perjantaina, joulukuuta 21, 2007

Pettyi miesten tasoon:
Teija kertoo tienneensä jo ohjelmanteon alkuvaiheessa, ettei huolisi ketään sulhokandidaattia. Hän valitsi kahdesta tilalleen farmiviikkoa viettämään pyytämästään ehdokkaastaan Akin finaaliin ja tiputti Timon jatkosta.

- Olen ollut sinkkuna helvetin pitkään, olisi ollut hienoa löytää kumppani ohjelman kautta. Se oli kuitenkin toivotonta, uskoni loppui jo siinä vaiheessa kun sain käsiini kirjepinon, jossa oli yhteydenottoja miehiltä.
sopivan kumppanin löytämisen vaikeus.
Olen 20 vuotias mies ja olen viimeaikoina tuskaillut siitä kuinka vaikeaa on löytää/iskeä itseä kiinnostava nainen.

Olen jonkinverran normi miestä komeamman näköinen ja olen melkoisen paljon panostanut ulkonäkööni. miksi sitten uskallan väittää olevani suht komea mies johtuu siitä että useat naiset niin tutut ja tuntemattomat ovat kehuneet minua komeaksi mieheksi ilman että asiaa olen kysynyt.
joskus joittenkin miehienkin kanssa jutellut baarissa ja juttu mennyt naisasioihin ovat monet sanoneet että ei tuon näköisellä miehellä voi olla ongelmaa naisen löytämisessä, ja kun olen sanonut että ei eise mullakaan helppoa ole niin eivät ole millään meinanneet uskoa.

ja monet hyvät ystävätkin ovat sanoneet että ei varmasti ulkonäöstä jää kiinni naisen saaminen ja onpa jotkut kaverit heittäneet että olen ihan pelimiehen näköinen. itse en ole koskaan kysellyt keltään mielipidettä ulkonäöstäni vaan aina ovat kaikki itse omatoimisesti sen ottaneet puheeksi ja ovat sitä kehuneet. Näitä tapauksia on lukuisia.

Mitä vaadin naiselta? semmoista kohtalaisen nättiä ulkonäköä ja tietenkin mukavaa luonnetta eli toisinsanoen semmoista luonnetta jonka kanssa viihdyn. En todellakaan ole mikään todella pinnallinen ihminen, kuitenkin vaadin naiselta hieman keskivertoa parempaa ulkonäköä mutta ei todellakaan mitään missin mittoja, ulkonäköä. Minun kriteereiden naisia on lukuisia joka ilta baarissa joten liian pinnallinen tuskin olen.

En sille itse voi mitään että täysin tavallisen näköiset naiset eivät sytytä ainakaan seurustelumielessä, näin se on aina ollut.

aina kun menen baariin vähintään yksi nainen tekee aloitteen minulle. Mutta yleensä nämä aloitteen tekevät naiset ovat täysin normaalin näköisiä tai rumahkoja. nämä aloitteet ovat aina täysin selviä iskuyrityksiä, niistä ei ole epäselvyyttä. seksiseuraakin on minulle baarissa kyseiset naiset baarissa monesti tarjonneet mutta harvemmin niihin tartun, joskus harvoin kylläkin. Ongelma niissä on vaan ollut se että ku olen näitten mielestäni ei kiinnostaviin naisiin sekaantuntun ovat he kuulemma sitten todella palavasti ihastuneet minuun ja loukkaantuneet kun olen kertonut ettei jatkoa tule (etukäteen en ole heille mitään jatkosta luvannut)

Ongelman ydin on siinä että itse kun yritän iskeä jotain minusta kiinnostaa naista niin yleensä se ei hirveän hyvin onnistu. menen esim tanssilattialle heittään jotain tyyliin: moi, miten on ilta menny? niin muutamaa sanaa enempää keskustelua harvoin saa naisesta irti vaikka juttua yritän heittää. Mihinkään pöytiin en uskalla istu yrityksiä mennä tekemään koska tytöt ovat yleensä suurella porukalla liikenteessä niin ei siihen kehtaa tuppautua, yksinäinen nainen on tietenkin asia erikseen mutta ne ovat todella harvinaisuuksia baarissa.

Eli aika aika vlinpitämättömiä ja vähä epäileväisen oloisia ovat monet naiset olleet kun olen yrittänyt mennä juttelemaan esim tanssilattialla. Nättien ja keskivertoa parempien naisten kanssa tuntuu olevan vaikeaa saada silmäpeliä ja säätöä aikaiseksi baarissa.

en todellakaan ole mitään supliikkimiehiä mutta uskallan kyllä naisille puhua ongelmitta.

ehkä joku nyt ajattelee että tasoiseni naiset lähestyvät minua mutta Tavallisen näköisille kavereilleni ei nämä tavalliset eikä rumahkotkaan naiset ole tehneet aloitteita koskaan eivätkä lämpene heidän iskuyrityksiinä joten tämän ja ylläolevien seikkojen takia uskallan väittää olevani jonkinverran normaalia komeampi. en kuitenkaan luule itsestäni liikoja. en edes yritä mitään huippukauniita naisia saada. ylimielinenkään en ole ja realiteetit pidän aina mukana baarissakin. Elä todellakaan luule saavani ketä vaan.

Mutta mikä lie vikana ettei kiinnostavaa naista tunnu löytyvän ja ei oikeen iskemiset onnistu???
Miksi norminaiset ja rumahkot lähestyvät minua joka baari ilta omatoimisesti mutta hieman nätit naiset ei sitten omiin isku yrityksiin oikeen reagoi toivotulla tavalla ( eli alkaisi juttelemaan ja tutustumaan minuun) vaan ovat aikalailla välinpitämättömiä. saati sitten että tulisivat itse juttelemaan.
Selityksiä?

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Olen ollut sinkkuna helvetin pitkään, olisi ollut hienoa löytää kumppani ohjelman kautta. Se oli kuitenkin toivotonta, uskoni loppui jo siinä vaiheessa kun sain käsiini kirjepinon, jossa oli yhteydenottoja miehiltä."

Mitä ihmettä? Naisiltako niitä yhteydenottoja olisi sitten pitänyt tulla? Ilmeisesti.

Arawn kirjoitti...

Yksi mahdollinen selitys: Naiset usein etsivät varsinkin yhden illan seuraksi itseään hiukan tasokkaampia miehiä. Siksi oman tasoinen ei välttämättä kelpaa.

Jännä kanssa, että mies puhuu etupäässä ulkonäöstään, ei muista ominaisuuksistaan. Ulkonäkö ei ole naisille tietenkään merkityksetön, mutta erityisesti vakikumppania etsittäessä se ei usein ole naisten listalla kaikkein korkeimmalla. Ts. pelkästä ulkonäöstä ei voi vielä päätellä miehen "tasoa".

Henry Laasanen kirjoitti...

"Ulkonäkö ei ole naisille tietenkään merkityksetön, mutta erityisesti vakikumppania etsittäessä se ei usein ole naisten listalla kaikkein korkeimmalla."

Mieshän puhuu baareista ja käsitykseni mukaan baareissa miehen ulkonäkö ratkaisee erittäin paljon. Kuten miehen jutuista käy ilmi, naiset eivät edes ala vuorovaikutukseen miehen kanssa, jos mies ei heti vaikuta muutamissa sekunneissa kelvolliselta ulkoisesti.

Eli jos mies olisi käynyt muutamilla treffeillä naisten kanssa, niin muusta kuin ulkonäöstä puhuminen olisi perusteltua, mutta tässä puhutaan nyt muutamista ensi sekunneista baaripokaamisessa, jotka ratkaisevat miehen näkökulmasta lähes kaiken.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stat.fi/tup/suoluk/suoluk_vaesto_en.html#byage

Anonyymi kirjoitti...

Henry, etpä ole tainnut paljoa baareissa kiertänyt. Kyseessähän on niin naurettavan stereotyyppinen "komea, mutta ujo ja väritön persoona" -tapaus, että oksat pois.

Erikoisen komea mies saa baarista lähestymisyrityksiä monta pykälää alemmilta naisilta, koska he tietävät, että mies ei kuitenkaan lähestyisi heitä ja aloitteen ottaminen on näille naisille ainoa tapa päästä kokeilemaan todella komeaa miestä. He korvaavat heikomman ulkonäkönsä heittäytymällä "helpommiksi" ja tekemällä iskutyön. Naiset, jotka arvioivat oman tasonsa riittäväksi, eivät "alennu" iskemään ja naiset, jotka arvioivat tasonsa mahdollisesti riittäväksi haluavat testata tätä katsomalla lähestyykö mies. Komea mutta ujoksi osoittautuva mies tarjoaa lähestyessään näille naisille hienon itsetunnonkohotuksen: nainen tulkitsee miehen epäröinnin nimenomaan osoitukseksi siitä, että mies on arvioinut naisen miehen arvoa ylemmäksi. Tämä asetelma tietysti katoaisi, jos nainen suostuisi seksiin, joten ensinäkemältä tasokas mutta myöhemmin nyysväksi paljastuva mies on todella helposti kuopassa.

Kyseessä on todella yleinen tapaus: ujon miehen on helppo nostaa tasoaan yksin kuntosalilla puurtaen, kun supliikkia oppii vain uskaltamalla. Mies voi kuvitella pumpanneensa tasonsa kovinkin korkealle ja päätyy siten erityisen herkästi ihmettelemään, miksei saa "tasoisiaan" naisia. Miehen tasokkuus on paljon kokonaisvaltaisempaa: yhdellä avulla ei päästä pitkälle. Kauniita naisia houkuttaakseen miehen pitää olla tasokas monella mittarilla tai valmis kiertämään puutteensa supliikilla.

Junakohtaus kirjoitti...

Tulee oikeastaan sellainen olo, että tää jätkä on päässyt kokeilemaan naisena olemista vähäsen.

Avaan: ihan väärät ja kiinnostamattomat mimmit tulee pokaamaan, kiinnostaviin ei tahdo saada kontaktia tai ainakin se on jumalattoman vaivan takana. Lopputuloksena ollaan ihan yhtä ilman ja yksin kuin jos oltaisiin susirumia ja totaalisen tylsiä.

Enää ei puutu kuin kuoro, joka kertoo sille, että vähänkö se on väärässä, tyhmä ja viallinen, kun saisi vaikka kuinka mutta ei huoli.

Empatiaa, veljet, empatiaa. Uskotte tai ette, nainenkin on ihminen ja senkin kokemukseen voi eläytyä.

Panu kirjoitti...

Uskotte tai ette, nainenkin on ihminen ja senkin kokemukseen voi eläytyä.

Otetaan asia harkintaan sitten, kun esim. Birdy on todistettavasti ja tunnistettavasti eläytynyt AT-miehen kokemukseen. En kuitenkaan aio pidätellä hengitystäni sitä odotellessa.

Ilkka kirjoitti...

Pidättäisit nyt vaan. Edes puoli tuntia...

Anonyymi kirjoitti...

Jos se ei oo oikeasti niin komea kuin kuvittelee?

Ja samalla tavalla käyttäytyy tod näk itse todennäköisesti niitä rumahkoja naisia kohtaan.

Junakohtaus kirjoitti...

Sä se jaksat Panu siitä Birdystä jauhaa. Eikö toi nyt oo yks hapulinäireenlikka käsitelty loppuun ajat sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se ongelma tolla kaverilla on nimenomaan se että ei uskalla itse niitä bööniä kunnolla vikitellä.

Oma kokemukseni nimittäin on aika sama, silmää saa varsin vetävän näköisiltä mimmeiltä, mutta jos ei itse uskalla näyttää selkeästi kiinnostusta on aivan turha odottaa että vastapuoli tekee mitään ratkaisevampaa. Se vaan on niin että, jos ei kykene osoittamaan vastakiinnostusta, niin toiset ihmiset tulkitsevat sen suoraan siten että tuohan ei ole musta kiinnostunut pätkääkään (sekä miehet ja naiset tekee samaa), riippumatta siitä mitä itse kohdehenkilö tilanteesta ajattelee päänsä sisällä.

Hirveessä laitamyötäsessä olevilta saa tietysti vihellyksiä tms. vahvempaa indikaatiota, mut ei sellaisiin osaa reagoida oikein mitenkään, ne tulee kuitenkin niin yllättäen takavasemmalta.

Mutta ihan sama ongelma hyvännäköisillä böönilläkin, jos ovat ujoja.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712217014626_uu.shtml
Kah, voiko olla? Neekerikin voi saada oikeutta Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kaverilla se "ole itsevarmempi"-kehoitus varmasti toimisi. Lisäksi hemmo on nuori, siitä taas johtuu kokemuksen ja uskalluksen puute, sekä voipi näyttää vähän turhan siloposkiselta pojalta monen naisen silmiin.

H-Baari kirjoitti...

Voilla tai ilman :
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200712217014626_uu.shtml