lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Nettideittitesti - Nainen 29v

Seuraavanlainen nettideittitesti on suoritettu feikkiprofiililla Suomi24:ssä:

Yleistä
29v naisprofiileja uudeltamaalta 185 kpl. Vastaavia miesprofiileja 335 kpl.
Ilmoitus oli sisässä 2vrk, 3h.

Hakija:
Nainen 29v, Helsinki
Kokopäivätöissä, ei kuvaa, tuloja ei mainittu
165cm, 55kg, hoikka
Kuvaa itsensä katseenkestäväksi
Etsii hauskaa seuraa ei-niin vakavalla tarkoituksella
Muuten "tavalliset" valinnat, suuri osa jätetty tyhjiksi

Hakee:
Mies 25-37v
Pituus 173-193, paino 65-105
Ei saa olla tylsä, pitää osata käsitellä naisia

Tulokset:
Viestejä 19
Flirttejä 10
Chattikutsuja 4

Huomioita
  • Miesten vastaukset olivat pääasiassa lyhyitä tai erittäin lyhyitä (n. 1-10 riviä, suurella osaa 1 rivi), tyypillisiä sisältöjä: "Moi, onko sulla mesee?", "Jos mun pärstä kelpaa sulle, niin ota yhteyttä", "Tänä iltana olis vapaata, tavataanko?". Yhtään pitkäksi tai mietittyksi kuvattavissa olevaa vastausta ei tullut. Ajatuksena ilmeisesti on, että profiili kertoo kaiken oleellisen.
  • Yllättävin vastaus: "Olipas mielenkiintoinen profiili..."
  • Mukana oli useita varsin komeita miehiä, omasta mielestäni ja heidän vieraskirjoistaan pääteltynä. Selkeästi rumia, nörttejä, paksuja tai muita vastaavia ei vastanneiden kuvallisissa profiileissa ollut mukana.
  • Yhteyttä ottaneiden iät olivat väliltä 24-41.
  • Avio- tai avoliittolaisilta tuli useampiakin yhteydenottoja. Seksiä ei suoranaisesti ehdottanut kukaan, eikä vastauksena tullut yhtään peniksenkuvaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oma testini oli Cityn Deittinetissä. Ilmoituksessa kuvailemani nuori helsinkiläisnainen on toistaiseksi saanut 38 vastausta. En ole lukenut/analysoinut vastauksia tarkemmin. Ulkonäköä ei tarvinut erityisemmin kuvailla, eikä tarvinut antaa viitteitä mihinkään seksisuhteisiin viittaavaan.

Jäin siis pahasti tavoitteena olleesta sadasta vastauksesta.

OWM

Henry kirjoitti...

Eli samaa luokkaa kuin tuossa omassa ilmoituksessani. Juu, ei taida kuvattomalla profiililla kovin pitkälle pötki lyhyessä ajassa - kävijöitäkin oli alkurynnistyksen jälkeen vähänlaisesti. Johtuisikohan osaltaan juuri siitä, etä samasta ikäryhmästä näytti löytyvän hyvin lukuisa määrä todella hyvännäköisten naisten kuvallisia profiileja. Eli, jos 5v haarukassa mies vastailee, niin hesan seudulla löytyy varmaan satoja kiinnostavia kuvallisia profiileja.