torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Linkkejä

Suomen ensimmäinen syyte seksin ostamisesta kaatui käräjäoikeudessa. Onneksi verovarat menevät kuitenkin hyödylliseen käyttöön.

Pomoilla on huono seksielämä.
Menestys työmarkkinoilla on tuoreen ruotsalaisselvityksen mukaan todellinen seksintappaja. Joka toinen ruotsalaispomo katsoo, ettei hänellä ole tarpeeksi aikaa elämänkumppanilleen.
Miten se liittyy huonoon seksielämään?

Man Describes Alleged Attack By 7 Lesbians In N.J.
As I got my knife, Renata hit him for spitting, Johnson's statement says. Then everyone jumped in because he is a man. Then some young men had helped us.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se, ettei ole aikaa elämänkumppanille vain liittyy huonoon seksielämään. Onnistunut seksielämä kun näin miehenkin näkökulmasta on helpompi saavuttaa jos on muutenkin läheinen kumppaninsa kanssa. Kyllä vaan rakkaus ja läheisyys on seksielämän paras piriste.

Anonyymi kirjoitti...

"One girl called for some guys to come beat me up. A guy got me on the floor (sidewalk), and I was jumped again."

Reilu peli. 7 naista pyytää ulkopuolisia miehiä hakkaamaan uhrinsa (=tekemään likaisen työn puolestaan), kun he käyvät joukolla ja yksi veitsen kanssa puukottaen yhden miehen kimppuun. Mies - tässä tapauksessa varsinainen idiootti - "auttaa" ja saa 7 naisen hyökkäyksen kohteena olevan miehen maahan, jonka jälkeen 7 naista käy jälleen tämän kimppuun.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä olisi taas ollut käsiaseelle käyttöä.