tiistaina, lokakuuta 10, 2006

Flirttiopas

SILMÄNISKU Flirtin ja valloitustaidon opas (pdf):
Kansan mieleen oli juurtunut sellainen ihmeellinen uskomus, että "jos hevonen oikein paskantaa aisaan sulhasen kosiomatkan aikana, morsiamen vastaus tulee olemaan myönteinen."

Me käytämme aivokapasiteetistamme ehkä vajaat 10 % (tarkkoja tutkimuksia ei ole). Viehätysvoimastamme hyödynnämme todennäköisesti vielä vähemmän.

Jos joku arvostelee ulkonäköäsi, muista, että se on vain hänen mielipiteensä. Kauneudesta ei ole olemassa yhtä ainoata totuutta. Se on katsojan silmissä. Usein on niin, että jos isä pitää tytärtään kauniina, tytär myös itse tuntee olevansa kaunis. Jos ihminen, olkoon se mies tai nainen, tuntee olevansa kaunis, komea, fiksu tai arvokas, hän myös on sitä. Ajattelumme säätelee viehätysvoimaamme.

Partnerin ulkonäön merkitys korostuu niillä, joilla on omassa ulkoisessa olemuksessaan jokin puute. Myös vastakohdat viehättävät. Arpinen, huonoihoinen uros haluaa puhtaan madonnakasvoisen naisen, lyhyt neito kaipaa pitkää maskuliinia, lihava laihaa, harmaa hiirulaistyyppi värikästä uskalikkoa ja niin edelleen.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vinkkinä: jos valloittaminen tuntuu toivottomalta, HANKI AVOAUTO tai PAKSU LOMPAKKO! Vaikka kylmästä ilmastostamme johtuen katto alhaalla voi ajaa vain muutaman kuukauden, on tuo aika sitäkin kiehtovampaa. Auto ja myös sen kuljettaja huomataan ja kyytiin tulijoita riittää. Seurasta ei ole puutetta. Ei haittaa, vaikkei rahaa avoautoon löytyisikään, vuokraa sellainen yhdeksi kesäiseksi viikonlopuksi. Kokemus on taatusti hintansa arvoinen.

3 kommenttia:

suolihuuhtelu kirjoitti...

>Me käytämme aivokapasiteetistamme
>ehkä vajaat 10 % (tarkkoja
>tutkimuksia ei ole).
Argh! Me emme käytä vain 10% aivoistamme, se on MYYTTI! Väärinkäsitys! Urbaani legenda!

>Jos ihminen, olkoon se mies tai
>nainen, tuntee olevansa kaunis,
>komea, fiksu tai arvokas, hän myös
>on sitä.

Joko olet tai et ole, omalla mielipiteellä on minimaalinen vaikutus asiaan.

tympeäNörttö kirjoitti...

suolihuuhtelu kirjoitti:
"Argh! Me emme käytä vain 10% aivoistamme, se on MYYTTI! Väärinkäsitys! Urbaani legenda!"

Ehkä tämä on niitä kertoja, jolloin voi olla joko myytinmurtaja - tai sitten saada. Ja kuulemma me/ne/te ovat mieluummin aina myytinmurtajia. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tämä legenda, että käytämme vain
10% aivokapasiteetista oikein tulee?
Väitehän on joko valhetta tai nonsenseä!

Jos esimerkiksi mittaamme aivojen
aktiivisuutta, niin 10% aivokapasiteetistaan käyttävä ihminen ei pystyisi edes kävelemään portaita (ei se selkäydin sentään niin tehokas ole). Voidaan tietysti sanoa, että sähkö-kemiallinen mittaus ei kerro mitään "todellisesta aivokapasiteetista". Mutta silloin 10%:n väite on nonsenseä.

Diletantti-dissidentti