keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Linkkejä

Money Can Buy You Love.

'Beer goggles' effect explained.

Why I hate men.

9 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

Every piece of credible research produced in every country in the world where this work has been done shows that sexual and domestic violence is committed overwhelmingly by men against females. The men who regularly get very offended on this blog, protesting that they have never hurt a fly, probably do not do an awful lot to stop other men harming women. Where are men's voices of protest in this war against women? When can we expect your support in reducing numbers of females killed and raped by men?

1) Parhaan tietoni mukaan ylläolevassa esitetään selvä ja kirkas vale, mitä väkivaltaan tulee (seksuaalirikoksissa lienee juuri noin, mitä kirjoittaja väittää).

2) Oma vaatimaton panokseni rajoittuu yhden raiskausyrityksen keskeyttämiseen, suurehkoon panokseen yhden väkivaltaisen liiton päättymisessä sekä pariin pienempään interventioon. En usko olevani maailman miehistä ainoa, joka voi vastaavia kertoa. Lisäksi turvallisuuden etulinja eli polisivoimat ovat miesvoittoisia epäilemättä kaikkialla.

Rahapuu kirjoitti...

Minun tilanteeni on vielä ongelmallisempi. Kukaan tuttavapiirissäni ei nimittäin harrasta parisuhdeväkivaltaa suuntaan eikä toiseen, tai ainakaan mitään merkkejä ei ole näkyvissä. Kirjoittajan mielestä minun näemmä pitää alkaa aktiivisesti tunkea nenääni joka paikkaan, jotta löytäisin jostain väkivaltaa, jota estää.

Junakohtaus kirjoitti...

Rahapuu,

oletettavasti sun pitäisi pikemminkin ryhtyä harjoittamaan jonkinlaisia katumusharjoituksia, kenties sipaista valkoinen nauha rintapieleen ja ylipäätään rypeä kollektiivisen syyllisyyden syövereissä.

(Tosin kollektiivinen syyllisyys on aika mystinen konsepti ja minimivaatimus olisi, että sitä miehiltä parisuhdeväkivallan johdosta vaativat naiset tuntisivat sitä itsekin fas-lapsien puolesta, mutta en aio pidättää hengitystä odottaessani.)

Rahapuu kirjoitti...

"Miksi vihaan ulkomaalaisia.

Kaikki luotettava tutkimus on sitä mieltä, että ulkomaalaiset tekevät suhteellisesti enemmän rikoksia. Monet ulkomaalaiset varmaan valittavat nyt, että he ovat rehellisiä ja lainkuuliaisia kansalaisia eivätkä ole koskaan syyllistyneet rikollisuuteen, mutta he eivät kuitenkaan estä toisia ulkomaalaisia tekemästä rikoksia! Missä ovat ulkomaalaisten protestit rikollisuutta vastaan? Kunnes niitä tulee, sanon kovalla äänellä ja ylpeänä, kyllä, tänään vihaan ulkomaalaisia, samoin kuin huomenna ja ylihuomennakin. Mutta vain niitä ulkomaalaisia jotka tekevät rikoksia maanmiehiäni kohtaan, ja niitä, jotka eivät tee mitään pysäyttääkseen sitä. Kuulutko jompaankumpaan luokkaan? Jos kuulut, halveksin sinua."

Anonyymi kirjoitti...

Vihaan naisia.

Miksi? Siksi, koska he vähättelevät naisten tekemää väkivaltaa lapsia, miehiä ja toisia naisia kohtaan.

Vihaan naisia jotka ovat väkivaltaisia missään muodossa.

Vihaan naisia jotka eivät tee mitään naisten tekemän väkivallan estämiseksi.

Vihaan naisia jotka aktiivisesti tai passiivisesti estävät tai vaikeuttavat naisten tekemän väkivallan tutkimisen (heitä toimii politiikassa, korkeissa valtion viroissa sekä lukuisissa järjestöissä).

Vihaan naisia jotka eivät puutu naisten tekemään väkivaltaan sitä nähdessään tai siitä kuullessaan.

Vihaan naisia jotka vähättelevät naisten tekemää väkivaltaa väittäen sen olevan vain marginaalinen ilmiö.

Vihaan naisia jotka sanovat että naisen lyönti ei satu.

Vihaan naisia jotka sanovat että nainen vain läpsii.

Vihaan naisia jotka sanovat että mies ei saa lyödä naista, mutta oikeuttavat naisten väkivaltaa sanoen "se ansaitsi sen".

Vihaan naisia jotka keksivät mitä sairaimpia satuja selittääkseen pois naisen väkivallan.

Vihaan niitä naisia.

Panu kirjoitti...

kollektiivinen syyllisyys on aika mystinen konsepti ja minimivaatimus olisi, että sitä miehiltä parisuhdeväkivallan johdosta vaativat naiset tuntisivat sitä itsekin fas-lapsien puolesta

Naisilla on OIKEUS! NAAAISILLA on oikeus! Naisilla ON oi-ke-us! Se on naisen vartalo ja naisen oikeus polttaa vaikka crack-kokaiinia ollessaan raskaana! Kot kot kot kaakati kaakati kroook!

Junakohtaus kirjoitti...

Panu,

mun mielestä sä olet nyt taas kerran vähän viaton. Eihän se noin mene, nimittäin, että naisella on oikeus pössytellä kräkkiä raskaana, vaan että kräkkiä paksuna pössyttelevät naiset ovat uhreja, eikä uhreja saa syyllistää.

Tai mitä mä nyt tästäkään tiedän. Ei siinä hommassa ole järkeä, joten turha siitä on sitä hakea.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko vika minussa, mutta ainakaan minä en vihaa sen enempää väkivaltaisia miehiä kuin naisiakaan. Ajatuskin sellaisten naisten vihaamisesta, jotka "eivät tee mitään väkivallan lopettamiseksi", tuntuu tosi kornilta. Kollektiivinen syyllisyys ei vain mahdu päähäni.

Ehkä vika on siinä, että olen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää siltä että Panulle (muillekin kirjoittajille) on käynyt haavikot. Älkää silti lopettako! Haavikko ei ajatellut loppuun asti: mahdotonkin parodia naurattaa, ja ennen kaikkea se lohduttaa.

Näreen nokassa