvelle ja manipuloimaan isää, jotta isä huolehtisi pikkutytön jokaisesta tarpeesta. Tyttö oppii varhain feminiinisyytensä voiman ja sen, että naisellisuutensa avulla hän pystyy saamaan miehiltä mitä haluaa. Tyttö oppii hyvin äkkiä seksuaalisuutensa vaikutuksen ympärillään oleviin poikiin ja mitä enemmän pojat haluavat häntä, sitä paremmin tyttö ymmärtää seksuaalisuutensa arvon. Tyttö ymmärtää, että hän pystyy kontrolloimaan jotakin, mitä hän kykenee käyttämään omaksi edukseen. Naisille, jopa "vapautuneille naisille ja feministeille", avioliitto on sovelias tapa elatuksen hankkimiseen. Naiset pääsevät siten käsiksi rikkauksiin vain sanomalla "tahdon" ja toisinaan levittämällä jalkansa. Miesten manipulointi ja erityisesti rikkaiden miesten manipulointi on naisen elämän pyhä malja, kaikkien toiveiden täyttymys, jota romanssiksi kutsutaan. Kukaan äiti ei ole koskaan opettanut tyttärelleen, kuinka aviomies elätetään.

Häikäilemättömällä miesten seksuaalisen halun hyväksikäytöllä naiset ovat aina hallinneet maailmaa. Vakuuttamalla miehet siitä, että naiset ovat heikkoja ja suojelusta tarvitsevia, naiset lähettävät miehet taistelukentille samalla nauttien itse kodin ylellisyyksistä, jotka heidän miehensä ovat maksaneet. Miehet on psykologisesti myrkytetty tuntemaan syyllisyyttä heidän seksuaalisten halujensa tähden. Naiset dominoivat siten miessukupuolta. Mieheltä voi mennä vuosia omaisuutensa kartuttamisessa, mutta naiselta vie vain puoli tuntia päästäkseen käsiksi miehen kaikkiin tienesteihin.

Kaikki naiset ovat prostituoituja, tosin epärehellisiä prostituoituja, jotka loisivat miesten omaisuutta kieltäen sen prostituutioon viittaavan luonteen. Feministinen liike on naamioinut tavoitteekseen sukupuolten välisen tasa-arvon, mutta kyse on vain valheesta. Naiset saattavat kampanjoida sukupuolten välisen tasa-arvon puolesta, mutta eivät he halua todellista tasa-arvoa, se ei edes juolahda heidän mieleensä. He turvautuvat edelleenkin ikivanhaan juoneensa tullakseen ostetuiksi ja elätetyiksi kuin kurtisaanit taistellen samalla niistä työpaikoista, joita miehet tarvitsisivat ostaakseen heidän vartalonsa. Feministit haluavat samalla kertaa syödä ja säästää kakun. He haluavat tasa-arvoa siihen asti, kunnes joku vaatii heiltä tasa-arvoa miesten kanssa.

Ei kommentteja: