maanantaina, elokuuta 14, 2006

Vapaus päättää omasta seksuaalisuudestaan

Jokaisella
Ihmisellä on yksilöllinen ja ainutlaatuinen tapa tuntea, ajatella ja reagoida seksuaalisesti. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja oikeutettuja, sen sijaan teot voivat olla joko oikeita tai vääriä. Vääriä ovat ne teot, jotka loukkaavat tai vahingoittavat toista ihmistä tai tekijää itseään.
Sinä olet oman elämäsi tärkein ihminen. Arvosta itseäsi ja omaa kehoasi. Silloin voit vaatia sitä myös muilta.

Seksissä kukin saa edetä omaa tahtiaan. Kenelläkään ei ole oikeutta painostaa toista tekemään mitään, mitä tämä ei itse halua tai mihin tämä ei koe olevansa valmis.

Seksissä on oikeus muuttaa mieltään ja perääntyä. Aina ja kaikissa tilanteissa on oikeus sanoa EI.

Sinä päätät!? "My Body My Decision" on kannanotto suomalaisten tyttöjen ja naisten seksuaalisen itsemäärämisoikeuden puolesta.
(via Näkymätön tyttö)
Minulla on loistava ehdotus, jolla suomalaisten naisten seksuaalista vapautta voitaisiin edistää. Lisätään runsaasti ulkomaalaisten nuorten naisten maahanmuuttoa. Jos nuorten ulkomaalaisten naisten maahanmuuttoa lisätään riittävästi, niin suomalaiset naiset saavat olla täysin rauhassa seksuaaliselta häirinnältä. Siten sekä miehet että naiset tulevat onnellisemmiksi. Naiset saavat rauhan seksiä ehdottavilta miehiltä ja miehet saavat nuoria ja kauniita ulkomaalaisia naisia seksikumppaneikseen. Kyseessä on win-win tilanne.

Ei kommentteja: