torstaina, marraskuuta 02, 2006

Videoita

Ketonen & Myllyrinne - Intersport.

Ketonen & Myllyrinne - Nettitreffit.

Ketonen & Myllyrinne - Matematiikan opettaja.

16 kommenttia:

Lord Boredom kirjoitti...

Noh, kyllähän matematiikka nyt on paljon hauskempaa ja tärkeämpää kuin joku naisten perässä juoksentelu, höh!

Mikko kirjoitti...

Pitänee mennä Taiwaniin asti, ennen kuin valkoinen nainen suostuu puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä. Eläköön klopalisaatio!

"This study demonstrated the reverse racism that is prevalent in Taiwanese society."

"A controlled study on preference was done in a bar in which one Taiwanese man tried to pick up a Taiwanese woman or one of the four friends she was with, but none of the women would talk to him. After a frustrating attempt the Taiwanese man left the bar. A western man, who was slightly overweight and bald, was sent in to the bar to see if he could have any luck. When he approached the women's table he was welcomed heartily and asked to sit down. He wound up leaving the bar with one of the women 30 minutes later."

Lähde.

Mika kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200611075333293_uu.shtml
"Naiset suosivat naisia kuitenkin (68 prosenttia) huomattavasti enemmän kuin miehet miehiä (52 prosenttia)."

Eli miehet kannattavat naisia enemmän tasa-arvoa.

Joonas kirjoitti...

Minusta Ketonen & Myllyrinne on huono.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200611055327714_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys:

Voiko hyvän näköinen ja hyvin pukeutuva mies olla ATM? Jos, niin miten?

suolihuuhtelu kirjoitti...

Varmasti voi. Hänellä voi olla vaikkapa huono työpaikka. Tai ehkä hän on "tylsä" eli ei dokaa.

Peter kirjoitti...

"Voiko hyvän näköinen ja hyvin pukeutuva mies olla ATM? Jos, niin miten?"

Tottakai voi. Näkisin, että suurin syy ATMmyyteen on aloitekyvyn puute naisten suhteen (=ujous). Hyvännäköisyys, pukeutuminen tai työpaikka ei korjaa tätä puutetta.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä jonakin päivänä koet feministisen valaistuksen ja tulet onnelliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.albinoblacksheep.com/flash/bunny.php

Anonyymi kirjoitti...

"Tottakai voi. Näkisin, että suurin syy ATMmyyteen on aloitekyvyn puute naisten suhteen (=ujous). Hyvännäköisyys, pukeutuminen tai työpaikka ei korjaa tätä puutetta."

Ei kai ujoudella ole mitään tekemistä ATMmyyden kanssa. Ujoushan vain estää ylempitasoisen tuotteen pääsyn markkinoille.
Ongelmaan löytyy halpa ja nopea ratkaisukin: viina. Kännissähän ne muutkin aina ovat.

tympeäNörttö kirjoitti...

"Ujous vain estää ylempitasoisen tuotteen pääsyn markkinoille.
Ongelmaan löytyy halpa ja nopea ratkaisukin: viina."

Aina se sama klassikko. Ja klassikkovastaus olisi tietty, että kuinka paljon viinalla saa terveyttään tärvellä ennenkuin flaksi paranee? Entäs mistä näkisi tarkat laskelmat sille, kuinka paljon pitää juoda, missä ja millaisiin aikoihin. (Sekä millaisia tuloksia ne sitten tuottavat.)

Vaan vähän enemmän tosissaan: Miten hyvännäköisyys muka ei korvaa tai nollaa ujoutta? Luulin että hyvännäköisiä tyyppejä jopa - huh huh - lähestytään. Siinä vaiheessa saa olla totaalinen ihmishylkiö että mokaa tilanteen.

Anonyymi kirjoitti...

"Miten hyvännäköisyys muka ei korvaa tai nollaa ujoutta? Luulin että hyvännäköisiä tyyppejä jopa - huh huh - lähestytään. Siinä vaiheessa saa olla totaalinen ihmishylkiö että mokaa tilanteen."

Miesten hyvännäköisyys ei ole ainakaan ennen ollut samallatavalla kuin naisten hyvännäköisyys kiinni kauniista kasvoista, sileästä ihosta ja laihuudesta. Miesten hyvännäköisyys on alistunut hyvänoloisuudelle (toki hyvännäköisyyden sallimissa rajoissa), siis tilanteen haltuunotto, rento määrätietoisuus. Tosin yhä enenevässä määrin myös perinteisesti naiselliseksi mielletyllä kauneudella alkaa olla sijaa miesten hyvännäköisyydessä. Siitä kielivät jatkuvasti laajenevat ja yleistyvät miesten kosmetiikkasarjat ja androgyynimäiset purkkapopihanteet. Olisko tämä tasa-arvon etenemisen seurausta? Siis että tilanteessa, jossa nainen pärjää mainiosti ilmankin korstomaista suojelijaa, toiminnan miestä, hänellä on varaa valita myös sievä silmänilo?

Peter kirjoitti...

"Miten hyvännäköisyys muka ei korvaa tai nollaa ujoutta? Luulin että hyvännäköisiä tyyppejä jopa - huh huh - lähestytään. Siinä vaiheessa saa olla totaalinen ihmishylkiö että mokaa tilanteen."

Naiset nyt vaan ei tee aloitteita. Ehkä hyvännäköisiä miehiä kohtaan enemmän kuin huononnäköisiä kohtaan, mutta vähän kuitenkin. Jos nainen tekee aloitteen ja hyvännäköinen mies ei saa sanaa suustaan, niin peli on pelattu. Ne miehet joita naiset usein lähestyvät pelkän ulkoisen olemuksen takia ovat todella harvassa.

Jos tämä hyvännäköinen mies sen sijaan tekee itse aktiivisesti aloitteita ja supliikki toimii on onnistumistodennäköisyys aivan eri suuruusluokkaa.

Supliikkia, rohkeutta, aloitteentekokykyä tm voi tiestysti kehittää toiseen tyyliin kuin karvonpiirteitä, ruumiinrakennetta ym.

Peter kirjoitti...

"Olisko tämä tasa-arvon etenemisen seurausta? Siis että tilanteessa, jossa nainen pärjää mainiosti ilmankin korstomaista suojelijaa, toiminnan miestä, hänellä on varaa valita myös sievä silmänilo?"

Kyllä kai tuota voidaan pitää tasa-arvon lisääntymisenä. Mutta tuskin biologispohjaiset preferenssit kokonaan mihinkään katoaa. Edelleen määrätietoisuus ja itsevarmuus vetoavat naisiin. Ja ujo hissukka saa edelleen istuskella yksin nurkkapöydässä vaikka olisi kuinka meikannut.

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys:

"Voiko hyvän näköinen ja hyvin pukeutuva mies olla ATM? Jos, niin miten?"

Vastaus: Helposti.