lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Mediakatsaus

Suomalainen pizzasukupolvi.

Uutisvideo: Raiskausten määrä lisääntynyt Ruotsissa.


Juoda.

3 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Nuo korsolaiset nuorisotyöttömät ovat aika pelottavia ja taitavat asua jossain aivan omassa todellisuudessaan. Ei kai ole mikään ihme ettei kouluttamaton ala-ikäinen saa töitä, varsinkin jos hylkää sellaiset työt, joita voisi saada ilman koulutusta (en minäkään haluaisi repiä nauloja irti seinästä mutta repisin jos se olisi ainoa työ jota voisin saada jos en haluaisi käydä kouluja). Heillä tuntuu myös olevan aika outo käsitys opiskeluista, en tiedä missä ammattikoulussa luettaisiin vain kirjoja kolme vuotta, ei minun amiksessani ainakaan. He eivät ole tainneet kuulla myöskään oppisopimuskoulutuksesta? Minulla on eräs tuttava, joka ei peruskoulun jälkeen päässyt mihinkään, todistus oli täynnä juuri niitä viitosia, hän oli työttömänä ja sai lapsen, kävi kurssin jonka avulla ei saa töitä. Nyt hän on rakennustyömaalla (on tyttö), ei se varmaan ole työtä josta hän haaveili lapsena mutta ainakin hänellä on töitä (minulla taas tulee olemaan korkeakoulututkinto mutta tuskin oman alan töitä).

suolihuuhtelu kirjoitti...

Kyllä Suomessa on silti tehty asioista turhan vaikeita. Esimerkiksi täällä ei pääse opiskelemaan kirvesmieheksi jos ei ole työkokemusta alalta! Kiva, keinotekoinen tapa lisätä työttömyyttä.

zok kirjoitti...

Itsepuolustuskurssit ovat kaksiteräinen miekka. Toisaalta on hyvä, jos pystyy puolustautumaan paremmin. Toisaalta naiset ja eteenkin nuoret naiset/tytöt ovat niiiin paljon miehiä heikompia, että itsepuolustuskurssi voi antaa valheellisen turvallisuuden tunteen. Todellisuudessa harva nainen pystyy puolustautumaan. Varsinkin jos tilanne on 45 kiloinen teini vastaan 80 kiloinen mies, ei itsepuolustustaidoilla tee oikeastaan mitään. Muistelen, että Eeva Wahlström kertoi mielestään päihittävänsä useimman miehen kehässä, mutta jäävänsä toiseksi ns. katutappelutilanteessa.