maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Siipinainen

Toimiiko vaiko ei?
  • Onko mitään ajatusta yrittää iskeä/saada naisen huomiota kiinitettyä, sillä tavalla että tekisi sen tavallaan mustasukkaiseksi olemalla toisten naiseen seurassa esim.baarissa tanssia muitten neitojen kanssa yms??
  • Jos joku mies...on hän minullesen jälkeen pelkkää ilmaa. Ikävä kyllä mielestäni huono idea.
  • No mua ainakikäy tympäseen, jos oon iskenyt silmäni johonki kivan näköiseen poikaan, ja se vehtaaki sitte koko illan joidenki muiden akkojen kanssa. Tulee sellainen olo, että no ei sitte!
  • Kyllä minäkin naisena olen sitä mieltä ettei toisissa roikkuja todellakaan kiinnosta.
  • Mustasukkaisuus teoria osuu omaan nilkkaan. Tämä kyseinen neitokainen lähtee tuskin kilpailemaan suosiostasi, katsos naiset, toisin kuin miehet, kunnioittavat itseään. Kokeile vaikka! Tuleppa sitten kertomaan kuinka onnistui. Saadaan yhdessä sitten nauraa.
5 Reasons to Drop Your Wingman for a Wingwoman.

Wingwoman helps him navigate dating danger zone.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"No mua ainakikäy tympäseen, jos oon iskenyt silmäni johonki kivan näköiseen poikaan, ja se vehtaaki sitte koko illan joidenki muiden akkojen kanssa. Tulee sellainen olo, että no ei sitte!"

Höhö ja voivoi. Tytsi odottaa että poika on ajatustenlukija ja piilotettujen viestin erehtymättömän tarkkanäköinen tulkitsija. Tytsi odottaa pojalta prinsessa-kohtelua, vaikka ei ole ihastustaan pojalle koskaan mitenkään ilmaissut.

Vai miksi poika vehtaisi muiden akkojen kanssa, jos tytsi on ilmaissut kiinnostuksensa ja poikaa kiinnostaa?

Penkinlämmittäjäksi, torjutuksi tuleminen tai huomiotta jääminen ottaa ilmeisen koville. No, tytsi voi lohduttautua sillä, että se mikä ei tapa, sattuu, ja joskus on ihan oikein että vähän sattuu.

Anonyymi kirjoitti...

jos maltat siltä toisen kivulla mehustelultasi ajatella hetken toista näkökulmaa, niin voin antaa sellaisen: nainen ehkä yritti sanoa että jos miehestä syntyy kilpailua niin hän herkästi lannistuu ja jättää kokonaan yrittämättä, siis liittyen tuohon mustasukkaisuusasiaan. varmaan onkin niin että siipinaisen läsnäolo karkoittaa epävarmemmat naiset miehen kimpusta ja vain ne kilpailusta nauttivat yrittävät iskeä miestä. en kyllä keksi montaa naista joiden olisin elämäni aikana kuullut tavoittelevan avoimesti toiselle kuuluvaksi luulemaansa miestä (code of conduct estää useimmilta moisen käytöksen), mutta onhan niitä selvästi pakko olla kun miesten syrjähyppyihin löytyy aina naisosapuolia.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on taas YTM-ongelmia, kun on noin vaan varaa rallatella monien naisten kanssa...