torstaina, lokakuuta 05, 2006

Menolippu-ohjelma

Jos ette ole vielä huomanneet, niin kakkoselta tulee maalaisisäntiä ja kaupunkilaisia naisia parittava ohjelma torstaisin. Se on toisaalta hauska ja toisaalta kauheaa katsottavaa. Joka kerralla juoni on sama. Isäntä haluaisi aloittaa suhteen, mutta kaupunkilaisnainen haluaa vaan päästä äkkiä pakoon. Habitukset eivät yksinkertaisesti täsmää ollenkaan.

Se mikä on hirveää katsottavaa, on maalaismiesten naivius ja täydellinen kykenemättömyys pelata pariutumispelejä ja käsitellä naisia. Kaupunkilaisnaiset ovat tottuneet pelimiehiin ja siihen, että heidät hurmataan ja heitä kohdellaan naisina. Maalaisisännät vain sanovat "olishan se kiva saada tänne tilalle uusi käsipari, kyllä täällä hommia riittää". Siis ei mitään toivon kipinää, jonka huomaa jo kilometrin päästä - paitsi isännät itse, jotka elättelevät toivoa. Ja isännäthän ovat periaatteessa hyvin mukavia, aitoja ja rehellisiä. Mihinkään syvälliseen keskusteluun tai "naisten aiheisiin" kuitenkin kykenemättömiä. Ja omaisuuttakin silmämääräisesti riittää.

Tämän torstainen nainen analysoi sentään melko rehellisesti sitä, mitä tapahtui: "Maalla ihmiset jotenkin varttuvat ja kasvavat yhteen, kaupunkilaisnaiset taas odottavat että jotain tapahtuisi heti. Kun ei tunne mitään vetoa toista kohtaan, niin ei siinä itse voi oikein tehdä mitään. Olisin odottanut mieheltä, että hän olisi tehnyt jotain romanttista tai puhunut suunnitelmistaan tai tehnyt jotain eleitä siihen suuntaan, että olisi ollut kiinnostunut. Ja sitten kun itse olen kokeneempi suhteissa ja toinen ei oikein tiedä, miten naisten kanssa pitäisi olla, niin siinäkin on oma ongelmansa."

Päivitys: Ilta-Sanomat.

4 kommenttia:

tikka kirjoitti...

aika ovelaa isännältä iltasanomien jutun kuvassa pitää porsasta sylissään... pieni vaaleanpunainen käärö (hymyilevän miehen sylissä) jos mikä sulattaa jopa valikoivan sinkkunaisen sydämen. ei ilmeisesti kuitenkaan ohjelman naiskokelaita.

Anonyymi kirjoitti...

Aiheeseen vain mutkan kautta liittyen, Susanna Rahkosen tuorein blogimerkintä on hauskasti otsikoitu:
http://susannarahkonen.blogspot.com/2006/10/hame-plle-herkkhipit.html
Ilmiselvä lipsahdus änkyräfeministiltä.

Sisältöhän on sitä taattua Rahkosta, eli miehet, ja varsinkin nuo kirotut KehänIII:n ulkopuoliset, takahikiän valipiirien keski-ikäiset konservatiivimiehet ovat kaiken pahan alku ja juuri. Eli ilmeisesti juuri maajussit?

Vaalien lähestyessä Rahkonen on näköjään suunnitelmallisesti loiventanut ilmaisuaan; useita merkintöjä onkin jo kulunut ilman änkyräfeminististä tulitusta. Ehkä Rahkonen on jossain mielessä jopa SDP:lle rasite? Nyt Susanna ei nähtävästi kuitenkaan mahtanut itselleen mitään.

Anonyymi kirjoitti...

1) Nunnan nännit
2) Paavin pallit
3) Esimiehen kiitos ilman palkankorotusta
4) Naistutkimus
5) Kritiikkiä sisältävä kommentointiyritys Susanna Rahkosen blogiin

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko ohjelmaformaatti jo olemassa, mutta miltä kuulostaisi prime-time-aikaan lähetettävä tositv-ohjelma: "AT-miehelle morsian"?

Birdy putoaisi uskoakseni jo ensimmäisissä karsinnoissa, ainakin jos erehtyisi avaamaan suunsa.