torstaina, marraskuuta 15, 2007

ATM:n tasoinen nainen?

Kommenttiosastolta poimittua:
  • Itsekin muuten ihmettelen, että jos naisen nuoruus on kovaa valuuttaa niin miksi atm:lle kuuluisi kukaan nuori (n. 25 v) nainen? yrität nyt muuttaa luonnonlakeja. lähes kaikille nuorille naisille on niin paljon ottajia että alimmantasoisilla miehillä ei vain ole saumaa. juuri siksi atm:ien olisi syytä katsella sinne ikäjakauman syvään päähän. itse en edes pidä vanhoja naisia mitenkään kauheina epäihmisinä, tietyt mielenterveysongelmatkaan eivät ole niin häiritseviä kuin voisi luulla
  • Nörttö: Jos ajatellaan, että on olemassa jonkinlainen perusihmisyys, hyvyys jota voi nähdä kaikissa, niin eikö sitä olisi sama määrä niin nuoressa kauniissa naisessa kuin tympeässä nörtössäkin? Ja jos sen jälkeen paritetaan ihmiset ulkoisten seikkojen puolesta, minua vastaisi se noin 25-vuotias, ei-niin-kaunis haahuilija. Olisimme ikäänkuin samaa tasoa.
  • Jos sinä olet ATM, eikö sinun verrokkisi olisi ATN? 25-vuotias ei-niin-kaunis haahuilija ei välttämättä (tai pikemminkin todennäköisesti...) ole ATN.
  • Millä saan sinut vakuuttuneeksi, että ujo ja hiljainen nuori nainen kokee hyvin usein olevansa atn? Se, että loppuillasta humalainen nuorukainen tulee iskemään tai että keskellä päivää vanha juoppo vislaa kadulla perään voi kertoa, että seksuaalista kysyntää olisi. Atn-kokemus on juuri se, että kelpaa patjaksi. Huomiotta jääminen on paljon vähemmän satuttavaa. Jos ne suositut megababet jätetään huomiotta, monien tyttöjen ongelma on se, että he kokevat itsensä atn:ksi, vaikka eivät välttämättä poikien mielestä sellaisia ole. Tämä taas johtaa siihen, että he eivät uskalla kerätä rohkeutensa rippeitäkään tehdäkseen aloitetta sille kivalta tuntuvalle nörttipojalle.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että nuoret ja kauniit naiset kerta kaikkiaan ovat arvokkaampia ihmisiä kuin miehet. Heitä ei yksinkertaisesti riitä kaikille halukkaille miehille.

Nuoret miehet ovat korvattavissa olevaa tykinruokaa, nuoret naiset arvokkaita suojeltavia.

Toisaalta naisen ihmisarvo laskee hyvää kyytiä kolmenkympin jälkeen, etenkin jos on tehnyt nuorena tyhmiä valintoja. Mikään ei ole turhempi kapistus yksinäinen ruma vanhapiika. Se kohtalo ei käy kateeksi.

Henri Mäntysaari kirjoitti...

Mitä tarkoittaa ATM? Slangia se taitaa olla.

Henry Laasanen kirjoitti...

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2007/10/mritelm.html

Anonyymi kirjoitti...

Ho ho ho!
http://news.yahoo.com/s/afp/20071115/wl_asia_afp/lifestyleaustraliachristmasoffbeat

Anonyymi kirjoitti...

Heh, vai on meidän keskustelu kelvannut ihan blogipostaukseksi asti... Noh, ehkä asia saa nyt enemmän huomiota, ja toisaalta sitä voi käsitellä erillään sosiaalipornosta ja muusta epämääräisestä, mitä aiemmasta kommenttiketjusta löytyy.

"Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että nuoret ja kauniit naiset kerta kaikkiaan ovat arvokkaampia ihmisiä kuin miehet."

Mutta: ATN-kokemus! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Niin, on vähän eri asia 'kelvata vain patjaksi' kuin että 'ei kelpaa patjaksikaan vaikka mikä olis'.

Mutta rikkaan näkökulmasta nälkäänäkevän arki on näemmä mahdotonta hahmottaa millään tapaa. Luulisi silti, että naiset pystyisivät sen tunnekylmyydessäänkin edes teoreettisesti jollakin tavalla käsittämään, se kun ei kuitenkaan ole korkeampaa matematiikkaa, vaan hyvin yksinkertainen asia. Mutta ilmeisesti eivät pysty.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei ole turhempi kapistus yksinäinen ruma vanhapoika. Se kohtalo ei käy kateeksi, alkoholismi ja itsemurha odottavat.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet pitävät hyödyttöminä kapistuksina naisia, joille heillä itsellään ei ole käyttöä.

Naisen omalla onnellisuudella - mahdotonta ilman heitä, tottakai - tai onnettomuudella - mahdollistako heidän kanssaan, ei voi olla - ei ole mitään merkitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on onnellisin

1. Hyvässä parisuhteessa
2. Sinkkuna, vanhanapiikana tms.
3. Huonossa parisuhteessa.

Mies ei voi määritellä parisuhdetta "hyväksi" kuin omalta kannaltaan. Nainen määrittelee taas omaltaan. Kuten tunnettua, osapuolten määritelmät saattavat poiketa huomattavasti toisistaan.

Ilmari kirjoitti...

Niin, ATM:ät eivät ilmeisesti tajua, mistä pelissä on kyse. Miehet ovat usein valmiita yrittämään ainakin jonkun verran tietyn ulkonäkökriteeristön yli meneviä naisia. Usein innokkuutta on liiaksi asti, vaikka innokkuudella ei naisiin tehdä vaikutusta. Naiset puolestaan eivät alkuvaiheessa yritä usein paljoakaan, elleivät ole ihastuneita. Kun nainen taas on ihastunut, hän tekee miehen saadakseen VÄHINTÄÄN yhtä paljon hommia kuin mies naisen saadakseen.

Eli: opetelkaa saamaan nainen ihastumaan itseenne. Tämän jälkeen naisia on ruuhkaksi asti. Miehen "tasolla" ei ole niin suurta merkitystä kun ihastumisaspektilla. On tietysti niin, että nainen ihastuu usein ihailemaansa mieheen, joka on usein "YTM", siis muutenkin suosittu.

Voin 24-vuotiaana miehenä sanoa, että miesten kysyntä tuntuu nousevan melko lineaarisesti iän ja kokemuksen karttuessa. Vielä 20-vuotiaana monilla miehillä on vähän kysyntää, mutta jo 23-24 vuotiaana kysyntä alkaa olla jo melko korkeaa tietynlaisen miehekkyyden lisäännyttyä. Tämä pätee usein varsinkin akateemisiin miehiin joiden nörttiysaste alkaa vähitellen laskea.

25-vuotias nainen ei saa minulta minkäänlaisia lisäboonuksia jos ei miinuksiakaan. Voisi sanoa, että ongelmana joskus naisilla tuntuu olevan 'liian korkealle kurkottaminen' josta aiheutuu sitten sydänsuruja. Ei hyvännäköinen 25-vuotias mies useinkaan kelpuuta tavallisen näköistä 25-vuotiasta naista pitkäaikaiseksi kumppaniksi, tämä kannattaisi hyväksyä.

Vortacille tiedoksi, että miehille ja naisille "käytetyksi tulemisen tunne" on fenomenaalisesti usein täysin erilainen. Nainen ei siis välttämättä nauti irtoseksistä jos kokee tulleensa "käytetyksi".

Anonyymi kirjoitti...

"Eli: opetelkaa saamaan nainen ihastumaan itseenne."

Niin, eli kannattaa unohtaa rehellisyys, ja valehdella sen minkä kerkiää.

"Voisi sanoa, että ongelmana joskus naisilla tuntuu olevan 'liian korkealle kurkottaminen' josta aiheutuu sitten sydänsuruja."

Tämä on aivan totta, Olet ns. asian ytimessä.

"Nainen ei siis välttämättä nauti irtoseksistä jos kokee tulleensa "käytetyksi"."

Niinpä niin. Tämä on se ongelma, josta pitäisi päästä eroon.