tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Uusia tapoja miesten putsaamiseksi

New divorce rights for unmarried couples:
Unmarried couples will be able to make divorce-style financial claims against each other after they have split up under under legislation planned by the government.

Under the plans, people who live together outside marriage should be able to claim lump sums, a share of property including the family home, regular maintenance payments or a share of their partner´s pension when they split up.

"There is evidently a problem where a couple have lived together a long time, brought up children together, she´s stayed at home so he could go out to work and pay the mortgage, and she discovers at the end of the relationship that she´s left without a roof over her head".
Naistyypit.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mukavampaahan se toki on miehelle vaihtaa nuorempaan ilman, että pitää enää ajatustakaan uhrata entiselle naiselle tai kakaroille. Akka pihalle vain ja kersat perässä.

MariaKristiina kirjoitti...

Miksi automaattioletuksena on, että mies on se, jolla on enemmän varallisuutta, ja että mies myös on se jättävä osapuoli? Ensimmäinen oletus esiintyi toki jo alkuperäisessä jutussa ja Henryn otsikoinnissa, toinen oletus vasta anonyymin kommentissa.

Sinänsä ei mielestäni olisi liikaa vaadittu, että aikuinen ihminen osaisi ihan itse pitää huolta siitä, ettei joudu tuollaiseen tilanteeseen. Miksi ylipäätään perustaa perhe jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole valmis sitoutumaan edes avioliittoon? Aviopuolisosta kun voi erota, mutta yhteisiä lapsia ei saa tekemättömiksi.

Zok kirjoitti...

Sitähän se. Jos nainen haluaa taloudellista turvallisuudentunnetta, menköön töihin tai naimisiin sellaisen kanssa, joka sitä haluaa. Tuosta laista seuraa se, että monikaan vähääkään ansaitseva mies ei halua asua yhdessä ei-töissäkäyvän naisen kanssa.

Henry kirjoitti...

"Miksi automaattioletuksena on, että mies on se, jolla on enemmän varallisuutta?"

Koska tilastollisesti tarkastellen miehillä on enemmän omaisuutta. Naiset pariutuvat useammin ylöspäin.

Anonyymi kirjoitti...

Zok: "Tuosta laista seuraa se, että monikaan vähääkään ansaitseva mies ei halua asua yhdessä ei-töissäkäyvän naisen kanssa."

Hih, juuri tällaisten nolojen ad hoc -kommenttien ansiosta tämä blogi ja erityisesti sen kommenttiosasto on loistavaa viihdettä.

Tosiasiahan on, että blogin vakiokommentoijat kuolaisivat ja jokeltaisivat kuin pikkulapset, jos saisivat mahdollisuuden asua *yhtään minkäänlaisen* naisen kanssa.

Happamia ovat, sanoi kettu...

--
Jaska

Anonyymi kirjoitti...

Menes kuule Jaska kysymään Böördiltä, niin hänen mukaansa tämän blogin kavereille ei kelpaa kuin pirunmoinen tissiprinsessa; normaali nainen ei ollenkaan.

Ilmeisesti rimaa pitäisi nostaa tai laskea, kukaan ei vaan tiedä missä helvetissä se rima tällä hetkellä on.

Panu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Panu kirjoitti...

Tosiasiahan on, että blogin vakiokommentoijat kuolaisivat ja jokeltaisivat kuin pikkulapset, jos saisivat mahdollisuuden asua *yhtään minkäänlaisen* naisen kanssa.

Läl-läl-lää! Tät-tät-tää! Splörts!

Zok kirjoitti...

Jaska, kyllä minä asun naisen kanssa ja hän voisi ottaa loukkauksena sen, jos kutsuisit häntä 'yhtään minkäänlaiseksi'. ;)

Tuota lakiahan ollaan säätämässä Briteissä, koska pariskunnat eivät nykyään mene naimisiin vaan ovat avopareja. Miksi? Avioliitto ei ole sille ansaitsevalle osapuolelle taloudellisesti kannattavaa.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/kent/5242294.stm
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/5010888.stm

Panu kirjoitti...

Jaska, kyllä minä asun naisen kanssa ja hän voisi ottaa loukkauksena sen, jos kutsuisit häntä 'yhtään minkäänlaiseksi'. ;)

Ja minä taas olen kosinut MariaKristiinaa ja saanut myöntävän vastauksen - kahden vuoden seurustelun ja yhden kuukauden yhdessäasumisjakson jälkeen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Elatusmaksujakin pitää maksaa vaikka ex-vaimo on jo kuollut ja miehellä on omien lapsiensa huoltajuus.

Ex-vaimo kuoli huhtikuussa mutta mies on joutunut maksamaan kuukausittain 1300 dollaria.. niin, kenelle?

Järjestelmä on niin fiksu, että mies joutuu odottamaan huonolla tuurilla tammikuulle, jolloin oikeus päättää saako hän lopettaa maksamisen. Tammikuuhun mennessä hän on yhdeksän kuukauden aikana maksanut ei-kenellekään jo 11700 dollaria, jotka hän muuten olisi voinut käyttää omien lastensa elättämiseen.

Pakkomaksujen takia isä on joutunut lainaamaan rahaa ex-vaimonsa sijoitusrahastosta, -rahoista.

http://newarkadvocate.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061028/NEWS01/610280304/1002/NEWS17

Anonyymi kirjoitti...

Ηowdу! Do yοu use Twitter?
I'd like to follow you if that would be ok. I'm absοlutеlу enϳoying yοur
blog аnd looκ forωard to nеw updatеs.Take а look at my blog; 2Applyforcash.Com
Feel free to visit my weblog ; Payday Loans