maanantaina, joulukuuta 03, 2007

Kysymys

Naisille kysymys:
Mistä se johtuu että lähes jokainen nainen rakastuu ja takertuu todella kovaa kiinni mieheen jos tämä on kylmä ja etäinen, päinvastoin taas jos mies osoittaa tunteita ja läheisyyttä niin se taas karkoittaa naisen?

Olen nyt muutaman kerran näitä molempia variaatioita kokenut ja tuo näyttää olevan todella yleistä ellei jokaisen naisen kohdalla. Onko se joku juttu että mies ei ole mies jos hän ei ole kylmä ja nössö jos osoittaa tunteita ja empatiaa? Tämä on siitä todella typerä juttu että kun minä rakastun niin olen todella intohimoinen, naiseni on minulle kaikki kaikessa mutta se karkoittaa naisen sitten aika nopeasti mutta jos vaan kokeilen seurustelua enkä aidosti ole rakastunut niin olen aika kylmä ja etäinen, en osoita kiinnostusta jne. ja silloin noita naisia on ihan kiusaksi asti roikkumassa perässä, mustasukkaisina, avautumassa ja haluaa olla kanssani.
Porn.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nainen jatkaa kanssasi seurustelua, vaikka olet kylmä ja etäinen, koska on ihastunut sinuun?

Se miksi naisesi karkaavat, kun olet 'todella intohimoinen' on varmaan ihan toinen juttu. Ainakaan se, että suhtaudut johonkuhun (anteeksi toinen lainaus, mutta se on mielestäni hauska) 'todella intohimoisesti' vielä takaa, että ihastuksesi kohde olisi automaattisesti sulaa vahaa.

Itselläni on ainakin taipumus ihastua henkilöihin jotka ovat hmm - sanoisinko korkeammasta sosiaaliluokasta - tiedät varmaan mitä tarkoitan - ja olla ihastuksen kohteena naisille jotka ovat alemmasta 'sosiaaliluokasta'.

nim. Mies 24v

Anonyymi kirjoitti...

Olen huomannut, että tuo on jossain määrin optinen harha. Nainen johon mies ihastuu/rakastuu tulenpalavasti kertalaakista, on yleensä todella tasokas, kaunis ja kaikkea sellaista mitä tuhannet muutkin miehet haluavat. Luonnollisesti tällainen nainen on todella kuumaa kamaa parisuhdemarkkinoilla.

Sitten pääosin ne naiset, jotka ihastuvat tulenpalavasti mieheen, eivät he yleensä ole mikään yberbeibejä. Niitä voikin sitten kohdella huonommin ilman pelkoa siitä että kaikkoavat.

Jos mietin omaa elämääni, niin kaikki ne joita olen kohdellut huonommin ja jotka ovat sitä kestäneet, ovat olleet selkeästi heikompia arpoja kuin ne, joita olen kaikin keinoin yrittänyt miellyttää, mutta olen silti saanut jossain kohdassa kylmää vettä niskaan.

Sitäpaitsi naista, joka ei ole tulenpalavasti ihastunut, ei oikein voi kohdella huonosti kun se kopsahtaa heti omaan nilkkaan.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Itselläni on ainakin taipumus ihastua henkilöihin jotka ovat hmm - sanoisinko korkeammasta sosiaaliluokasta - tiedät varmaan mitä tarkoitan - ja olla ihastuksen kohteena naisille jotka ovat alemmasta 'sosiaaliluokasta'."

Me täällä käytämme ilmaisua "markkina-arvo". Eli ihastumme itseämme korkeamman markkina-arvon henkilöihin ja matalamman markkina-arvon henkilöt ihastuvat meihin. Siitä voi seurata sellainen illuusio, että etäinen käytös saa naiset ihastumaan, mutta ihastunut käytös ei.

Käsitykseni mukaan sen lisäksi etäinen käytös toimii - sopivassa määrin käytettynä - naisen ihastusta lisäävästi. Naiset määrittävät miehen markkina-arvon niistä vihjeistä, joita he saavat ulkomaailmasta. Eräs noista vinkeistä on miehen käytös. Jos mies käyttäytyy etäisesti, niin se vihjaa naisille, että miehellä saattaa olla naista korkeampi markkina-arvo.

Eli korkeampi markkina-arvo johtaa etäiseen käytökseen, mutta etäinen käytös toimii signaalina myös toisin päin ja saa naisen päättelemään, että miehellä täytyy olla korkeampi markkina-arvo, koska hän cool seurassani.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712030111442_uu.shtml

Murhaajasta tuli naisten suosikki

Elinkautiseen tuomitun Valjakkalan todettiin tehneen surmat täydessä ymmärryksessä. Hän istui tuomiotaan Suomessa aluksi Turun Kakolassa ja sitten Riihimäellä, josta myös yritti karata.

Verityöt toivat Valjakkalalle naisten suosion. Ruotsissa hänet yritti vapauttaa kaksi eri tyttöystävää. Suomessa hän on solminut useita vankila-avioliittoja

Panu kirjoitti...

Nainen johon mies ihastuu/rakastuu tulenpalavasti kertalaakista, on yleensä todella tasokas, kaunis ja kaikkea sellaista mitä tuhannet muutkin miehet haluavat. Luonnollisesti tällainen nainen on todella kuumaa kamaa parisuhdemarkkinoilla.

Silloin kun minä elämäni ensimmäisen ja viimeisen kerran ihastuin tulenpalavasti naiseen, kyseessä oli pieni, äreä, itseään meikkaamaton Pikku Myy -tyyppi, johon ihastuin vain siksi, että hän antoi ymmärtää meillä olevan enemmän yhteisiä piirteitä kuin kohtuudella saattoi odottaakaan.

Arawn kirjoitti...

Panu: Eli yksi tapaus tuhoaa koko yleistyksen? Miksiköhän tämä ei päde naisiin...

Panu kirjoitti...

Panu: Eli yksi tapaus tuhoaa koko yleistyksen?

Se mitään tuhoa, se osoittaa vain, että YTN-elkeet onnistuvat varsin tavallisen oloiseltakin tytöltä. Se pikkumyy tunnetusti kohteli minua sitten niinkuin alinta ATM-paskaa heti kun sai minut rakastumaan itseensä.

Anonyymi kirjoitti...

Panu ei kyllä kelpaa mitenkään minkäänlaiseksi yleistykseksi yhtään mistään ;)

Panu kirjoitti...

Panu ei kyllä kelpaa mitenkään minkäänlaiseksi yleistykseksi yhtään mistään ;)

Miksei? Olen hyvin tyypillinen ATM.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin tyypillinen ATM on siis nykyhetkellä onnellisesti pariutunut ja silti katkera menneistä parisuhdekokeiluista?

Junakohtaus kirjoitti...

Panu,

sä et missään tapauksessa ole tyypillinen ATM ja sen näkee siitä, että sulla riittää huonoja naiskokemuksia kerrottavaksi asti.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet on ihan samanlaisia

Antti R.

Anonyymi kirjoitti...

jordan shoes
golden goose clearance
off white outlet
supreme clothing
bape
off white
OFF-White
supreme
goyard bag
hermes handbags outlet