torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Linkkejä

The Hot Guy Scale (Social Value Theory).

Heavy men may be less apt to commit suicide.


Women's prisons should be shut down and replaced with small secure units.

Hundreds of thousands of men working in the the public sector are facing salary cuts of up to £15,000 a year as equal pay agreements take effect.

Lol.

6 kommenttia:

suolihuuhtelu kirjoitti...

Hmm. Sillä ei siis ole väliä että miehiä tapetaan ja raiskataan vankiloissa, mutta naisia ei pitäisi edes kunnon vankilohin laittaa, voivat saada traumoja tai jotain.

Eternal Bachelorissa on noin kerran viikossa uutinen naisesta joka on saanut olemattoman tai jopa kirjaimellisesti olemattoman tuomion rikoksesta josta mies menisi vuosikymmeniksi vankilaan.

On aika selvää mitä feministeillä on Britanniassa mielessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut asiat ovat universaaleja:

http://www.dnaindia.com/report.asp?NewsID=1067469

“There are instances where young ladies have sent matrimonial proposals to the gangsters on these sites,” says Kamlakar. “Shocking as it may sound but Abu Salem (in CBI custody) seems to fascinate ladies the most.”

Mikko Ellilä kirjoitti...

Alfaurosteoria, osa 3427:

http://www.city.fi/artikkeli/Sis%E4piiri/2253/

Kysymys: Usein sanotaan, ettei naisen mieli toimi aina kovinkaan rationaalisesti ainakaan, mitä sydämen asioihin tai aihepiiriin helmojen alla tulee. Harmikseni voin todeta eräiltä osin toteuttavani tätä epälogiikkaa itsekin. Vaikka olenkin varsinainen viherpiipertäjä, valveutunut ja tiedostava "hippityttö", tapaan viehättyä aivan muista kuin lajikkeeni miehistä. Sydänseutuni saavat heräämään ja helmojen alaisen kihelmöimään ne hyvinrakennetut, perinteisen maskuliiniset poliisi- ja vartijatyypit. Elämä on kummaa ja Freudin teoriat kenties jopa tosipohjaisia, mutta kerro silti, oi Walter, hiljattain Helsinkiin muuttaneelle – mistä muualta kuin mellakkakilpimuurin väärältä puolelta innokas kokeilija voisi näitä tapauksia löytää?

Vastaus: Tilannetiedotus naisille: Poliisien vanha suosikkikapakka Hamlet on menettänyt hieman otettaan, mutta Kaarle XII on edelleen vahvasti poliisimiesten suosiossa. Nuoria poliiseja käy myös Onnelassa ja Luxissa jahtaamassa mimmejä. Ja kesäisin Rafaellon terassi on poliisien suosiossa. Tytöt, kiinnittäkää nyt tämä vastaus hakaneulalla seinälle tai pikkuhousuihinne ja menkää näihin paikkoihin, menkää tosiaan, ja pokatkaa sieltä kaikki poliisit, älkää tosiaankaan välittäkö mitään meistä älykköpiipertäjämiehistä. Mitäpä meistä. Kyllä äiti tykkää meistäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Miestutkimuksen Seura on perustettu.

Mirja kirjoitti...

Kyllä mnoni viherpiipertäjä tai vasemmistolainen nainen ja moni muukin tykkää samoja aatteita kannattavista miehistä.
Siitä ei pääse mihinkään, että naisia ja lapsia raiskataan maailmassa enemmn kuin miehiä, mutta jos sanotaan, ettei hyväksy naisten raiskaamista, ei se tarkoita, että hyväksyisi miesten. Outoa tulkintaa näkee etenkin miespuolisten kommenteissa.
Rationaallisuudesta: miehet ne vasta epärationaalisia ovat. Maailmoja muutetaan tissien ja pimpsan vuoksi, moni mies tekee mitä vaan kun oikein iskee panetus.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä onko LOL! paras mahdollinen nimi lasten oikeuksien liitolle, tulee vähän mieleen, että herjallako niitä ajetaan.