lauantaina, marraskuuta 18, 2006

Kostajanaiset

Laitinen:
Jos hylkää rakastajattarensa, tämä paljastaa lehdissä, että mies oli huono sängyssä sekä kylmä ja julma. Jos mies jättää vaimonsa, tämä loukkaantuu, jos seuraaja on puolta nuorempi. Erityisen loukkaantunut vaimo on, jos seuraaja onkin häntä vanhempi.

Sekä vaimot että rakastajattaret ovat huomanneet, kuinka väkevä koston väline on etenkin 7 Päivää mutta myös iltapäivälehdet ja naistenlehdet. Esimerkiksi tamperelainen blondi on jo pian kymmenen vuotta kostanut miehelleen, joka jätti hänet. Viimeksi blondi ruikutti kohtaloaan seurapiirikanojen pää-äänenkannattajassa Gloriassa. Aikaisemmin hän on kostanut miehelleen kaikissa muissa lehdissä.

Puolueetkin ovat huomanneet kostajanaisten voiman eduskuntavaaleissa ja ottaneet heitä joukoittain ehdokkaiksi. Kostajanaisten kärkijoukkoon kuuluva Tuire Mikkonen on ollut kepun kansanedustaehdokkaana ja kerännyt puolueelle mukavasti ääniä, mutta ei sen onneksi ole päässyt läpi. Vaalien lähestymisen huomaa siitäkin, kun tamperelainen Anne Sällylä aloittaa mediakoston miehelleen, joka hylkäsi hänet lähes kymmenen vuotta sitten. Liberaaleille ja kokoomukselle kerätyt Sällylän äänet ovat vähäisemmät kuin Ilkka Kanervan valloitukset.

Helsinkiläinen Sole Molander (kesk) käynnistää perheväkivaltahaastattelunsa vaalien alla, vaikka hänen avioliitostaan on jo parikymmentä vuotta ja miehen kuolemastakin vuosia. Taitava julkisuuden pyörittäjä on myös kansanedustaja Sinikka Hurskainen (sd), jonka vaalikampanja perustuu vuoroin uuden avioliiton onneen ja vuoroin sen hajoamisesta kerättyyn katkerien naisäänestäjien sympatiaan.

Mielenkiintoista odottaa, mikä puolue ensimmäiseksi keksii ottaa ehdokkaakseen johtavan kostajanaisen Susanin. Suomessa on satoja tuhansia katkeria naisia, jotka syystä tai toisesta haluavat kostaa kaikille miehille sen, että heidät on hylätty tai että heillä on omasta syystään ikävää. Susan voisi hyvinkin kannustaa niitä katkeria naisia, jotka eurovaaleissa antoivat 150 000 ääntä kaikkien aikojen kostajanaiselle Anneli Jäätteenmäelle.
The smell of power.

Pettynyt miehiin.

hyvät ja vapaat 30v.miehet?!?

Do not buy the wife the wrong Christmas gift. (video) Tämä video ei naurata tällaisena, mutta olisi hauska, jos siinä esiintyisivät vastaavalla tavalla naiset, jotka olisi pahoinpidelty väärien lahjojen antamisen takia.

1 kommentti:

suolihuuhtelu kirjoitti...

Tuli tuosta videosta mieleen mainokset, elokuvat tai tv-sarjat joissa komenteleva nainen pitää miestä tossun alla, ja asia on kertakaikkiaan hauskaa ja koomista. Jos tilanne olisi toisinpäin, asia ei yhtäkkiä olisikaan enää hauska.