keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Pravda uutisoi

Brittinainen vangittiin suomalaisnaisen murhasta.
Nainen johdatti poliisit autolleen, jonka takapenkiltä löytyi suomalaisnaisen ruumis. Murhasta epäilty on auttanut poliisia tutkimuksissa senkin jälkeen.

Naiset olivat elämänkumppaneita, ja he asuivat Lontoossa. Poliisi epäilee, että kyseessä oli armomurha, sillä suomalaisnainen oli sairastellut jo jonkin aikaa.
Nainenhan ansaisee mitalin. Hän on auttanut sekä poliisia että sairasta partneriaan. Ylipäätään on vaikea uskoa, että lesbo voisi syyllistyä rikokseen.

3 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Miesten pitää ottaa sukupuolinen vastuu tällaisista teoista.

sdasfafasd kirjoitti...

Seksiä hengen uhalla
Koiras on suurempi kuin naaras ja naaraat joutuvat koiraiden uhreiksi. Tutkijat testasivat naaraan päätöksentekoa esittelemällä sille erikokoisia kuolleita ja liikkumattomia koiraita sulkeakseen pois käyttäytymisen vaikutuksen parinvalintaan. Tulokset osoittivat, että neitseelliset naaraat suosivat ensisijaisesti suuria yksilöitä. Kun ne olivat kerran paritelleet suuren koiraan kanssa (ja selvinneet hengissä), ne alkoivat suosia pieniä koiraita.

Samanlainen tutkimus ihmisillä!. Kun on tarpeeksi monta kertaa selvinnyt parittelusta prätkäjengin pomon kanssa, voi ehkä pikkuhiljaa alkaa kallistua KTM:ien puoleen, ellei sitten YTM:n nyrkki sano viimeistä sanaa ensin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Hyväosaiset eroavat muita harvemmin
http://www.hs.fi/tulosta/1135230948906