tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Halla-aho

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen:
Jos tiedostavalta suomalais-, ruotsalais- tai norjalaisnaiselta kysytään, maailman johtavat machoörinän, rasismin ja punaniskaisuuden pesäkkeet ovat Suomi, Ruotsi ja Norja. Samat tiedostavat naiset pääsääntöisesti kannattavat runsasta maahanmuuttoa islamilaisesta maailmasta.

Islamilainen nainen on paljon paremmassa asemassa kuin suomalais-, ruotsalais- ja norjalaisnainen, mikä on helppo osoittaa teoreettisestikin. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa esimerkiksi julkaistaan runsaasti raportteja parisuhdeväkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja naisen uraetenemiselle asetetuista esteistä, mikä todistaa väkevästi, että ne ovat polttavia ongelmia maissamme. Vastaavia raportteja ei kuulu muslimimaista, mikä todistaa, että niissä ei ole parisuhdeväkivaltaa, seksuaalista häirintää tai naisen uraetenemiselle asetettuja esteitä.

On sitä paitsi kauheaa tekopyhyyttä ja kaksinaismoralismia arvostella vaikkapa sitä, että muslimimaissa raiskatuksi tullut nainen pannaan vankilaan tai hengiltä, kun samaan aikaan Suomessa kalapuikkoviiksistä wannabe-alfauros kansanedustajaa ei vangita, kastroida ja nyljetä, vaikka Helsingin Sanomien toimittajan saama nimetön ilmianto paljastaa hänen katselleen naispuolisen eduskunta-avustajan rintoja eduskunnan hississä!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa esimerkiksi julkaistaan runsaasti raportteja parisuhdeväkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja naisen uraetenemiselle asetetuista esteistä, mikä todistaa väkevästi, että ne ovat polttavia ongelmia maissamme."

Kannattaa lisäksi huomata, että ainakin Suomessa näissä väkivaltakyselyissä, joita ei siis miehille tehdä lainkaan, lasketaan väkivallaksi mm. hellyydenosoituksista pidättäytyminen ja muu vastaava. Näin saadut "väkivalta"luvut sitten uutisoidaan Pravdassa ja muissa propagandanlevittämiskanavissa sitten vaimonhakkaamisena.

Anonyymi kirjoitti...

Missä tuollaisia naisia on? Onko Halla-Aho tehnyt tutkimusta pohjoismaalaisten naisten asenteista ja mielipiteistä?

Erittäin huono argumentti: Jos jossain on asiat huonommin kuin täällä niin täällä oleviin ongelmiin ei tarvitse puuttua.

Anonyymi kirjoitti...

lpktk, tuollaisia juttuja laukovia naisia on ainakin Ruotsissa. Löytyy entistä ministeriä ja nykyistä naistutkimuksen professoria.

Anonyymi kirjoitti...

Aika moni yliopistolla opiskellut tai maailmanparannuspiireissä pyörinyt varmaan tunnistaa Halla-ahon esittämän karikatyyrin. Mutta ehkäpä kyseinen naistyyppi ei kuitenkaan ole reaalitodellisuudessa ihan niin yleinen kuin Halla-ahon kirjoituksissa, koska änkyräfeministitkin usein myöntävät, että Suomessa (tai vähintäänkin Ruotsissa :P )tasa-arvoasiat ovat paremmin kuin Afganistanissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, kyseisen naistyypin oikeistoversio lienee sellainen, joka valittaa kuinka suomalaiset miehet ovat tylsiä ja tyylitajuttomia juntteja, jotka eivät osaa arvostaa Naista. Siinä sosiaaliluokassa perheväkivaltaan vetoaminen olisi kai liaan rahvaanomaista. Vasemmistoversiosta tämä eroaa myös siten, että tähtää kehitysmaiden karjujen sijasta varakkaisiin keski- ja eteläeurooppalaisiin miehiin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.t-media.fi/techgirls/

Anonyymi kirjoitti...

http://plaza.fi/viihde/rosa-merilainen-luonnehtii-itseaan-transvestiitiksi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/200802057202883_vi.shtml
Kolmen kimppa vaatii Viagraa

Anonyymi kirjoitti...

Japan is in dire straits. The population is declining, people are marrying later, having fewer children, if any at all. And Spa! (1/29) says one of the major reasons for the dilemma is that as many as 70 percent of younger men are unable to achieve vaginal ejaculation.

linkki

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, voisitko valita nimimerkin, kiitos.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kali Yuga tässä vaan on menossa. Rappeutumisen tahti ja länsimaiden masokistinen idiotismi vain hämmästyttää.