perjantaina, huhtikuuta 20, 2007

Käyttöopas prinsessojen käsittelemiseksi

Jani olisi tarvinnut käyttöoppaan.
Kerron kirjassa miehille, miten meitä arkielämän prinsessoja pitäisi käsitellä. Se on eräänlainen miehille kirjoitettu käyttöopas. Jokainen nainenhan varmasti haluaisi tulla kohdelluksi prinsessana, Susanna kertoo.
Tiedote: Vihreät ehdokkaat Turussa: "Feminismi on kaikkien etu!"

"Feminismi on jokaisen lainmukainen velvollisuus".

Tiukka ote.

41 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Sinihome Tylsä: Nousiainen kuitenkin myös maalaili uhkakuvia seinälle: miten yhdistää tasa-arvo ja syrjimättömyys nousevaan uusliberalismiin? Liekö edessä tasa-arvopolitiikan kuihtuminen?

No eipä tietenkään. Koulutetut naiset pärjäävät "uusliberaalissa" mielipideilmastossa mainiosti kaapattuaan vasemmistopuolueet asiaansa ("tasa-arvopolitiikkaa") ajamaan. Kovenevien arvojen tylyys suuntautuu kylmimmillään köyhiin ja yksinäisiin miehiin.

Anonyymi kirjoitti...

syrjintä raskauden perusteella on sukupuolisyrjintää

Tähän voisi sanoa aborttiargumentteja mukaillen, että ei se ole sukupuolisyrjintää, jos työnantajalla on oikeus erottaa myös raskaaksi tulevat miehet.

Panu kirjoitti...

Yhteiskunnan asettamat sukupuoliroolit ahdistavat myös miehiä ja aiheuttavat esimerkiksi sen, että miesten on erotilanteissa todella vaikea saada lasten huoltajuutta

Tuota tarkoitan kun sanon, että feminismi on organisoitunutta vastuunkiertoa. Mikään epäkohta ei koskaan voi olla feminismin syy - se on aina vain "yhteiskunnan asettamien sukupuoliroolien" syy. Kuka se yhteiskunta on, joka asettaa? Eivätkö naiset kuulu siihen ollenkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upeaa, että vihreät asettuvat yhteen rintamaan ajamaan naisten asiaa. Miettiköön kaksi kertaa se, joka tämänkin jälkeen _ei_ anna ääntään vasemmistolle tai vihreille. Se ääni on naisten asialta pois.
t: niiskuneiti

Henry Laasanen kirjoitti...

"Miettiköön kaksi kertaa se, joka tämänkin jälkeen _ei_ anna ääntään vasemmistolle tai vihreille."

Sitä ei tarvitse kahtaa kertaa miettiä. Ja minä hullussa nuoruudessani olen vielä joskus äänestänyt vihreitä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden äänestäminen on tämän feministihölmöilyn seuraksena käynyt täysin mahdottomaksi. En edes harkitse. Puolue osoitti jo selvästi kantansa isyyden vahvistamiseen tukemalla voimakkaasti miehiä sukupuolen perusteella syrjivää hedelmöityshoitolakia. Siinä isyydellä pyyhittiin lattiaa, niin että soi. Mikä muka estäisi vihreitä korjaamasta tätä miehiin kohdistuvaa lainsäädännöllistä sukupuolisyrjintää? Ainakin sitä pitäisi esittää, jos väittää olevansa kaikkien, eikä vain naisten tasa-arvon puolesta. Sieltä Arkadianmäeltä se syrjintä saa alkunsa, ei mistään mystisestä yhteiskunnasta.

Ja toisin kuin neiti Tylsä fantasioi, feministiksi tunnustautuminen on nykyään yhä harvinaisempaa. Käytännössä kaikki nekin, jotka feministeiksi tunnustautuvat, aloittavat vakaumuksensa esittelyn näin: "Olen feministi, mutta...", ja sitten seuraa enemmän tai vähemmän selvä irtisanoutuminen feministien typeryyksistä, joita on ihan jumalattomasti.

Oras Tynkkysestä voisin todeta, että siinä on kyllä mies, jonka päätä ei ole koskaan yksikään oma ajatus rasittanut. Tämä papukaija toistelee ulkomuistista kaikki ne hölmöydet, joita sille on syötetty. Kuka moista pelleä on ihan oikeasti voinut mennä äänestämään? Ehkä sen joltain hamppupäältä ymmärtää, mutta muiden ontäytynyt olla todella juovuksissa tai sitten kysymys on vitsistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvon tilasta kertoo sekin, että tyypillinen kansanedustaja on yhä keski-ikäinen heteromies. Tämä maa tarvitsee feminismiä!” Terävä jatkaa."

Tällä hetkellä eduskunnassa on vielä hieman enemmän keski-ikäisiä miehiä kuin nuoria naisia, mutta ero kavenee, ero kavenee. Mutta silti tässä on se ongelma, että kansanedustajat valitsee kansa eikä vihreät. Voi voi...

Ministerit taasen nimitetään. Mutta sehän ei tietenkään kerro tasa-arvon tilasta yhtään mitään, että hallituksessa on naisenemmistö. :)

Nämä Tynkkyset ja Terävät ovat ns. menetettyjä tapauksia. Joissain alkukantaisemmissa yhteiskunnissa heidät jätettäisiin heimolle hyödyttöminä jäseninä luonnon armoille.

Anonyymi kirjoitti...

Vai on feminismi jokaisen lainmukainen velvollisuus. Nämä iskulauseet alkavat saamaan aina vain typerämpiä muotoja. Näyttävät lähinnä puppugeneraattorin tuotteilta.

Jouni Varankakin tosin näyttää olevan samaa mieltä siitä, ettei tasa-arvo ja feminismi ole sama asia. Vaikkakin myöhemmin sitten munaa kaiken, ja kertoo myös feminismistä olevan hyötyä miehille.

Toinen asia mikä tuosta kirjoituksesta tuli mieleen, että jos syrjintä raskauden perusteella on syrjintää, niin ilmeisesti tällä tarkoitetaan negatiivista syrjintää. Feministithän ovat koko ajan kohkanneet siitä, että naisten erityisongelmiin pitäisi kiinnittää huomiota. Raskaus taitaa olla niitä ainoita oikeasti olemassa olevia erityisongelmia, muut ongelmat ovat vain sanahelinää.

Moinen syrjimättömyys kävelee biologian ylitse yhteiskunnan tukemana. Hyvä niin. Olisiko nyt kuitenkin aika vähitellen kävellä biologian ylitse toiseenkin suuntaan, ja myöntää kaikille isille DNA-testin antama varmuus omasta biologisesta isyydestään? Isyyden varmistaminen lienee kuitenkin se patriarkaatin(tm) synnyn perimmäinen syy ja seuraus.

sdasfafasd kirjoitti...

Käyttöoppaat tulevat yleensä kodinkoneiden mukana.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisiko nyt kuitenkin aika vähitellen kävellä biologian ylitse toiseenkin suuntaan, ja myöntää kaikille isille DNA-testin antama varmuus omasta biologisesta isyydestään?"

Missä ongelma? Eikös tämä ole täysin mahdollista nykyisinkin? Maksaa jonkun X euroa niinkuin mikä tahansa ei-hengenvaaraan-liittyvä vastaava rutiinioperaatio nykyisin maksaa jopa julkisessa terveydenhoidossa. Isyydentunnustamispaperissa (avioliiton ulkopuolella syntynyt lapsi) muistaakseni jopa on valmiina ruutu, jonka voi ruksata, jos haluaa dna-testin. Sama onnistuu myös jos haluaa riitauttaa aviossa syntyneen lapsen.

Jos taas tarkoitat, että tuosta pitäisi tehdä rutiinitoimenpide kaikille, niin en oikein näe, miksi ongelmaisen vähemmistön paska pitäisi levittää meidän normaalienkin riesaksi. Tulisiko siitä misogyynille lämmin olo? Vammaistakin varmasti vituttaa olla sidottu pyörätuoliin, mutta ei se vitutus vähene siitä, jos kävelykykyistenkin koteihin asennetaan pyörätuoliliuskat ja inva-wc:t.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos taas tarkoitat, että tuosta pitäisi tehdä rutiinitoimenpide kaikille, niin en oikein näe, miksi ongelmaisen vähemmistön paska pitäisi levittää meidän normaalienkin riesaksi."

Totta kai siitä tulee tehdä rutiinitoimenpide. Vain sillä tavalla siitä tulee osa uutta luonnonjärjestystä, aivan niin kuin syrjimättömästä raskaudestakin.

Mistä sinä tiedät kuka kuuluu ongelmaiseen vähemmistöön ja kuka ei? Avioliittojen sisälläkin syntyy järjettömän paljon kakkosmiesten lapsia.

Anonyymi kirjoitti...

"Totta kai siitä tulee tehdä rutiinitoimenpide. Vain sillä tavalla siitä tulee osa uutta luonnonjärjestystä, aivan niin kuin syrjimättömästä raskaudestakin."

No käyhän sekin, ei se lopulta paljon maksa. Olen vain yleisesti ottaen medikalisaatiota vastaan ja sillä kannalla, että sairauden- ja terveydenhoitojärjestelmän pitäisi keskittää voimavaransa konkreettiseen terveyden- ja sairaudenhoitoon eikä ihmisten sielullisten ja ideologisten ahdistustilojen hoitoon.

Kuten sanottu, dna-testi on mahdollinen jokaiselle suomalaiselle miehelle jo nykyisin. Mutta jos sen säätäminen lakisääteiseksi rutiinitoimenpiteeksi vähentää misogyyninörttien ahdistusta, se lienee järkevää säätää lakisääteiseksi rutiinitoimenpiteeksi. Pieni hinta, iso ilo.

"Mistä sinä tiedät kuka kuuluu ongelmaiseen vähemmistöön ja kuka ei?"

En mistään, eikä se minulle kuulukaan. Asionmainen vähemmistö kai tietää itse, tai sitten ei.

"Avioliittojen sisälläkin syntyy järjettömän paljon kakkosmiesten lapsia."

Toki, esimerkiksi tuoreehkon brittitutkimuksen mukaan melkein kymmenen prosenttia (tarkka luku muistaakseni kahdeksan, mutta en ole varma).

Hassuahan tässä on vain se, että koko asia tuntuu kiinnostavan kaikkein eniten nimenomaan sitä miesjoukkoa, joka ei ole isiä nyt eikä hyvin suurella todennäköisyydellä koskaan tulevaisuudessakaan. Tästä voi vedellä omat johtopäätöksensä itse kukin.

Anonyymi kirjoitti...

"Hassuahan tässä on vain se, että koko asia tuntuu kiinnostavan kaikkein eniten nimenomaan sitä miesjoukkoa, joka ei ole isiä nyt eikä hyvin suurella todennäköisyydellä koskaan tulevaisuudessakaan. Tästä voi vedellä omat johtopäätöksensä itse kukin."

Misogyynit nörtit ovat tämän yhteiskunnan laskun maksajan roolissa, joten ei ole heidänkään etujensa mukaista jos isäehdokkaiden hakeminen kohtuuttomasti vaikeutuu.

Ainoa nörteille koituva etu olisi ehkä laskevat syntyvyysluvut, jolloin valtion menot laskevat. Lisäksi lentokoneissa, junissa ja linja-autoissa olisi paljon vähemmän kitiseviä toukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Henry hei, et oikeasti voi olla niin lapsellinen, ettet tämän takia enää äänestä vihreitä??? Lievää ylireagointia??

Toivotaan seuraaviin eduskuntavaaleihin murskavoittoa vasemmistolle ja vihreille. Ja ehkä vihdoin saadaan naisille sama euro kuin miehille, eikä vaan se 80 centtiä! Ja paljon muutakin tekemistä olis kyllä tasa-arvoasioissa. Hallituksessa on ministereinä naisia, mutta suurissa yrityksissä uraa toivova naisjohtaja törmää edelleen lasikattoon. Kannatan kiintiöitä johtajuusvalinnoissakin.
t: niiskun.

Anonyymi kirjoitti...

Toki, esimerkiksi tuoreehkon brittitutkimuksen mukaan melkein kymmenen prosenttia (tarkka luku muistaakseni kahdeksan, mutta en ole varma).

Hassuahan tässä on vain se, että koko asia tuntuu kiinnostavan kaikkein eniten nimenomaan sitä miesjoukkoa, joka ei ole isiä nyt eikä hyvin suurella todennäköisyydellä koskaan tulevaisuudessakaan. Tästä voi vedellä omat johtopäätöksensä itse kukin.


Sinäkö vetelet sellaiset johtopäätökset, että nämä kymmenisen (tai kahdeksan) prosenttia aviomiehistä, jotka siis määritelmäsi mukaan ovat muita kuin misogyyninörttejä, eivät ole kiinnostuneita omasta ei-isyydestään?

Olet ihastuttava feministi.

Anonyymi kirjoitti...

Lukemani mukaan isyyspetosprosentti vaihtelee sosiaaliluokittain erittäin paljon. Alaluokassa prosentti on suuri, kun taas keskiluokassa vain muutama prosentti avioliitossa syntyneistä lapsista on muun kuin aviomiehen siittämiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tutkimustietoa edelliseen kommenttiin liittyen:

Misattributed parternity rates and non-paternity rates

Anonyymi kirjoitti...

DNA-testit lakisääteiseksi pakoksi jokaisen lapsen kohdalla, myös takautuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

"Susannan kirja ilmestyy ensi syyskuussa, ja hän kuvailee sitä tietokirjaksi."

Susanna Sievinen vastasi tämän viikonlopun huumoripläjäyksestä.

Vaikka tietokirjan määritelmä on niinkin laaja kuin "kirja, joka sisältää tietoa jostakin aiheesta", niin kai se raja jossain kulkee?

Täältä löytyikin perusteluita joiden mukaan SS:n kirja ei voi olla tietokirja.

"Kaikki ei ole tietoa, vaan on olemassa satuja, kertomuksia, mielipiteitä, väärää tietoa.."

Ja myös tärkein:

"Tietokirjassa oleviin tietoihin voit luottaa."

Kysymys kuuluu, voimmeko luottaa SS:n "tieto"kirjassa olevin neuvoihin kuinka naisia pitää käsitellä? Siis luottaa samalla tavalla kuin tietoon, että vesi on märkää.

Taitaa valitettavasti olla jo aikoja sitten käynyt niin että se "perinteinen" tietokirja voi nykyään olla ihan mikä tahansa tekele.

Anonyymi kirjoitti...

mistä näitä mielestään kaikkien puolesta puhujia oikein sikiää? "Jokainen nainenhan varmasti haluaisi tulla kohdelluksi prinsessana, Susanna kertoo." ehei, susanna: minä haluaisin tulla kohdelluksi ihmisenä. sitten nuo feministi-vihreät: en taatusti jatkossakaan äänestä puoluetta joka etääntyy vieläkin enemmän minun arvoistani - ainakin mitä menetelmiin tulee.

Anonyymi kirjoitti...

No siitä vaan sitten kokoomusta äänestämään jos naisten asia kerran noin paljon v-tuttaa. Sanonpa vaan että sitten kärsivät naiset mutta pian kärsivät myös miehet. Ettekö taulat tajua että tasa-arvo on pitkällä tähtäimellä kaikkien etu myös miesten! Mitä oikeudenmukaisempi yhteiskunnasta tehdään eri sukupuolille, niin sen enemmän vaihtoehtojahan teilläkin on. Esim. koti-isyys yleistyy eikä siihen alkavaa miestä enää väheksytä ja ammatin voi valita perinteisten roolien ulkopuolelta.

Sieviskä taas voi olla vähän simpleton mutta miksei hänellä saisi olla omaa näkemystään asioista ja lupaa tuoda sitä julki? Älkää lukeko sitä tulevaa kirjaa jos noin paljon ärsyttää. Mutta kannattaisi lukea jos meinaatte pärjätä ihmissuhteissa. Niistä Suski voi just tietää enemmän kuin te.

Anonyymi kirjoitti...

"Ettekö taulat tajua että tasa-arvo on pitkällä tähtäimellä kaikkien etu myös miesten! Mitä oikeudenmukaisempi yhteiskunnasta tehdään eri sukupuolille, niin sen enemmän vaihtoehtojahan teilläkin on."

Joopa joo, mitenkä pitkään sitä oikeudenmukaisuutta pitäisi sitten odotella? Tiedätkö edes mitä tasa-arvo tässä tapauksessa tarkoittaisi?

Ainakin Vihreiden julistuksen perusteella heillä näyttää olevan erinomaisen skitsofreeninen käsitys tasa-arvon sisällöstä. Johtuneeko se sitten siitä, että feminismin ja tasa-arvon välille yritetään väkisin vetää yhtäläisyysmerkkiä. Tuossa tapauksessa yhtäsuurusmerkki tuotetaan lähinnä lauserakenteilla kikkailemalla, ja tasa-arvomurusten heittämisellä miesten suuntaan.

Olisi syytä reilusti tunnustaa, että aika on ajanut Suomessa feminismin ohi. On aika siirtyä eteenpäin, ja alkaa yhdessä työstämään tasa-arvoa. Vanhentuneiden sloganien suojissa kyyristelevien feministien modernisointi kokonaisvaltaisemman tasa-arvoaatteen kannalle tuntuu vaan olevan kovin vaikeaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvomurusten heittämisellä miesten suuntaan"? Mitä tasa-arvomurusia miehet edes tarvitsisivat, kun heillä jo kaikki mahdollinen on?

Suurten liikeyritysten johto koostuu enimmäkseen miehistä. Yliopistojen ylempi henkilökunta taitaa olla pääsääntöisesti miehiä, vaikka opiskelijoista suurin osa naisia olisikin. Miehillä on myös kotonaan näköjään luovuttamaton oikeus pätkiä vaimoa ja lapsia turpiin. Mitkään lähestymiskiellot eivät auta, uhkailla saa ja terrorisoida. Kuvitteellinen oikeus seksiin otetaan vaikka raiskaamalla. Kotitöistä edelleenkin suurin osa on naisten kontolla ja lastenhoito myös.

Anonyymi kirjoitti...

Lisäyksenä tuohon edelliseen viestiin sanon vain, että aika ei todellakaan ole ajanut feminismistä ohi! Päinvastoin, nyt jos koskaan asia on ajankohtainen. Hyvä juttu että edes vihreät ja poliittinen vasemmisto ovat aktiivisesti taistelussa mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Syrjäytyneiden pultsariremmien johto koostuu edelleen enimmäkseen miehistä! Ja paljon muutakin tekemistä olis kyllä tasa-arvoasioissa. Hallituksessa on ministereinä naisia, mutta laitapuolenkulkijana uraa toivova naisnarkkari törmää edelleen lasilattiaan. Kannatan kiintiöitä syrjäytyneisvalinnoissakin.

sdasfafasd kirjoitti...

Kuka puuttuu naisten lapsiin kohdistamaan väkivaltaan? 80% lapsen kuolemaan johtaneista pahoinpitelyistä on naisen aiheuttamia. Naisten osuus parisuhdeväkivallasta on 37% ja tämä on aivan varmasti alakanttiin, koska tämä aihe on paljon enemmän tabu kuin mikään VHM:n (valkoinen heteromies) suorittama pahuus. Tilastoiduista lapsiin kohdistuvasta väkivallasta 60% syyllistävät naiset.

Naiset myös valehtelevat raiskauksista, varsin tuore esimerkki tuli jossa nainen hieman väritti juttuja mukamas 2 miestä piti kiinni ja yksi raiskasi kun meni asunnolle humalassa.

Miehet kohtaavat enemmän väkivaltaa kuin naiset, he ovat paljon pahemmassa ristitulessa. Miehet tekevät enemmän itsemurhia ja kuolevat nuorempana.

"Ettekö taulat tajua että tasa-arvo on pitkällä tähtäimellä kaikkien etu myös miesten!"

Tuosta tulee ihan mieleen juutalaista uuniin kärräävä SS-upseeri joka hokee "usko pois tää on sun etu!".

sdasfafasd kirjoitti...

Korjaan itseäni sen verran että kyseisessä tapauksessa nainen meni miehen asunnolle.. jossa sitten tapahtui kuten aamulehti laittoi; seksuaalinen teko vastoin naisen suostumusta. Tekoon ei liity väkivaltaa tai uhkausta.

Vielä sen verran että aito tasa-arvo olisi miesten eduksi, mutta ei feminismi. Koska tasa-arvo on nykyään tuomittu kulkemaan feminismin kanssa käsi kädessä, niin minä en suostu ajatusta syleilemään.

Feminismi on dinosaurus.

Panu kirjoitti...

Nämä Tynkkyset ja Terävät ovat ns. menetettyjä tapauksia. Joissain alkukantaisemmissa yhteiskunnissa heidät jätettäisiin heimolle hyödyttöminä jäseninä luonnon armoille.

Tynkkynen ehkä, mutta Terävä voisi kelvata heimon väkivaltaisimman miehen kolmosvaimoksi ja synnytyskoneeksi. Eli nainen se olisi etuoikeutettu tässäkin.

Tuosta tulee ihan mieleen juutalaista uuniin kärräävä SS-upseeri joka hokee "usko pois tää on sun etu!".

Kuulostaa siltä että minulla on ollut huono vaikutus sinuun, Russ. :D

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymin kaltaiset täysin irrationaalisiin "argumentteihin" ja kuluneisiin, vääriksi todistettuihin hokemiin saarnansa perustavat feminismin puolestapuhujat ovat feminismin tuhoa toivovan ja aitoa tasa-arvoa kannattavan miehen näkökulmasta suunnilleen parasta, mitä maa asiaan liittyen päällään kantaa.

Tämä asenne tosin edellyttää ennakko-oletusta, jonka mukaan naisten enemmistö koostuu omilla aivoillaan ajattelemaan kykenevistä yksilöistä, jotka muodostavat itse mielipiteensä - eikä pelkästään laumasta rasvaisia lihakimpaleita.

Anonyymi kirjoitti...

Puuttumatta nyt muihin kuluneisiin feminismin puolustuksiin, otetaan malliksi vaikka tämä: "Suurten liikeyritysten johto koostuu enimmäkseen miehistä."

Kysymys kuuluu: Kuinka monta prosenttia miehistä kuuluu liikeyritysten johtoon? Useimpien miehien kannalta on samantekevää, onko siellä liikkeenjohdossa vaikka marakatteja, sillä se ei vaikuta normaalin rivimiehen elämään sitä eikä tätä.

Toisin päin ilmaistuna voidaan sanoa, että suurin osa miehistä ei kuulu suuryritysten liikkeenjohtoon eikä sinne koskaan tule kuulumaankaan. Sama asia pätee suurimpaan osaan naisiakin, riippumatta siitä, vaikka saavutettaisiin 100% naisedustus yritysten hallituksiin.

Olisiko tässä maassa nyt kuitenkin vähän isompiakin asioita remontin tarpeessa, jotka mahdollisesti edistäisivät tasa-arvoa paljon paremmin ja nopeammin? Etuoikeutettuja ja yksisilmäisiä siniteräviä ne asiat eivät näytä kiinnostavan lainkaan.

sdasfafasd kirjoitti...

Panu
Täysin mahdollista, joskin tykkään ajatella että kynäilin sen ihan itse. Jos en, niin pyydän, älä riko illuusiota :).

Anonyymi kirjoitti...

"Yliopistojen ylempi henkilökunta taitaa olla pääsääntöisesti miehiä, vaikka opiskelijoista suurin osa naisia olisikin."

No, mitä feministit meinaavat tehdä opiskelijoiden sukupuolijakauman tasoittamiseksi? Se on merkittävä tasa-arvo-ongelma. Onko mieskiintiöitä luvassa?

"Miehillä on myös kotonaan näköjään luovuttamaton oikeus pätkiä vaimoa ja lapsia turpiin."

Eihän ole. Pahoinpitely on rikos, josta seuraa rangaistus.

"Kuvitteellinen oikeus seksiin otetaan vaikka raiskaamalla."

Kenelläkään ei ole oikeutta seksiin, mutta ihmisillä on seksuaalinen itsemääräämisoikeutensa, jota he voivat toteuttaa vaikka myymällä seksipalveluja.

"Kotitöistä edelleenkin suurin osa on naisten kontolla ja lastenhoito myös."

Ei pidä paikkaansa. Kotitöitä parisuhteessa elävät naiset ja miehet tekevät suunnilleen yhtä paljon. Kun lasketaan yhteen viikottainen kokonaistyöaika, eli palkkatyöhön käytetty aika + kotitöihin käytetty aika, selviää, että miehet tekevät viikossa lähes 8 tuntia enemmän töitä kuin naiset. Koska feministit valittavat tästä epätasa-arvosta?

Anonyymi kirjoitti...

"Lisäyksenä tuohon edelliseen viestiin sanon vain, että aika ei todellakaan ole ajanut feminismistä ohi!"

Nti Tylsä, I presume?

Feminismi on muinaisjäänne 1900-luvulta. Samanlainen vastenmielinen, epäinhimillinen, sairas ja totalitaristinen ideologia, kuin kansallissosialismi tai kommunismi. Sille ei löydy elintilaa 2000-luvulla.

Idioottimaiset feministit tulevat itse tuhoamaan oman järjettömän aatteensa vastustamalla tasa-arvoa ja laukomalla uskomattoman typeriä lausuntojaan, joilla ei ole mitään tekemistä ympäröivän todellisuuden kanssa. Hyvästä esimerkistä käy tämä: naisen euro on 80- senttiä-legenda.

Panu kirjoitti...

No siitä vaan sitten kokoomusta äänestämään jos naisten asia kerran noin paljon v-tuttaa.

Arvoisalta anonyymiltä jäi ilmeisesti huomaamatta se, mikä puolue voitti vaalit lupailemalla tasa-arvotupoa.

Anonyymi kirjoitti...

Voitti mitä voitti, mutta kaikki tietävät kuitenkin etteivät kokoomus, keskusta ja rkp ainakaan naisten asialla ole, sanovat mitä tahansa! Oikeisto ajaa perinteisesti vahvojen asiaa, eli miesten ja hyvin toimeentulevien. Naisten ja muiden vähäosaisten etu on äänestää puolueita, joissa heidän etunsa otetaan huomioon. Vasemmistoliitto ja vihreät tulevat nyt ekaksi mieleen. Sossut on jo vähän niin sun näin. alkaa pian olla kokoomuksen apupuolue

Anonyymi kirjoitti...

Mistä lähtien naiset ovat olleet vähäosaisia ja miehet vahvoilla? Et ole ilmeisesti lainkaan tietoinen suomalaisen yhteiskunnan todellisuudesta. Kyllä ne kaikkein vähäosaisimmat, syrjäytyneet, syrjäytetyt, kodittomat, juopot, narkkarit, pikkurikolliset ja muut päähänpotkitut ovat pääsääntöisesti miehiä.

Heidän kohtalostaan vihreät ja vasemmisto viis veisaavat, mikä on sikäli ymmärrettävää, että suurin osa heistä ei varmaan äänestä koskaan, joten heitä ei tarvitse huomioida. Kovat ovat arvot.

Panu kirjoitti...

Voitti mitä voitti, mutta kaikki tietävät kuitenkin etteivät kokoomus, keskusta ja rkp ainakaan naisten asialla ole, sanovat mitä tahansa!

Kaikki tietävät oikein hyvin, että koulutettujen naisten asia on nykyään valtavirran asia ja että koulutettujen naisten ääniä on pieni pakko kalastella, jos mielii menestyä vaaleissa. Nyt kun kokoomuskin ajaa naisten asiaa, alkaisi vasemmiston olla aika heittää se rääkyvä akka vaunuistaan tienposkeen. Sille kun järjestyy oikein hyvin kyyti Kokoomuksen rattailta.

Unknown kirjoitti...

bail is the best escort services provide in Indonesia http://myth-escort.com/

bali Escort kirjoitti...

Myth Escort is one the top escort agency in bali

Anonyymi kirjoitti...

bail is the high class escort agency in Bali

New Escort kirjoitti...

new escort provide in bali