lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Julkaisualustan vaihto

Kommentointisysteemin ongelmien ja sivupalkissa olevien ajastaan jälkeen jääneiden linkkien johdosta blogin alusta on vaihdettu.

18 kommenttia:

Henry kirjoitti...

Testikommentti :-)

Lord Boredom kirjoitti...

Pelkästään kommenttien vuoksi onnittelut päätöksestä. On tietysti sääli, että vanhat ja kiintoisat kommenttiketjut, joita tälläkin viikolla on itse tullut lueskelluksi, ovat mennyttä, mutta tulevien keskustelujen kannalta tietysti parempi näin kuin vanhassa pysytteleminen.

tympeäNörttö kirjoitti...

Valmisleiskoista löytyy kauniimpiakin kuin tämä, eli sikäli kun vaihtelu on käynnissä muutenkin, itse suosisin jotain muuta.

Henry kirjoitti...

Vanhoista kommenteista luopuminen on tosiaan sääli. Uuteen leiskaan vaihtaminen ei enää ole kynnyskysymys tämän jälkeen, ehdotuksia otetaan vastaan... Tämä on tosiaan aika mitäänsanomaton, mutta ajattelin aloittaa askeettisestä päästä.

tympeä_nörttö kirjoitti...

Eikö vanhat kommentit voisi linkittää jonnekin esille? Ainakin ne näyttävät olevan edelleen olemassa, joskaan en tiedä, onko niihin minkääsortin indeksiä (koskaan ollutkaan?).

Henry kirjoitti...

Vanhat kommentit löytyvät luonnollisesti edelleenkin. Mukavintahan olisi tosiaan, jo ne voisi linkittää vanhoihin postauksiin. Yksi tapa tehdä se olisi tietenkin perustaa uusi blogi.

dies irae kirjoitti...

olisi hienoa jos tämän blogin kommenttipalstaa voisi lukea kuin mitä tahansa keskusteluforumia, josta näkisi yhdellä silmäyksellä mihin aiheisiin on tullut uusia viestejä, jne. tälläiseen muutokseen henkalla ei ehkä kuitenkaan ole intressiä.

Jari kirjoitti...

Tää on ihan ruma ja muutenkin pilalla.

Henry kirjoitti...

Tuo keskustelufoorumi-idea on ihan hyvä, koska painopiste on tosiaan enemmänkin keskusteluissa kun omissa kirjoituksissani sinällään.

Jos joku osaa sanoa, miten tuollainen keskeutelufoorumi tyyppinen blogi kannattaisi toteuttaa ja miten rumuudesta pääsee eroon, niin sanokaa.

Junakohtaus kirjoitti...

Blogs.fi näyttää tarjoavan mahdollisuutta esittää kommentit keskustelupuuna. Muuten en tiedä alustasta mitään.

dies irae kirjoitti...

keskustelupuutkin ovat jotenkin hankalia seurata, etenkin kun ihmiset eivät osaa käyttää niitä vaan linkittävät usein väärin. luulisi kuitenkin että joihinkin blogialustoihin saisi sellaisia laajennuksia, että uudet viestit näkyisivät esim eri värillä. toinen vaihtoehto olisi sitten vaihtaa ihan kokonaan blogialustasta foorumialustaan, esim invision power boardiin tai vbulletiniin, mutta nämä vaihtoehdot maksavat hunajaa lisenssin ottajalle. vaikeaa.. ellei joku muu tiedä jotain ilmaista, esim blogipohjaista ratkaisua.

tympeäNörttö kirjoitti...

Vaikka jonkinlaisesta foorumista varmasti iloa olisikin, pystyy kommenttisivuja (ainakin joillain selaimilla) seuraamaan ihan itsekin, asettamalla ne jonkinlaiseen seulaan joka käy tarkistamassa ne aina aika ajoin, paljastaen siten uudet viestit.

(Ja ei, ei kannata kysyä minulta tarkemmin tästä, koska en ole sitä toimintoa ikinä käyttänyt, tiedän vain että ainakin jossain Operassa se joskus oli.)

dies irae kirjoitti...

nörttösen idea kuulostaa hyvältä. vielä kun löytäisi jostain oikeat selainasetukset - jos sellaisia firefoxissa ylipäätään on.

dies irae kirjoitti...

vielä sellainen huomio blogin ilmeen muutoksesta, että nykyinen tapiseeraus näyttää wc:n kaakelilattialta. mikä ei siis sinänsä ole lainkaan paha asia, kun jututkin ovat kuin yliopiston wc:n lattiakirjoituksia.

Henry kirjoitti...

"vielä sellainen huomio blogin ilmeen muutoksesta, että nykyinen tapiseeraus näyttää wc:n kaakelilattialta."

Vaihda Firefoxiin, niin ei näytä :-)

Henry kirjoitti...

"jututkin ovat kuin yliopiston wc:n lattiakirjoituksia."

Perskules, kuka on paljastanut, että kävin naistutkimuksen laitoksen vessassa vähän runoilemassa.

dies irae kirjoitti...

henry henry, minähän käytän firefoxia. vielä semmoinen toivomus, että saisikohan tuohon lattiaornamenttiin vielä koristukseksi jotain ruttuisia vessapaperin paloja tms rekvisiittaa? tulisi entistä autenttisempi tunnelma.

Henry kirjoitti...

"henry henry, minähän käytän firefoxia"

Jaahas, mikäs tässä minun foksissani on sitten vikana, perkules.

"saisikohan tuohon lattiaornamenttiin vielä koristukseksi jotain ruttuisia vessapaperin paloja tms rekvisiittaa? "

Juu, saa siihen. Käyt vessastasi hakemassa ja liimaat monitoriin.