perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Mikä mättää ilmoituksessa

Hyvät naiset ja miksei myös herratkin. Auttakaa miestä mäessä ja kertokaa näkemyksiänne että missä mättää kun ei deitti-ilmotukseni saa vastakaikua. Alla oleva on suora lainaus viimeksi jättämästäni ilmoituksesta ja se on "tylsähkö" luettelo mutta antaa varmaan ihan hyvän kuvan mitä olen ja mitä haen. Yleensä ilmoitukseni on "tavallisia tarinoita" eikä luetteloita.
"Sinä:
-n.22-27 Nainen
-asut jossain välillä Vantaa-Hyvinkää (itse suurinpiirtein puolessavälissä)
-käyt töissä tai ainakin opiskelet sinne..eikä tarvita mitään yliyliopistoa tai akateemista koulutusta.
-tulet omillaan toimeen.
-Harrastat jonkun verran liikuntaa,sen ei kuitenkaan tarvitse täyttä koko elämääsi
-olet normaalivartaloinen,mielummin muutama kilo ylinmääräistä kuin liian vähänkään
-et ole ruma mutta missinnäköset voivat minun sijasta ilmoittautua missikilpailuun
-et tupakoi..muista huumeista yms nyt puhumattakaan
-alkoholia käytät kohtuudella
-asut yksin,korkeintaan jonkun lemmikin kanssa
-seuraava tavoitteesi elämänsuhteen EI ole perheen perustaminen
-kaipaat henkistä ja fyysistä läheisyyttä,myös seksiä.
-Erinnäisistä luonteenpiirteistä voisin mainita rehellisyys,luotettava,mukava,huumorintajuinen,avo in..

Sitten se kaikkein tärkein vaatimus:
-Olet kiinnostunut Minusta..

Minä:
-25vuotias
-asun jossain Vantaan ja Hyvinkään välillä,niinkun edellä mainitsin
-Käyn töissä,omaan kaksi ammatillista koulutusta joten tulen toimeen omillani.
-Harrastan liikuntaa sarjassamme lenkkeily-pyöräily-kuntosali.
-EN omaa fitness tai kehonrakentaja kroppaa...enkä haluakkaan
-En ole ruma mutta Mr.Finland kisaan mua tuskin huolittas
-en tupakoi,nuuskaa tai muutakaan mömmöä käytä
-alkoholia käytän kohtuudella ja harvoin
-asun yksin..villakoiria yritän hätistellä aina sillon tällöin
-en tiedä mitä elämässäni teen mutta seuraava tavoite EI ole perheen perustaminen.
-kaipaan sekä henkistä ja erityisesti fyysistä läheisyyttä. Joka tarkoittaa myös seksiä.
-Viihdyn myös yksinäänkin,enkä suakaan halua sitoa..sähän voisit jopa kyllästyä muhun =)
-erinnäisistä luonteenpiirteistäni voisin mainita rehellisyys,luotettava,mukava,huumorintajuinen,avo in,romanttinen mutta realisti
Niinkun varmaan huomasit että vaatimukseni sinun suhteen on kovat mutta realistiset. En kiellä etteikö hieman epätoivoakin välillä olisi ilmassa. Ehkä suurin syy siihen on se että tuntuu että naiset IHAN OIKEESTI rakastuvat renttuihin TAI se toinen vaihtoehto on se että esim. oman tasoiseni naiset etsivät juuri niitä pitkiä,tummia,komeita,supersosiaalisia,supersportt isia,superäänekkäitä,mallitasosia miehiä,joilla ei rahaakaan puutu.
KYLLÄ,tiedän myös senkin ettei naisten iskuhommissa saa näyttää epätoivoa vaan pitää uhkua rohkeutta ja itsevarmuutta,eikä valittaa maailman pahuutta ja sitä että kaikki itsevarmat ja äänekkäät paskanjauhajat aina korjaavat potin. Mutta niinkun sanoin että olen rehellinen..ehkä ne kaikki gigolot eivät ole."

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ongelma monien miesten ilmoituksissa lienee se, että niissä kuvataan vain ihmisen tusinaominaisuudet, ei mitään ekstraa, eikä mitään mikä kiinnostaisi tai antaisi kirjoittajalle tietyn identiteetin. Kaikki luettelon asiat ovat ihan perustavaraa, joiden avulla ei jää kenenkään mieleen. Kun miehet menevät ostamaan uutta kännykkää he tuskin viitsivät vilkaista mallia 000010, jonka luettelo on seuraava: "helppo vastata, helppo soittaa, sisältää näytön, sisältää akun, näytössä myös kello, saat tietää soitetut, vastatut ja vastaamatta jääneet puhelut, tekstiviestimahdollisuus."

Nämä ominaisuudet ovat kaikissa puhelimissa, ei niiden luettelemisella voi erottua ja jäädä mieleen. Sen sijaan puhelinmarkkinoillakin on nyt erilaiseen käyttöön olevia malleja, esimerkiksi urheilijalle sporttipuhelin, musadiggarille mp-3 musapuhelin, pelaajalle n-gage... Ei nämä puhelimet ole pelkkiä perustylsiä, eivätkä sovi kaikille, vaan niillä on tietty identiteetti ja se sopii kohderyhmälleen kuin nenä päähän.

Henry Laasanen kirjoitti...

Vika tuossa on tosiaan se, että se on perusmiehen ilmoitus, joka ei erotu mitenkään muista. Lisäksi linkin takaisessa keskustelussa on mainittu lukuisia virheitä, jotka ilmoituksesta tulisi poistaa, kuten:

1. Ei vaatimuksia ihannenaiselle
2. Ei mitään mainintoja seksistä
3. Ei saa sanoa, että tavoite ei ole perheen perustaminen
4. Ei saa sanoa, että elämässä ei ole tavoitteita, vaan pitää luoda kunnianhimoinen ja pirteä vaikutelma.
5. Ilmoituksessa on liian epätoivoivoinen ja kirkerä sävy.

Anonyymi kirjoitti...

Toisille voi kyllä olla plussaa, ettei miehen tavoitteena ole pelkkä perheen perustaminen, joten mielestäni se kannattaa kyllä mainita. Lisäksi tuossa sanottiin, että se ei ole SEURAAVA tavoite, eli voi se varmaan myöhemmin tulla kysymykseen. Koko ajan on enenevässä määrin naisia, jotka eivät halua lapsia. Ja puolet niistä lopuistakin empivät onko nyt kuitenkaan sen perherumban aika. Eiköhän tulevan perheen kannalta olisi hyvä jos kumppanit ensin tuntisivat toisensa kunnolla ja olisivat tyytyväisiä keskinäiseen elämäänsä ennenkuin mitään muksuja aletaan puskea.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä tuosta ilmoituksesta saa hyvin passiivis-aggressiivisen kuvan. EI sitä, ei tätä, en sitä, et tätä; enkä halua valittaa, mutta valitanpa nyt kuitenkin.

Ja loppukaneettina ilmoitetaan, että tietysti sinä lukija olet samanlainen paska kuin kaikki muutkin naiset, kyllä minä tiedän kun olen ennenkin pettynyt. Jos kaveri on jo ennakolta sitä mieltä, että mä olen paska tyyppi, niin eiköhän se säästä kaikilta vaivaa ja mieliharmia, jos jätän vaan tyynesti vastaamatta?

Anonyymi kirjoitti...

"Jos kaveri on jo ennakolta sitä mieltä, että mä olen paska tyyppi, niin eiköhän se säästä kaikilta vaivaa ja mieliharmia, jos jätän vaan tyynesti vastaamatta?"

Toisaalta, eikö voisi ajatella, että hän voi siis yllättyä ainoastaan positiivisesti? Ei tarvitsisi kuin jonkun vähän osoittaa positiivista huomiota, ja mies olisi aivan myyty!

...mutta mistäs sitä sitten ikinä tietää, kun en ole vastaavaa kokenut.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta postauksesta ei varsinaisesti saa kuvaa, että kyseinen kaveri olisi valmis yllättymään positiivisesti. Pikemminkin siitä saa kuvan, että hän on taipuvainen tuomitsemaan ihmisen paskaksi tyypiksi pelkän sukupuolen perusteella. Miksi yrittää yllättää positiivisesti joku, joka on jo valmistautunut pettymään ja selvästi haluaa pettyä, jos tämä ei vaikuta tarjoavan mitään erityisen kiinnostavaa? Muu kiinnostava voisi olla esim. persoonallisuus ja/tai huumorintaju.

Mieluummin vastaan siihen asenteeltaan positiivisempaan, muuten samoja attribuutteja tarjoavaan ilmoitukseen. Minun keskivertoattribuuteillani tuskin vakuutetaan ketään, joka ei ole jo valmiiksi suuntautunut yrittämään yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

No ainakin viestisi on rehellinen. Kerron mitä voisi mielestäni parantaa. Yritä välittää itsestäsi positiivisempi ja huolettomampi kuva. Vältä "ei", "et" ja "en" sanoja. Kaikkea ei kannata kertoa.

Poistaisin ilmoituksesta viittaukset seksiin, rumuuteen, fyysisen läheisyyden kaipuuseen, kyllästymiseen, epätoivoon, iskuhommiin ja miesten/naisten tasoihin. Asiayhteydestä riippumatta ne luovat ikävän kuvan.

Jos oikein innostut, yritä korostaa ilmoituksessasi jotain koukkua, joka luo positiivisen mielikuvan sinusta ja mistä sut myös muistaa.

Carmine