lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Flirtillä huipulle

Forget hard work - women would rather flirt their way to the top.
Forget the sisterhood - the majority of working women would rather have a male boss and flirt their way to the top, according to a survey.
Despite the fact that women often complain of inequality in the workplace, new research reveals that women will don high heels and rely on their feminine charms to get what they want.

As a result three out of five women would rather work directly for a man than a woman while a further 86 per cent would happily flirt with a male colleague if it meant they got their own way.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se sitten taas niistä naisjohtajakiintiöistä ja ah niin ahdistavista sukupuolirooleista.

Panu kirjoitti...

Pimpallahan se nainen aina menestykseen nousee, ripustautuu aina korkeammalla sojottavaan penikseen.

(Ai että teki hyvää!)

Anonyymi kirjoitti...

Misogyyni epäonnistuu jälleen. Pany on samanlainen bigotisti kuin Jussi http://www.halla-aho.com/scripta/ Kun oma elämä on pelkkää turhuutta, niin syytetään muita. Vsikka naisia tai ulkkareita.

Panyn "nerous" ns. kielimiehenä saa uuden merkityksen kun mongoloiditkin osaavat useita kieliä.

http://media.keskisuomalainen.fi/sunnuntaisuomalainen/4969067.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.heretical.com/sexsci/theorems.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.heretical.com/toa/toa-s30x.html

Anonyymi kirjoitti...

Pany on samanlainen bigotisti kuin Jussi

Ja tämän enempää sinulta tuskin on tulossa. On äärimmäisen harvinaista että kukaan edes yrittää väitellä Halla-Ahoa vastaan esimerkiksi lainaamalla hänen tekstejään ja perustelemalla miksi ne ovat väärässä. Toisaalta, en usko että olet koskaan edes lukenut niitä.

Kun oma elämä on pelkkää turhuutta, niin syytetään muita. Vsikka naisia tai ulkkareita.
Korjaan: olen varma että et ole lukenut niitä. On todennäköistä että et edes tiedä H-A:sta muuta kuin sen että hän on mokukriittinen, mutta kunnon vasemmistolainenhan voi tämän pohjalta vetää jo täysin lopullisia johtopäätöksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Etenkin Birdylle
http://www.heretical.com/sheppard/wfpim.html

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ja feministien totuus
http://www.heretical.com/wilson/ftruth.html

Feminismi ja sota
http://www.heretical.com/sheppard/hflttww.html

"The suffragette movement arose in Britain in the years before the First World War, and this campaign of civil disobedience, arson and hunger strikes by prisoners culminated in parliament granting voting rights to women in January 1918, 10 months before the war ended. Emmeline Pankhurst and her eldest daughter Christabel declared a truce for the duration of the war, and six days after its outbreak the British government released all suffragette prisoners.2

The franchise was given to women even before being widely available to men: at that time only male property-owners were able to vote. Actually, up until the First World War women, having been responsible for the hiring of domestic staff, were the biggest employers, and to grant voting rights to even a minority of women was to consolidate their elevation above millions of men. Lord Curzon, Sir Oswald Mosley's father-in-law, argued in opposing the bill that limiting the vote to women over 30 was a wholly arbitrary restriction which could not last. He told parliament that extending the franchise to women was "a vast, incalculable, and almost catastrophic change... which was without precedent in history and without justification in experience."3 Curzon, and many others since, claimed that having given women the vote it could never be withdrawn, but this is a short-sighted view. "

Anonyymi kirjoitti...

Oho. Birdyllä alkaa mopo keulia jo melko aikaisessa vaiheessa. Olisiko taas maaninen vaihe menoillaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuo kommentti haiskahtaa väärennetyltä Birdyltä. Eihän Birdy yleensä nimittele ketään suoraan misogyyniksi tai bigotistiksi, vaan puhuu epäsuorasti "parkumateista" tai "henkkakerholaisista". Typotkin ovat vähän epäbirdymäisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tässä mitään uutta. Fiksu extyttöni, joka oli kova tekemään duunia opiskeluaikanaan ja kova myös lonksuttamaan leukaansa jos sanoi jotakin jonka saattoi tulkita "sovinistiseksi", auliisti ja sekuntiakaan miettimättä vastasi "kyllä" kysymykseeni siitä käyttäisikö hän varsin runsaita ja sopusuhtaisia "naisellisia avujaan" työssä hyödykseen tilaisuuden tullen...Olihan se "hänen valttikorttinsa tarpeen vaatiessa, miksi hän ei niitä käyttäisi" kuten hän asian ilmaisi. Mutta prkl jos menit sanomaan jotakin (muka) sovinista, piru oli irti. (Mutta no bad feelings häntä kohtaan, pitkälle hän vielä pääsee töissä. En kirjoita tätä mitenkään katkeroituneena exmiesystävänä. :) No ehkä siitä hivenen katkerana miten kaksinaamaisesti hän tässä voi toimia...:))

Anonyymi kirjoitti...

http://monkeypersonals.com/

Henry Laasanen kirjoitti...

Näyttää siltä, että jatkan Birdyn ja Susan Kurosen kunniakkaissa jalanjäljissä... Huomenna olisi tarkoitus allekirjoittaa kustannussopimus tämän postauksen aihepiiriä käsittelevästä yhteiskuntateoreettisesta teoksesta - perustuen pohjimmiltaan tässä blogissa alunperin esitettyihin ajatuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Toivotan onnea ja menestystä hankkeeseen.

Anonyymi kirjoitti...

pääseekö liike-elämän huipulle tosiaan tissejä pomolle heiluttelemalla tai jollain vastaavalla naisellisella konstilla? entä mitäs sitten tapahtuu kun ei osaakaan toimia uuden asemansa vaatimalla tavalla? vai jatkuuko ura ongelmitta kun aina ongelmakohdissa vähän heiluttelee tissejään? kyllä on häiriintynyt maailmankuva eräillä, jos kuvittelevat asioiden toimivan näin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvitse välttämättä puhua liike-elämän huipusta. Ylempään keskijohtoon saattaa päätyä lähestulkoon vahingossa kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tissien heiluttelu vain antaa vielä hieman enemmän liikkumavaraa löytää ne oikeat paikat ja tulokulmat eri tilanteisiin.

Ihmiset ovat myös kovin oppivaisia. Uuden aseman saavutettuaan perusasiat oppii aika nopeasti. Kyllä liikkeenjohdossakin tehdään virheitä kaiken aikaa, niiden virheiden seuraukset saattavat vain kiiriä niin kauas ettei onneton johtaja välttämättä edes tajua varsinaista syy-seuraussuhdetta.

Jokaisella työpaikalla tiedetään muutama kappale työntekijöitä, jotka eivät oikeasti saavuttamaansa asemaan kuulu. Enenevässä määrin nämä oudot linnut tulevat olemaan myös naisia. Näidenkin ihmisten kanssa kuitenkin opitaan elämään, sillä saavutettuihin etuihin nyt vain ei normaalisti kosketa ellei tilanne ole vallan katastrofaalinen.

Tai näin se ainakin perinteisesti on toiminut. Tietenkin naiset ja feministit haluavat tähänkin asiantilaan muutoksen ihan vain muutoksen takia, seurauksista välittämättä.

Anonyymi kirjoitti...

ainahan osa miehistäkin on päässyt pomoiksi olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tuntemalla oikean ihmisen, olemalla sukua jollekin, kuulumalla samaan kalastuskerhoon pomonsa kanssa, jne jne. nämä ovat varmasti useimpien mielestä vääriä ja huonoja perusteita ylennyksiin, mutta niistä ei aleta meluamaan sen kummemmin. sen sijaan jos naisia alkaa vihdoinkin päästä joku promille esmiestehtäviin, täytyy sen ilman muuta johtua epäreiluista käytännöistä ja reittä pitkin etenemisestä. jep jep. ei siinä mitään, että vaikka kaikki pomonaiset olisivat seksillä päässeet asemaansa, silti on moninkertainen määrä kaveruudella tms asemaansa päässeitä miespomoja. yhtä epäpäteviä siis, mutta kukaan ei paheksu. eli tehdäänpä kuvitteellinen lehtiotsikko, "unohda kova työ - miehet pääsisivät mielellään kaveruudella pomoksi". ketä tälläinen tieto yllättäisi?

kattoratsastaja kirjoitti...

Tosiaan, mitä yllättävää tässä on? Useimmat ovat varmaan valmiita myöntämään, että hyvästä ulkonäöstä on aivan valtavasti hyötyä. Niin urakehityksessä kuin monella muullakin elämänalalla. Olkoonkin, että luulen naisten hyötyvän edustavasta ulkonäöstä miehiä enemmän. Miehillä on sitten niitä muita konsteja, kuten hyvä jätkä -pisteitä.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Wohoo!! Onneksi olkoon. Toivottavasti soppari menee putkeen. Tulen varmasti ostamaan kirjasi, jos tiedän, mikä se on.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna olisi tarkoitus allekirjoittaa kustannussopimus tämän postauksen aihepiiriä käsittelevästä yhteiskuntateoreettisesta teoksesta - perustuen pohjimmiltaan tässä blogissa alunperin esitettyihin ajatuksiin.

Hienoa. Entä väitöskirja MAT:sta?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Entä väitöskirja MAT:sta?"

Koitan päästä tekemään väitöskirjaa naisten vallasta, tutkimussuunnitelma on tekeillä.

Kustannussopimus kirjasta on nyt allekirjoitettu, kirjan pitäisi olla valmis lokakuun loppuun mennessä ja ilmestyä ensi vuoden keväällä... jos siitä nyt sitten tulee niin hyvä, että kelpaa julkaistavaksi...