tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Kun vaikeneminen ei riitä

Tulva-lehden (unioni naisasialiiton lehti) uuden päätoimittajan Anne Moilasen haastattelu Journalisti -lehdessä:
"Maltillinen tasa-arvokeskustelu loppuu Tulvassa. Uuden miesliikkeen nousu on kiinnostavaa. Kotron ja Sepposen tuore artikelikokoelma on pääosin luokaton. Olen viime aikoihin asti ajatellut, että miesliike ja naisliike voivat kulkea rinta rinnan. Nyt on alkanut tympiä, että miesliikkeen suuri missio tuntuu kuitenkin olevan naisten mollaaminen. Tulvassakin on ajateltu, että vaikenemme nämä miesasiamiehet kuoliaaksi, mutta nyt on aihetta vastaiskuun".
Sex on Campus:
Another idea, consistent with popular media portrayals of geeks and nerds (males at least), is that intelligent people actually want to have sex, but are simply less likely or unable to obtain willing partners because they are disproportionately viewed as unattractive or undesirable as partners.

102 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anne Moilanen voisi mennä itseensä, jos mahtuu, niin selvästi vika on hänen omassa kuppikunnassaan. Mitä he ovat koskaan tehneet paitsi solvanneet ja haukkuneet miehiä? Eivät niin yhtään mitään.

Mies vailla tasa-arvoa-teos oli aivan asiallinen (poislukien Jouni Varangan oksennus) ja hyvin maltillinen (liiankin maltillinen, mutta parempi sekin, kuin ei mitään) keskustelunavaus tasa-arvosta tähän saakka tyystin sivuutetusta miesnäkökulmasta, mutta näköjään sekin oli femuille liikaa. No, jos te haluatte jatkaa tällä sukupuolten sota-linjallanne, niin veristä satoa tulette niittämään, siitä voitte olla varmoja. Niin monen miehen mittari on jo täynnä tätä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset haluavat naimisiin nopeammin kuin miehet

Kukapa olisi uskonut?

Anonyymi kirjoitti...

No, jos te haluatte jatkaa tällä sukupuolten sota-linjallanne, niin veristä satoa tulette niittämään, siitä voitte olla varmoja. Niin monen miehen mittari on jo täynnä tätä paskaa.

Väärin. Tätä ATM-miehet eivät koskaan tunnu tajuavan - heidän "taistelullaan" ei kerta kaikkiaan ole miesten enemmistön aktiivista tukea. Suurin osa miehistä elää ihan siedettävissä parisuhteissa naisten kanssa ja saa pimperoa ainakin sen verran, etteivät sukupuolisodan juoksuhaudat näytä erityisen houkuttelevilta.

Määritelmän mukaan keskitason mies on jo valmiiksi parisuhdemarkkinoilla huonommassa jamassa kuin keskitason nainen, eikä ole kovin loogista odottaa näiltä miehiltä äänekästä ja julkista identifioitumista siihen ryhmään, joka naisten kantilta katsottuna on parisuhdemarkkinoiden pohjasakkaa. Niin kauan kun parisuhteesta/seksistä on edes jotain toivoa, sen veto on hirvittävän vahva.

Vasta sitten kun mitään toivoa ei enää ole, biologia päästää ihmisen kieriskelemään vihassa ja katkeruudessa Vortacin tapaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Maltillinen tasa-arvokeskustelu loppuu Tulvassa."

HAHAHAHAHA.

Tulva, tuo kaikenlaisen maltillisuuden lipunkantaja, todellakin lyö nyt kovat pöytään! Odottakaas vain!

Anonyymi kirjoitti...

"Väärin. Tätä ATM-miehet eivät koskaan tunnu tajuavan - heidän "taistelullaan" ei kerta kaikkiaan ole miesten enemmistön aktiivista tukea. Suurin osa miehistä elää ihan siedettävissä parisuhteissa naisten kanssa ja saa pimperoa ainakin sen verran, etteivät sukupuolisodan juoksuhaudat näytä erityisen houkuttelevilta."

Naulan kantaan. ATM-liikehdintä on vähän samankaltainen asia kuin vaikkapa vammaisten oikeudet. Kyllähän sitä voi gallupissa kannattaa joitakin miesliikkeen (järkevämpiä) tavoitteita siinä missä kannattaa pyörätuoliramppien ja invevessojen asentamista. Mutta tuosta on valovuoden matka siihen, että viitsisi julkisesti ja aktiivisesti osallistua johonkin liikehdintään. Kun asia ei pahemmin kosketa eikä liikehdintään osallistumisesta ole luvassa mitään varsinaista hyötyä, pikemminkin haittaa.

Valtaosalla miehistä menee ihan ok, ainakin verrattuna siihen vaihtoehtoon, jota tämä blogi ja kaltaisensa tarjoavat. Miksi
ihmeessä normaali mies jättäisi parisuhteensa ja vetäytyisi miesten surkeimman kymmenprosenttisen pohjasakan kanssa ammuskelemaan naisia hernepyssyillä sukupuolisodan juoksuhaudasta?

Mutta viihdearvon kannalta on aivan erinomaista, että femujen hurupäälauma on saanut arvoisensa ja tasoisensa vastustajan.

Anonyymi kirjoitti...

"Väärin."

Ei, vaan aivan oikein, puskista ampuva anonyymi ystävämme.

"Tätä ATM-miehet eivät koskaan tunnu tajuavan - heidän "taistelullaan" ei kerta kaikkiaan ole miesten enemmistön aktiivista tukea. Suurin osa miehistä elää ihan siedettävissä parisuhteissa naisten kanssa ja saa pimperoa ainakin sen verran, etteivät sukupuolisodan juoksuhaudat näytä erityisen houkuttelevilta."

Eihän tuosta ole edes kysymys. Se on aivan sama, onko ATM tai YTM, mies on Suomessa sukupuolensa perusteella toisen luokan kansalainen. Ja luule sinä mitä haluat, mutta yhä useampi miehistä on kurkkuuan myöten täynnä sitä, että näin on ja ettei tätä asiaa mitenkään huomioida tasa-arvopolitiikassa. Tasa-arvosta puhuminen herättää miesjoukoissa aina katkeria ja negatiivisia tunteita nykymenoa kohtaan. Feministejä pidetään ihan yleisesti mielenterveysongelmaisina natseina. Nyt vain pitää suunnata tämä yleinen tyytymättömyys toiminnaksi, ja siinäkin on päästy hyvään alkuun.

Kyllähän tästä heräämisestä kertoo täysin kiistatonta kieltään jo se, että tasa-arvokeskusteluun ovat tulleet ihan uudet tuulet, jotka feministejä ja heidän hännystelijöitään niin kovasti pelottavat. Ajatellaanpa hetki vaikka jotain Arno Kotroa, parisuhteessa (tietääkseni) elävää runoilijaa, jonka elämässä tuskin on mitään suuremmin pielessä. Naisia ainakin riittäisi ihan varmasti tarpeeksi. Mutta niin vain hänkin on kyllästynyt feministiseen valehteluun ja miehiin kohdistuvaan sukupuolisyrjintään.

Toinen pointti on se, että miksi ihmeessä yksikään täysjärkinen nainen, joka elää helppoa ja etuoikeutettua elämää haluaisi haaskata aikaansa vaahtosuisten feministifanaatikkojen kanssa? Ei siitä ole heille mitään iloa, eikä hyötyä. Feminismi on 1800-luvun jäänne, jolla ei ole mitään annettavaa nykypäivän ihmisille, ei naisillekaan.

"Niin kauan kun parisuhteesta/seksistä on edes jotain toivoa, sen veto on hirvittävän vahva."

Seksi ja parisuhde ovat yhdentekeviä asioita orjille. Feministien sukupuolisyrjinnän ja miesvihan vastustus kasvaa päivä päivältä. Ryhtykää vain sukupuolten sotaan, jos haluatte, itsellenne se vain tulee kostautumaan.

Sinunkin kommenttisi on pelkkä hätähuuto, osoitus paniikista, kun kaikki ei menekään enää niinkuin olette halunneet.

Anonyymi kirjoitti...

"Kun asia ei pahemmin kosketa eikä liikehdintään osallistumisesta ole luvassa mitään varsinaista hyötyä, pikemminkin haittaa."

Ja toinen miehiävihaava ja sukupuolten välistä tasa-arvoa vastustava höyrypää ilmoittautuu paikalle. Eikö selkärangattomuus ja pelkuruus ole normaalin ihmiselämän kannalta haitaksi?

Onneksi teidän kaltaisianne luusereita on päivä päivältä vähemmän. Naiset eivät tuollaisia tohvelieläimiä arvosta ja miehet nauravat teille aamusta iltaan.

Anonyymi kirjoitti...

" Miksi
ihmeessä normaali mies jättäisi parisuhteensa ja vetäytyisi miesten surkeimman kymmenprosenttisen pohjasakan kanssa ammuskelemaan naisia hernepyssyillä sukupuolisodan juoksuhaudasta?"

Mitä oikein höliset? Jättäisi parisuhteensa? Miksi ihmessä niin pitäisi tehdä?

Millainen "mies" alistuu toisen luokan kansalaisen elämään? Millainen "mies" vihaa poikiaan ja itseään? Selkarangaton luuserimies, josta ei ole kuin kynnysmatoksi. Hävetkää, jos osaatte, munattomat luuserit.

Anonyymi kirjoitti...

Taas nähtiin kuinka Jorma-parka menetti malttinsa.

Anonyymi kirjoitti...

"Taas nähtiin kuinka Jorma-parka menetti malttinsa."

Taas nähtiin, kuinka anonyymit feminatsit tulevat jauhamaan paskaa. On se todella vastenmielistä, että jotkut jaksavat vuodesta toiseen puolustella yhteiskunnallista eriarvoisuutta ja sortoa. Näkee kyllä, mistä natsit ja kommunistit kannttajakuntansa repivät. Näistä tohvelieläimistä. Oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolustaminen vaatii rohkeutta ja selkärankaa, eikä sitä kaikilla selvästikään ole lainkaan. Omituista on, että joku jaksaa tulla oikein kehua retostelemaan täydellisellä munattomuudellaan.

Sinä olet sitten, naimisissa ja onnellinen (mahdoton yhdistelmä, muuten) varmaan niitä, jotka tukivat esim. Etelä-Afrikan apartheid-järjestelmää, kun et kerran näe suomalaisessa sukupuolisorrossakaan mitään vikaa, etkä muutoksen tarvetta?

Anonyymi kirjoitti...

"Millainen "mies" alistuu toisen luokan kansalaisen elämään? Millainen "mies" vihaa poikiaan ja itseään? Selkarangaton luuserimies, josta ei ole kuin kynnysmatoksi. Hävetkää, jos osaatte, munattomat luuserit."

Jorma, tossa sun agitaatiossasi on vähän samanlainen ongelma kuin akateemisilla kommunisteilla oli 1970-luvulla. Piti osoittaa, että duunari on kapitalistisen sorron uhri ja luokkasodan välikappale, mutta kun duunari perkele ei uskonut, vaan toivotti risuparran tervemenneeksi takaisin yliopistoon ja keskittyi tienaamaan itselleen isompaa autoa.

Sama on kiihtyvässä määrin tapahtumassa feministeille, ja sama tulee käymään ATM-aktivisteille. Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti jaksa vaahtoavia kiilusilmiä, jos elämässä menee suunnilleen ok. Ja enemmistöllä menee.

Mutta yrittänyttä ei tietysti laiteta. Ja lisäksi sukupuolisodalla on, kuten sanottu, ehdottomasti viihdearvoa. Joten niin kauan kuin pidätte sen kiltisti blogeissa ja yleisönosastoissa ja pidättydytte häiritsemästä kunnon ihmisten enemmistöä, ei muuta kuin tulta munille!

Anonyymi kirjoitti...

"Sinä olet sitten, naimisissa ja onnellinen (mahdoton yhdistelmä, muuten)"

Mahdoton ehkä sinulle, Jorma.

Kuinka paljon täytyy pelätä naisia, että alentuu Jorman tasolle? Selvässä romahtamispisteessä koko tapaus, puhunut raukka itsensä aivan apinanraivoon.

Junakohtaus kirjoitti...

Mä en tiedä onko tämä oikea paikka edes yrittää sanoa seuraavaa, mutta enimmiltä osiltahan miehet ja naiset tulevat oikein kivasti juttuun ja jopa tykkäävät toisistaan sekä pystyvät yhdessä toimittelemaan mitä moninaisimpia asioita.

Oikeasti joitain änkyräfemmareita vituttaa ihan yhtä paljon kuin vulgäärimaskulinistejakin, kun kukaan ei näy tajuavan maassa vallitsevan sorron todellista määrää ja synkkyyttä, vaan jengi elelee ihan tyytyväisinä vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kummia ääritunteita tuntuu taas herättävän ihmissusien lauma. Jos joku on mielestänne saamaton luuseri, niin pitääkö häntä vielä siitä hyvästä ruoskia sanallisesti? Onko tälläinen mielestänne normaalia käytöstä? Taisitte olla koulukiusaajia. Alkaako seuraavaksi homottelu? ;)

Vai onko niin, että tosiasiassa ne pahimmat tunnepuhkujat löytyvät juuri teistä ihmissusien kritisoijista...? Ainakin Laasasen teos on taas herättänyt niin kuumeisia värinöitä, ettei lynch mobin kasaaminen ole kaukana... :-D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä keskimääräinen mies suhtautuu varsin negatiivisesti feminismiin ja toimii ruohonjuuritasolla sitä vastaan. Meidänkin työpaikan kahvipöytäkeskusteluissa ei kyllä monta feminististä mielipidettä olla esitetty. Mikäli asiasta keskustellaan, yleinen suhtautuminen naisasialiikkeeseen on naureskelu.

Anonyymi kirjoitti...

Naureskeltu on, mutta minkäänlaista hysteeristä vaahtoamista ei ole kuulunut eikä näkynyt. Se ei ole miehekästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minunkin on aika vaikea kuvitella, että kukaan medioita/elämää ylipäätään seuraava mies suhtautuisi neutraalisti, saatika sitten positiivisesti, nykyiseen feministipropagandaan.

Yksi juttu on siinä se, että ainakin itse koen feministien puheet ja näkökulmat niin läpeensä epärehellisiksi ja kieroiksi, että ärsyynnyn jo siitä - varsinkin, kun ns. julkinen Suomi näyttää suhtautuu tähän propagandaan jotenkin omituisen sallivasti. Tai ainakin vastaväitteitä ei juuri kuulu.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelisin kaikille ATM:ille asennemuutosta, ihosta ja hygieniasta huolehtimista, kropan sheippaamista kuntosalilla ainaisen tietsikan ääressä istumisen sijaan ja sosiaalisten taitojen harjoittelemista. Eiköhän siitä ala ihmissuhteetkin sujua.

Niin juu, ja töitä kannattaa kanssa alkaa katsella.

Anonyymi kirjoitti...

No juu, kyllä tosiaan tuntuu ihmisillä olevan kova tarve ruoskia ns. ATM:ien fyysistä olemusta. Ei vaikuta sellaiselta suvaitsevaisen huvittuneelta suhtautumiselta, johon ilmeisesti tähdätään.

Onko joku Kotro sitten muuten ATM? Tai muut antologiaansa kirjoittaneet?

Anonyymi kirjoitti...

"Piti osoittaa, että duunari on kapitalistisen sorron uhri ja luokkasodan välikappale, mutta kun duunari perkele ei uskonut, vaan toivotti risuparran tervemenneeksi takaisin yliopistoon ja keskittyi tienaamaan itselleen isompaa autoa."

Ei tarvitse osoittaa mitään. On ihan yleisessä tiedossa, että meillä on miehiä sukupuolen perusteella syrjiviä lakeja ja viranomaisia. Jokainen tasa-arvoa kannattava ihminen pitää tätä ongelmana. Jos sinä olet niin tietämätön, ettet tiedä ongelman olemassaolosta, tai niin selkarangaton, ettet uskalla vastustaa sortoa, niin älä oleta, että muut olisivat kuin sinä. Suurin osa suomalaisista miehistä on kanssani samaa mieltä: nykyiseen tasa-arvopolitiikkaan on saatava muutos. Ja se tullaan myös saamaan aikaan, vaiikka se sinua kuinka harmittaisi.

"Sama on kiihtyvässä määrin tapahtumassa feministeille"

Feministien hirmuvalta on historiaa. Se on täysin väistämätöntä.

"ja sama tulee käymään ATM-aktivisteille."

Ei ole kyse mistään ATM-aktivismia, vaan tasa-arvon kannattajia. Me voitimme Yhdysvalloissa 1960-luvulla, me voitimme Etelä-Afrikassa ja me voitamme nytkin. Sinusta ei ole sen estäjäksi.

"Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti jaksa vaahtoavia kiilusilmiä"

Miksi on vaahtoavaa kiilusilmäisyyttä vaatia, että ihmisillä olisi samat oikeudet ja velvollisuudet, yhdenvertainen asema lain edessä ja että kaikkia kohdeltaisiin tasa-arvoisesti, sukupuolesta riippumatta, myös miehiä. Mikä sinulla on sitä vastaan?

"jos elämässä menee suunnilleen ok. Ja enemmistöllä menee."

Kyllä se sinunkin mielesi muuttu, kun putoat uraputkesta, eikä turvaverkkoa ole, koska olet mies, kun puolisosi vie lapsesi, vain koska olet mies, jne. Tähän kaikkeen kun vielä lisäötään rikoslainsäädännön sukupuolittaminen yms. , niin ehkä sinukin silmäsi aukeavat. Siihen saakka keskity vain itsekkäästi itseesi.

"Ja lisäksi sukupuolisodalla on, kuten sanottu, ehdottomasti viihdearvoa."

Sinusta siis ihmisten syrjiminen sukupuolen perusteella on hauskaa? Miksi?

"pidättydytte häiritsemästä kunnon ihmisten enemmistöä, ei muuta kuin tulta munille!"

Sinunkaltaisellasi munattomalla luuserilla ei tosiaan ole varmaan suurempaa vaaraa, mutta eipä kaltaisestasi vätyksestä ole kenellekään mitään vastusta tai iloakaan. Kynnysmatto, mikä kynnysmatto.

Anonyymi kirjoitti...

"Suosittelisin kaikille ATM:ille asennemuutosta, ihosta ja hygieniasta huolehtimista, kropan sheippaamista kuntosalilla ainaisen tietsikan ääressä istumisen sijaan ja sosiaalisten taitojen harjoittelemista. Eiköhän siitä ala ihmissuhteetkin sujua.

Niin juu, ja töitä kannattaa kanssa alkaa katsella."


Ja entäs sitten? B-luokan kansalaisena voipi elellä onnellisena, kunhan pillua tulee.

Siis elellä vielä niin kauan kuin heteroihmissuhteet ovat laillisia tässä maassa...

Aika monella kommentaattorilla on uskomattoman suuria vaikeuksia tajuta, että valtaosa täällä vierailevista on ollut parisuhteessa elämänsä aikana.

Ehkä tämä ymmärryksen rajallisuus selittää osaltaan feminismin suosion...

Anonyymi kirjoitti...

"Kuinka paljon täytyy pelätä naisia, että alentuu Jorman tasolle?"

Sinähän se naisia pelkäät, kun alistut feministiseen sukupuolisyrjintään ja vielä tuet sitä? Miksi et uskalla vaatia tasa-arvoista asemaa? Häpeätkö itseäsi?

"Selvässä romahtamispisteessä koko tapaus, puhunut raukka itsensä aivan apinanraivoon."

Nöyristelyllä, kohteliaisuudella tai edes asiallisuudella ei muutosta saada aikaan, kuten feministien ja heidän kätyriensä toiminta tässäkin tapauksessa osoittaa. On sanottava suoraan, miten asiat ovat. Romahtamistani saatkin toivoa epätoivon vimmalla, koska teidän feministisen sortojärjestelmänne päivät ovat luetut.

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelisin kaikille ATM:ille asennemuutosta, ihosta ja hygieniasta huolehtimista, kropan sheippaamista kuntosalilla ainaisen tietsikan ääressä istumisen sijaan ja sosiaalisten taitojen harjoittelemista. Eiköhän siitä ala ihmissuhteetkin sujua.

Jaahas, klassinen "käy suihkussa ja kampaa tukkasi" -vinkki. Kiitos nyt tästäkin oivalluksesta...

Sosiaalisten taitojen harjoittelua vaikeuttaa se, että liikuntavammaiselle nauraminen ei ole sallittua, mutta sosiaalivammaiselle on. Olisikin joku "Iskemisen ja panemisen teoria ja käytäntö, 5ov" -kurssi, mutta ilmeisesti yhteiskunta katsoo oikeudenmukaiseksi että jalattomalle annetaan pyörätuoli, maahanmuuttajalle kielikurssi ja lukihäiriöiselle tukiopetusta, mutta piparin ääreen pääsyä ei saa mitenkään helpottaa, jos mies ei sitä luonnostaan hallitse.

Junakohtaus kirjoitti...

Blue Monday,

ei sitä kukaan luonnostaan hallitse, tai jos joku jossain, niin se on kyllä ihan yksi-kaksi siellä-täällä, ja erinomaisen vähän tässäkään maassa pantaisiin jos kukaan muu ei saisi kuin sellaiset, joilla temppu on geeneissä.

Me kaikki muut, lue miehet joilla on ollut naissuhteita, mutta jotka eivät luonnostaan osaa iskeä naisia, olemme opetelleet konstin ja konstihan opitaan kuten kaikki muutkin konstit eli tutustuttamalla nenää seinään riittävän monta kertaa eri kulmista.

Mielestäni Panu neuvoi aikanaan hyvin, että naiselle pitää tavalla tai toisella tehdä selväksi millä asialla on liikkeellä. Että ei ole etsimässä uusia ystäviä, että ei ole kerjäämässä, että on oikeasti romanttisin ja seksuaalisin aikein liikkeellä. Ensimmäinen steppi on lakata pyytelemästä keneltäkään, sis. oma itse, anteeksi kiveksiään ja verensä testosteronipitoisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teillä tässä on suurin ongelma: miesten oletetusti naisia heikompi asema yhteiskunnassa, vai ihmissuhteen puute, vai seksin puute?

Moni haluaa vain sitä seksiä ilman minkäänlaista halua panostaa ihmissuhteeseen. Tekovagina voisi siinä tapauksessa olla hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. Elävällä naisella kun on myös omat tunteensa ja tarpeensa - valitettavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Junis,

Panulla on hyviä neuvoja ja Panu toimii elävänä esimerkkinä siitä, että konstit on mahdollista oppia vaikka olisikin ollut parikymmpisenä pihalla kuin profeministi.

Noin yleensä yhteiskunnassa konsteja ei kuitenkaan opita siten, että kaikki lyövät päätään seinään vailla opetusta ja heikot sortuvat. Koko koululaitoksenhan voisi lakkauttaa, jos pään seinään lyöminen omin päin riittäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma taitaakin oikeasti olla feministien agentti, niin överiä hänen jatkuva nalkutuksensa on.

Ovelaa, aivan helvetin ovelaa. Mutta Kiinni jäi.

Junakohtaus kirjoitti...

Blue Monday,

mun mielestä toi, minkä mä mainitsin, on Panun konsteista ainoa yleispätevä. Että rupeaa rähjäämään ja vittuilemaan, sopii Panulle ja muille luonnostaan vittumaisille, koska ei se vittumaisuus sitä temppua tee vaan luontevuus.

Ano,

kieltämättä mullakin on monta kertaa ollut sellainen olo, että muutamat kaipaisivat lähinnä maksutonta ilotaloa, mutta niinhän se homma ei mene. Jos tahtoo tosta vaan ja panostamatta itseään mitenkään, joutuu maksamaan rahalla, mutta jos tahtoo että nainen on oikeasti mukana hommassa, joutuu konstilla tai toisella daaminsa hurmaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Jorma taitaakin oikeasti olla feministien agentti, niin överiä hänen jatkuva nalkutuksensa on."

Selvä, sinullakin on siis jotain sitä vastaan, että ihmisiä kohdeltaisiin tasa-arvoisesti, sukupuolesta riippumatta. Osaatko tai uskallatko ketoa, että mitä?

"Ovelaa, aivan helvetin ovelaa. Mutta Kiinni jäi."

Typerää, aivan helvetin typerää, mutta kiinni jäit.

Anonyymi kirjoitti...

"Mikä teillä tässä on suurin ongelma: miesten oletetusti naisia heikompi asema yhteiskunnassa"

Miesten asema on täysin kiistattomasti huonompi kuin naisten ja miehiin kohdistuva insitutionaalinen sukupuolisyrjintä on kaikkein vakavin tasa-arvo-ongelma Suomessa.

"vai ihmissuhteen puute, vai seksin puute?"

Sinua nämä varmasti vaivaavat molemmat.

"Elävällä naisella kun on myös omat tunteensa ja tarpeensa - valitettavasti."

Sekö on sinusta valitettavaa? Tämä kertookin kaiken tarvittavan sinun asenteistasi.

Anonyymi kirjoitti...

"Selvä, sinullakin on siis jotain sitä vastaan, että ihmisiä kohdeltaisiin tasa-arvoisesti, sukupuolesta riippumatta. Osaatko tai uskallatko ketoa, että mitä?"

Ei minulla ole tasa-arvoa mitään vastaan ole. Mistä niin päättelet? Ai siitä kun arvelen sinun olevan jatkuvan itkuisen nalkutuksesi perusteella femuagentti?

Vastustan tasapuolisesti kaikkia Jorman kaltaisia raivosta ja vihasta kuolaavia kiihkoilijoita - sukupuolesta riippumatta.

PS. Miksi muuten nimimerkki Jorma? Ai niin, nyt muistankin mitä se merkitsee.

Anonyymi kirjoitti...

Junis,

Vittumaisuuttakin on hyvä kokeilla. Näkee miten se vaikuttaa. Mutta jos se ei ole luontevaa, siihen ei tosiaan kannata jäädä kiinni.

YTM:t taitavat käytännöllisesti katsoen elää maksuttomassa ilotalossa, joten sopiihan sitä haaveilla...

Mutta mikäpä siinä mukavaa daamia hurmaillessa? Maistuisi varmaan monelle. ATM:n on vaan vaikea löytää hurmaantumishalukkaita daameja. Jos kaatuu jo lähtökuoppiin, on vaikea päästä harjoittelemaan pidemmälle meneviä hurmailuja ja suhteiluja.

Politrukki kirjoitti...

Merkillinen tyyppi tämä Moilanen.

Unioni Naisasialiitto panee hänet usein edustamaan Unionia julkisuudessa, koska hänellä on yhdistyksensä enemmistöön eli höyrypäihin verrattuna verrattain maltillisia mielipiteitä.

Vielä syksyllä Moilanen puolusteli Mies vailla tasa-arvoa -kirjan julkaisua aamu-tv:n Jälkiviisaissa ennakkoviisaasti. Äkkiäpä viisaus hänestä kaikkoni.

Anonyymi kirjoitti...

jorma, älä mene mukaan tuon radikaalilesbofeministin, joka välillä esiintyy ilman nimimerkkiä, ja välillä eri nimimerkeilla, kuten esim. busted!, provoiluihin.

Noiden feministien epäjohdonmukainen öyhötys ajaa heidät itse suohon lopulta :)

Sitä odotellessa (ihan pian tapahtuu :) ) jatka sinä jorma nasevia ja johdonumkaisia kommentointejasi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei minulla ole tasa-arvoa mitään vastaan ole. Mistä niin päättelet?"

Onhan sinulla, hävettääkö? Syytä olisi?

"Ai siitä kun arvelen sinun olevan jatkuvan itkuisen nalkutuksesi perusteella femuagentti?"

Niin, eli sinusta se, että vaatii, että ihmisillä olisi samat oikeudet ja velvollisuudet ja että kaikkia kohdeltaisiin tasa-arvoisesti, sukupuolesta riippumatta (myös miehiä) on itkuista nalkutusta. Siitähän minä olen täällä puhunut, mutta sinä et halua sukupuolisortoa arvosteltavan, koska kaanatat sitä. Mikset uskalla sanoa sitä suoraan, femujen puudeli?

"raivosta ja vihasta kuolaavia kiihkoilijoita"

Sinähän se itket ja raivoat, kun joku uskaltaa puhua tasa-arvon puolesta. Koita rauhoittua. Kyllä minä ymmärrän, että paniikki on sinullakin päällä, kun sortomeiningille on tulossa loppu.

"Miksi muuten nimimerkki Jorma?"

Miksi nimimerkki Busted? Oletko taas jäänyt kiinni jostain luvattomasta? Paskanjauhamisesta nyt ainakin.

"Ai niin, nyt muistankin mitä se merkitsee."

Muistatko? No, kerro meille muillekin, mitä pienessä mielessäsi pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

"jatka sinä jorma nasevia ja johdonumkaisia kommentointejasi."

Kiitos, kiitos. Sitä samaa sinnekin.

Mikko Ellilä kirjoitti...

On se kumma, että niin monille ihmisille on täysin mahdotonta ymmärtää feminismin kritisoinnin olevan aivan eri asia kuin ATM:ien urputus puutteessaolostaan.

Tähänkin viestiketjuun on tullut lukuisia trolleja, jotka ovat sanoneet tasa-arvoa kannattavan, feminatsismia vastustavan miesliikkeen olevan vain naisvihaa lietsovien, miesten pohjimmaiseen kymmeneen prosenttiin kuuluvien valitusta.

Miten kukaan voi olla noin saatanan tyhmä?

Samalla logiikalla esim. naisten ympärileikkauksien vastustaminen olisi vain miesvihamielisten ämmien katkeraa kämätystä.

On se kumma, että tuollaiset ihmiset ovat luku- ja kirjoitustaitoisia. Yleensä syvästi kehitysvammaiset ihmiset eivät osaa lukea ja kirjoittaa.

Junakohtaus kirjoitti...

Blue Monday,

enpä usko juuri mistään löytyvän niin über-YTM:iä, että elo olisi kuin maksuttomassa ilotalossa. Minimissään pitää olla valmis käyttämään naisia härskisti hyväkseen enkä mä esim. usko että tahtoisin sitä tehdä, vaikka olisin mikä superstara, joka saa kenet tahansa kun ottaa vain.

Anonyymi kirjoitti...

"On se kumma, että niin monille ihmisille on täysin mahdotonta ymmärtää feminismin kritisoinnin olevan aivan eri asia kuin ATM:ien urputus puutteessaolostaan."

Niin, on se kumma. Miksiköhän ne ei ymmärrä? Kehitysvammaisuus on yksi ihan varteenotettava selitys.

90 prosentin maltillinen enemmistö on suurin vitutuksen aihe kaikille marginaalifanaatikoille ja kiilusilmille. Paljon suurempi vitutuksen aihe kuin se virallinen vastustaja, jota vastaan kulloinenkin vaahtosuu väittää kamppailevansa.

Siteeraan Junakohtauksen viisauden sanoja tuosta ylempää:

"Oikeasti joitain änkyräfemmareita vituttaa ihan yhtä paljon kuin vulgäärimaskulinistejakin, kun kukaan ei näy tajuavan maassa vallitsevan sorron todellista määrää ja synkkyyttä, vaan jengi elelee ihan tyytyväisinä vaan."

Anonyymi kirjoitti...

Asiasta riippumatta kiihkoilijat ovat vastenmielisiä. Myös tässä blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

"90 prosentin maltillinen enemmistö on suurin vitutuksen aihe kaikille marginaalifanaatikoille ja kiilusilmille."

Valtaosa suomalaisista miehistä ja naisista vastustaa nykyistä, miehiä syrjivää tasa-arvopolitiikkaa. Suurin osa haluaa lisätä tasa-arvoa, ei vähentää sitä, toisin kuin feministit. Ja tämähän teitä fanaatikkoja vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Asiasta riippumatta kiihkoilijat ovat vastenmielisiä."

Se on siis kiihkoilua, että vaatii kaikille tasa-arvoisia oikeuksia velvollisuuksia ja kohtelua, sukupuolesta riippumatta (jopa miehille)?

Selvä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvottavaa

Anonyymi kirjoitti...

Mies syötti aborttipillerin salaa avovaimolleen.

Pornofilmissä esiintynyt unkarilainen naispoliisi sai potkut.

Panu kirjoitti...

"Tulvassakin on ajateltu, että vaikenemme nämä miesasiamiehet kuoliaaksi, mutta nyt on aihetta vastaiskuun"

Hui. Nyt pelottaa. :D

Panu kirjoitti...

Suosittelisin kaikille ATM:ille asennemuutosta, ihosta ja hygieniasta huolehtimista, kropan sheippaamista kuntosalilla ainaisen tietsikan ääressä istumisen sijaan ja sosiaalisten taitojen harjoittelemista. Eiköhän siitä ala ihmissuhteetkin sujua.

Toi on jotenkin jännää, että ATM:iltä odotetaan johonkin valmiiseen machomiesmalliin (treenattu kroppa ym.) mukautumista, mutta vastaavien vaatimusten esittäminen naisille on täysin kohtuutonta "patriarkaatin sortoa".

Niin juu, ja töitä kannattaa kanssa alkaa katsella.

Toi on vielä jännempää, kun on tullut melko selväksi jo aika monta kertaa, että tyypillinen ATM on pitkälle koulutettu ja usein ihan kunnon töissä.

Panu kirjoitti...

Mielestäni Panu neuvoi aikanaan hyvin, että naiselle pitää tavalla tai toisella tehdä selväksi millä asialla on liikkeellä. Että ei ole etsimässä uusia ystäviä, että ei ole kerjäämässä, että on oikeasti romanttisin ja seksuaalisin aikein liikkeellä. Ensimmäinen steppi on lakata pyytelemästä keneltäkään, sis. oma itse, anteeksi kiveksiään ja verensä testosteronipitoisuutta.

Tästä syystä muuten kannattaisin niitä ATM-mielenosoituksia suurten "HALUAMME SEKSIÄ" ja "PILLUA MEILLEKIN" -kylttien alla. Suurelle osalle ATM-porukasta se ongelma on se, että omaa seksuaalisuutta hävetään. Kun sen oman seksuaalisuuden tunnustaa julkisesti ja huumorillakin, se helpottaa kummasti. Korostan, että tämä jos mikä on käytännössä tutkittua tietoa.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma
"Se on siis kiihkoilua, että vaatii kaikille tasa-arvoisia oikeuksia velvollisuuksia ja kohtelua, sukupuolesta riippumatta (jopa miehille)?

Selvä."

Ei vaatiminen, vaan kuinka sen tekee. Leimaaminen, nimittely ja syyttely ovat asialle vain ja ainoastaan haitaksi.

Juho Autio kirjoitti...

Panu:
Tästä syystä muuten kannattaisin niitä ATM-mielenosoituksia suurten "HALUAMME SEKSIÄ" ja "PILLUA MEILLEKIN" -kylttien alla.

Tuli mieleen Ylioppilaslehden vanha juttu, jonka mukaan opiskelijapolitiikassa on haettukin menestystä vastaavalla iskulauseella:

"Yksi kaikkien aikojen painavimmista vaalilauseista lienee Sitoutumattoman vasemmiston Timo Forssin "Munaa pilluun" vuodelta 1993."

Ehdokas T. Forssin ATM-henkisyydestä tosin ei tehdä selkoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei vaatiminen, vaan kuinka sen tekee."

Minä olen esittänyt tämän saman vaatimuksen jo vuosikausia lukuisissa yhteyksissä, ja aina siihen joku ääliö vastaa vittuilulla, kuten tänäänkin kävi.

"Leimaaminen, nimittely ja syyttely ovat asialle vain ja ainoastaan haitaksi."

Se on jo nähty, ettei nöyristelyllä, kohteliaisuudella tai edes tiukalla asiallisuudella päästä mihinkään. On vaadittava kovaäänisemmin ja provosoivastikin. Vittuiluun on vastattava ihan samalla mitalla.

Ja mitä syyttelyyn tulee, niin tämä tapaushan todistaa sen, että feministit vastustavat tasa-arvoa. Se on täysin kiistaton fakta.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa ihan pelottaa tiettyjen kirjoittajien puolesta, esim. Jorman. Yrittäkää nyt hyvät pojat vähän rauhoittua, johan kohta katkeaa verisuoni päästä, kun tuolla lailla kiihdytte.

Ja sitten muille: jos se onni on kiinni piparin saamisesta, niin mikäs vika on keinovaginassa tai maksullisessa? Kummankin kanssa tietää tasan tarkkaan mitä saa ja mitä se maksaa. Ihmissuhteesta taitaisi olla vain haittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Junakohtaukselle plussat maltillisista ja smarteista kommenteista. Eipä ole ihme, jos juniksella naismaailmassa pyyhkii hyvin. Naiset yleisesti ottaen tykkäävät tervejärkisistä ja tasapainoisista miehistä.

Panu kirjoitti...

"Yksi kaikkien aikojen painavimmista vaalilauseista lienee Sitoutumattoman vasemmiston Timo Forssin "Munaa pilluun" vuodelta 1993."

Ehdokas T. Forssin ATM-henkisyydestä tosin ei tehdä selkoa.


Kyseessä lienee ollut tyypillinen salonkivasemmistolainen, joka käyttää hädänalaisia poliittisesti hyväkseen. Luultavasti sillä ei ollut edes poikuus tallella.

Anonyymi kirjoitti...

"...sosiaalisten taitojen harjoittelemista."

On muuten todella pitkä ja kivulias prosessi jos lähtee pohjalta, ja ulkoinen panostaminen on vain yksi ensimmäisistä askelista.

"Toi on vielä jännempää, kun on tullut melko selväksi jo aika monta kertaa, että tyypillinen ATM on pitkälle koulutettu ja usein ihan kunnon töissä."

Kehtaisitko pasteta linkkiä tms? Saisi omakin mutu jotain konkreettista pohjaa. Vai tarkoitatko vaan näissä keskustelussa esiin tulleita "omassa piirissä..." -juttuja?

Ja ylipäätään, onko alasta oikeasti olemassa mitään järkeviä tieteellisiä tutkimuksia? City-lehdestä on saanut nähdä hieman mielenkiintoisia tilastoja, mutta menee kyllä huonosti jos ei sitä parempia ja kattavampia tutkimuksia löydy.

Toisin sanoen vaikka tiedetäänkin että 22vee nainen on keskimäärin paljon paremmassa asemassa seksin suhteen kuin mies, niin tilastot auttaisivat hahmottamaan tilannetta todella paljon paremmin.

Panu kirjoitti...

Ja sitten muille: jos se onni on kiinni piparin saamisesta, niin mikäs vika on keinovaginassa tai maksullisessa?

Keinovagina ei korvaa ihmisen kosketusta. Maksullisella on tauteja, ja sitä paitsi maksullisten kanssa makaaminen on kaikkien naisten halventamista, kuten feministit ovat sanoneet. Lisäksi se on miehelle nöyryyttävää: miksi juuri hänen pitäisi maksaa siitä, mitä muut saavat ilmankin?

Ostettu rakkaus vain masentaa,
hellyyttä rahalla ei saa.

Anonyymi kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla "vastaiskua": Asiallista ja hyvin perusteltua miesliikkeen kritiikkiä, ja kaikkea semmoista.

Se olisikin suuri muutos tähänastiseen kädet puuskassa murjottamiseen, henkilöihin menemiseen, asiakysymyksien välttelyyn ja suoranaiseen valehteluun nähden.

Toivottavasti "kritiiksi" ei myöskään tästä lähtien kelpaa ilmaisut (ja näiden eri variaatiot): "Usko pois, olet väärässä ja esitystyylisi on luokaton", "Olet vanhoillinen sovinisti", "Olet onneton pillunpuutteesta kärsivä kurjake", "Olet pelkkä ruikuttava (ämmä)" jne. jne.

Toivotan tympeälle Moilaselle onnea valitsemalleen tielle ja muistutan samalla siitä, että tie helvettiin on kivetty hyvin aikomuksin.

Anonyymi kirjoitti...

Mikkeliläinen sotilaslääkäri ei syyllistynyt seksuaaliseen hyväksikäyttöön koskettaessaan naisvarusmiesten rintoja vastaanotolla. Jutun mukaan: "Hovioikeus äänesti ratkaisusta. Yksi hovioikeudenneuvos olisi tuominnut miehen kahdesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta." Kukakohan tuo yksi lääkärin tuomitsemaan halukas oikein oli - ja mahtoiko kyseessä olla nainen. Toivottavasti lääkärit saavat pian oikeuden kieltäytyä naisasiakkaista perättömien ahdistelusyytösten vuoksi. Ihmeellisen herkkähipiäisiä nämä naiset kyllä ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Mikko Ellilä:

On se kumma, että niin monille ihmisille on täysin mahdotonta ymmärtää feminismin kritisoinnin olevan aivan eri asia kuin ATM:ien urputus puutteessaolostaan.

Älähän nyt viitsi. Lienee ilmiselvää kaikille tätä blogia jonkin aikaa seuranneille, että feminismin vastustaminen ja ATM-miesten itsesääli muodostavat tiukan kokonaisuuden sekä etusivun merkinnöissä että kommenttiosastolla.

Itse lukisin mieluummin tätä tasa-arvoaspektia koskettelevaa asiaa ja sen kommentointia, mutta minkäs teet kun esimerkiksi tekstitehdas Vortac ei malta olla ruikuttamatta joka helvetin kappaleessa siitä, miten naiset valitsevat vääriä miehiä - koski alkuperäinen aihe sitten mitä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Ketju täynä uskomatonta paskaa iskemisen opettelusta ja itsensäkehittämisestä.
Junakohtauskin vielä vuosien kokemuksella mukana.

Se nyt on ihan vitun selvää että naiset priorisoivat sitä parasta 10%.
Jos kaikki ovat supliikkimiehiä, ja kaikilla pyykkilautavatsat, niin sitten siirrytään vaikka luomien määrään tai silmien väriin.
Vain suhteellisella paremmuudella on merkitystä.

Rautalangasta:
Työttömätkin elävät paremmin kuin kuninkaat muutamia satoja vuosia sitten.
On koulutusta, viemäröinnit, sähköt, lämpimät asunnot, terveydenhuolto, ruokaa..

Mutta pillua olisi noilla parametreillä taatusti herunut paremmin mennävuosisatoina..

-diipadaapa

Anonyymi kirjoitti...

"Alkaa ihan pelottaa tiettyjen kirjoittajien puolesta, esim. Jorman. Yrittäkää nyt hyvät pojat vähän rauhoittua, johan kohta katkeaa verisuoni päästä, kun tuolla lailla kiihdytte."

Pelottaa teitä varmasti, kun kaikki eivät enää alistu hiljaisesti syrjintään. Sehän taitaa huolestuttaa kovastikin.

Mitäs syytä sitä olisi rauhoittua? Otaaako avoin väittely noin koville? Tuliko jo äitiä ikävä?

"jos se onni on kiinni piparin saamisesta"

Sinulleko se on?

"mikäs vika on keinovaginassa"

Mikä ero on muovinpalalla ja oikealla ihmisellä? Mietipä sitä.

"tai maksullisessa?"

Mikä ero on sillä, jos ostaa maksullisia palveluja, seksiä tai vaikka hiustenleikkuun, ja ihmissuhteella? Mietipä sitä.

"Ihmissuhteesta taitaisi olla vain haittaa?"

Sinulle varmaan. Naiset eivät muuten pidä selkarangattomista luusereista, vaan miehistä, jotka osaavat ja uskaltavat sanoa asiat niin, kuin ne oikeasti ovat.

Anonyymi kirjoitti...

"Lienee ilmiselvää kaikille tätä blogia jonkin aikaa seuranneille, että feminismin vastustaminen ja ATM-miesten itsesääli muodostavat tiukan kokonaisuuden sekä etusivun merkinnöissä että kommenttiosastolla."

Ainoastaan sinun mielikuvituksessasi. Blogin nimikin on ihmissuhteet ja tasa-arvo, joten täällä käsitellään molempia.

"Vortac ei malta olla ruikuttamatta joka helvetin kappaleessa siitä, miten naiset valitsevat vääriä miehiä"

Vortac ei ole anonyymi puskista ampuja, vaan asiallinen ja uusia näkökulmia tarjoava kommentaattori. Hänen viestejään on aina suuri ilo lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Moi vaan nimimerkki Jorma,

Miten ihmeessä sinulla on aikaa "kommentoida" aamusta iltaan, ja vieleäpä joka jumalan päivä? Eka merkintä tänäänkin jo klo 8:35 ja tuorein (tätä kirjoittaessa) 19:31.

Vähän vaikuttaa siltä, että pelokas ja kiukkuinen raivoamisesi - jonka valehtelet itsellesi "taisteluksi sortoa vastaan" - kielii sekä elämänkokemuksen että itse elämän puutteesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Miten ihmeessä sinulla on aikaa "kommentoida" aamusta iltaan, ja vieleäpä joka jumalan päivä?"

Jos olisit joskus lukenut tätä blogia, tietäisit tuon väitteesi valheeksi. Mutta tänään olen ollut, sattuneesta syystä, aktiivinen. Minulla on paljon asiaa, ja nämä teemat ovat lähellä sydäntäni.

Sinun ja kaveriesi teema jo tunnetaan: Jorma pitää vaientaa, koska hänellä on ikävä taipumus keroa epämiellyttäviä totuuksia. No, eipä ole kampanjanne onnistunut. Vituttaako?

"pelokas ja kiukkuinen raivoamisesi"

Sinuahan se pelottaa, kun pitää itkeä ja kitistä tasa-arvoa vastaan tälläkin palstalla. Minä hallitsen tätäkin väittelyä ihan suvereenisti. Teidän pitää hyökätä henkilön kimppuun, kun todellista vihollistanne, tasa-arvoa, ette voi paljastaa.

""taisteluksi sortoa vastaan""

Sitähän se on.

"kielii sekä elämänkokemuksen että itse elämän puutteesta."

Säästä säälittävä kyökkipsykologiasi. Näistä viesteistäkin jo näkee, että minulla on enemmän elämänkokemusta, kuin sinulla tulee koskaan olemaan. Olet vain kateellinen siitä, että minä olen tämän vuosituhannen rohkeita vapaustaistelijoita, ja sinä et uskalla saada mitään aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sanottu, Jorma! (monessakin kohtaa)

"Sinunkin kommenttisi on pelkkä hätähuuto, osoitus paniikista, kun kaikki ei menekään enää niinkuin olette halunneet."

Tätä olen itsekin ollut havaitsevinani, ja on hyvä nähdä, että muutkin ovat huomanneet saman ilmiön. Moni femunatsireaktio alkaa vaikuttaa pelkältä paniikin lietsomalta raivotautiselta hätävarjelun liioittelulta, joka perustuu siihen kauhistuneeseen ajatukseen, että todellisessa tasa-arvossa naisten olisi luovuttava joistakin etuisuuksistaan, jonkin verran vallastaan, ja otettava tilalle .. *värinää* .. VELVOLLISUUKSIA!

Tämä blog-entryn kommenttiosasto paisui niin nopeasti niin isoksi, etten edes ehtinyt mukaan ennen tätä, heh. Eli menen vielä takaisin lukemaan lisää.

On hienoa ja kunnioitettavaa, että jaksat pitää todellisen tasa-arvon lippua yllä, ja antaa noiden puskista ampujien syödä jauhoja, herra Jorma :)

Tosin yhtä asiaa ihmettelen; kuinka jaksat vääntää peistä noiden luokattomien pelkureiden (tämä on hauska termi, jonka opin jostain toisesta blogista, jossa sitä muistaakseni käytettiin henryä tai mua vastaan, en muista tarkasti) typeryyttä vastaan.. eivät he keskustelusta mitään ymmärrä, muutenhan he eivät edes voisi olla noin typeryyttä täynnänsä.

Näinollen heille puhuminen on helmien heittämistä sioille; täysin turhaa touhua. Siat eivät ymmärrä antaa helmille arvoa, vaan kääntyvät ja murskaavat sinut alleen (jotenkin näinhän se alunperin meni, tuo murskaus-osuus on vain usein unohdettu).. ja tätähän he yrittävät; he sivuuttavat helmet (eli argumenttisi, totuuden jne.) tyylikkästi ja koettavat murskata sinut solvauksilla ja muulla sellaisella, joka ei liity mitenkään asiaan.

Maltin menettäminen miehiä puolustettaessa, noin muuten, todistaa vain vilpittömästä mielenlaadusta, inhimillisyydestä, sympatiakyvystä, vääryyden inhoamisesta ja todellisen tasa-arvon kannattamisesta, joten kannustan kaikkia menettämään malttinsa ja antamaan kaiken vihansa ja tunteidensa, turhautumisensa ja kaltoinkohtelun kokemuksensa vyöryä vapaasti valtoimenaan joka paikkaan, johon nämä femakko-lurjukset koettavat piiloutua.

Jos naisilla on pisaraakaan sitä kuuluisaa empatiaa, he kyllä ymmärtävät, miksi ihmiset, joille vittuillaan päin naamaa ja selän takana montakymmentä vuotta, joita potkitaan ja hakataan, joille ei laki, yhteiskunta tai naiset anna mitään arvoa, joiden oikeuksia poljetaan instituutioiden toimesta, naisten ja feministien toimesta, valtion toimesta jne.. nousevat lopulta raivokkaaseen vastarintaan.

On aika outoa naisen logiikkaa ajatella, että ensin kohdellaan jotakuta helvetin huonosti ja ahdistavasti pitkiä aikakausia, ja sitten ihmetellään kun hän on 10 vuoden päästä vihainen asiasta.

Onko feministinen diskurssi syöpynyt akkojan kuuppiin niin syvälle, että he eivät itsekään näe tekevänsä tai tehneensä vieläkään mitään väärää?

Joskus vielä naisetkin kehittävät itseensä menemisen kyvyn, ja silloin he tulevat järkyttymään hulluuden rajoille asti siitä mitä tulevat löytämään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha tokaisi: "Yksi juttu on siinä se, että ainakin itse koen feministien puheet ja näkökulmat niin läpeensä epärehellisiksi ja kieroiksi, että ärsyynnyn jo siitä - varsinkin, kun ns. julkinen Suomi näyttää suhtautuu tähän propagandaan jotenkin omituisen sallivasti."

Ah, suorastaan ihanaa , että joku muu osaa pistää aina meikäläisen kokemuksia sanoiksi. Jotenkin helpottavaa - mua aina harmittaa itsessäni se, etten saa mitään asioita selvitettyä tai kerrottua, en osaa purkaa tuntemuksiani tai kertoa miksi tai mikä missäkin ottaa päähän, ja se ottaa sitten tuplasti kupoliin.

Jep, juuri tuo läpeensä yhteiskuntaan syövytetty feministinen kieroutuneisuus ja sen katsominen sormien läpi valtion yms. taholta on niin raivostuttavaa - ikäänkuin kukaan ei huomaisi mitä tapahtuu, vaikka oikeasti kaikki näkevät kyllä, että miehiä syrjitään ja rankasti.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Joo, täytyy olla siitäkin asiasta Jorman kanssa samaa mieltä, että jos Jorma todella PELKÄISI naisia, hänhän alistuisi heti feministiseen diskurssiin ja alkaisi puhua miehiä ja miesten oikeuksia vähättelevästi. Sillä tavalla ei tarvitse pelätä naisia.

Tästä näemme ehkä feministeissä ja muissa natsi-idiooteissa tyypillisen projisointireaktion, jossa projisoidaan oma pelko toisiin eikä nähdä siinä mitään kummallista, eikä osata ajatellakaan, että joku toinen voisi huomata tämän typeryyden. No, kaikki eivät osaa ajatella tai tajuta, mutta apinakin osaa käyttää näppäimistöä.

Ikävä kyllä.

Näitä anonyymejä on jostain liaaneista yhtäkkiä tänne pompahdellut lähiaikoina sietämätön lauma - alkaa jo sormea rasittaa klikkailla noin paljon, ettei tarvitse lukea sitä sontaa.

Mutta mieluummin rasittunut sormi kuin typeryydellä saastutetut silmät.. :)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"On se kumma, että niin monille ihmisille on täysin mahdotonta ymmärtää feminismin kritisoinnin olevan aivan eri asia kuin ATM:ien urputus puutteessaolostaan."

Tämä on totta, se on kummallisen mahdotonta joillekin tahoille, tai sitten he vain teeskentelevät tyhmää, kukapa tietää.

Sen verran vaan tohon sanoisin, että kyllä ATM:illä on oikeus urputtaa puutteessaolossaan (varsinkin kun se perustuu epäoikeudenmukaisuuteen yhteiskunnassa) ja naisten ylimääräisestä vallasta, siinä missä naisillakin on oikeus kitistä .. no, KAIKESTA, mikä heidän pieniin lintuaivoihinsa vaan suinkin mahtuu heitä harmittamaan.

Jos jumankauta kaikenmaailman telaketjurekkakuskikuulantyöntäjälepakkofeminatsit saavat tilittää vääristyneesti, valheellisesti ja epäreilusti ihan kunnollisista miehistä, vain koska löysivät hyvistä miehistä 'vikaa' (esim. akuutin Porschenpuutostaudin tai Karismaontelon tulehduksen), niin kyllä silloin kenen tahansa miehenkin pitää saada tilittää kenenkään vittuilematta aidosta ja todellisesta, polttavasta ja hänen ihmisarvoaan ja itsetuntoaan tuhoavasta ongelmasta, jonka yhteiskunta on luonut ja jota naiset mielellänsä ylläpitävät, tietämättömäksi koko asiasta heittäytyen aina kun joku aiheesta mainitsee (jotta pyhimyksen sädekehä säilyisi vielä 300:nnen alfaurosmulkunkin suorittaessa hyrdauliikkaa heidän visvaisessa römpsässään)!

No, en tiedä sanoinko tarpeeksi selkeästi, mutta samat oikeudet ja velvollisuudet tarkoittaa myös sitä, että jokainen saa tilittää mistä hyvänsä, jos on jostain asiasta paha olo tai on tullut väärin kohdelluksi, siten, että kaikilla muilla on velvollisuus pidättäytyä nälvimästä ja solvaamasta ketään vain tämän tilityksen vuoksi.

Tilittäminen ei tee ketään ihmistä arvottomammaksi, mutta miehiltä se voi sulkea monia ovia (naisille se vain lisää niitä). Tämän on muututtava ennenkuin tasa-arvosta voidaan edes unelmoida.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma mainitsi jälleen totuudenmukaisen huomion elävästä elämästä:"Se on jo nähty, ettei nöyristelyllä, kohteliaisuudella tai edes tiukalla asiallisuudella päästä mihinkään. On vaadittava kovaäänisemmin ja provosoivastikin. Vittuiluun on vastattava ihan samalla mitalla."

Joo, mäkin tiputin silkkihansikkaat kauan sitten, ja nykyisin käytän niitä vain heihin, jotka ovat sen erityisesti ansainneet.

Tuo mitä sanot niin mainiosti tuo mieleen Calvin&Hobbes-sarjakuvan, ja siinä kohdan, jossa Calvin on keinuissa keinumassa, ja sitten kiusaaja-Moe tulee paikalle, ja vaatii keinua itselleen.

Calvin toteaa, että sori vaan, nyt on minun vuoroni keinua, ja sinä saat odottaa vuoroasi niinkuin kaikki muutkin.

Iskun jälkeen Calvin makaa töhriintyneenä ja kivuliaana maassa selällään ja mumisee: "Unohdan aina, että säännöt ovat ainoastaan pienille kilteille ihmisille."

(Eli "I keep forgetting rules are for the little nice people.")

Ja näin se ikävästi menee -- jotta ihminen huomioidaan, hänen täytyy rikkoa sovinnaisia (käyttäytymis) sääntöjä. Jos piipertää kirjastosedän tavoin kuiskaten ja hiljaa ja kaikkien tunteita varoen, voi olla varma, ettei kukaan kuule eikä näe mitään mitä sanoo.

Panukin huomioitiin kunnolla vasta hänen alettuaan käyttää hyvin vahvaa ja suoraa kieltä kaiken kiertelyn ja mielistelyn sijasta.

Mielestäni ihminen on tehty puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä, suoraan ja selvästi, juuri sen mitä sydämellä on. Mutta 'oppineet', nämä nykyajan fariseukset, ovat jostain saaneet päähänsä, että sellainen on "epähienoa", aivan kuten vatsavaivojen helpottaminen päästämällä röyhtäys ulos sensijaan että koettaa tukahduttaa sen ja vaikeuttaa siten kehonsa toimintaa.

No, minä röyhtäilen millon huvittaa kenenkään ihmettelyistä välittämättä, ja puhun juuri sitä mitä sydämelläni on, niin suoraan ja asianmukaisesti kuin voin, ja kenenkään tunteita säästelemättä.

Jos ette tykkää siitä, tough luck, mutta aina voitte pistää tekstini sivuun ja jättää ne lukematta. Jos silti vielä luette tekstejäni, voitte syyttää itseänne.

Minä, Jorma, Henry, Panu, Eternal Testicle ja muut vastaavat miesten oikeuksia vilpittömästi puolustavat todellista tasa-arvoa kannattavat ihmiset emme varmasti muutu miksikään sillä että feminatsit koettavat meitä tai käytöstämme, tekojamme tai päätöksiämme solvauksin ja kitisemällä muuttaa.

En yleensä puhu muiden puolesta, joten pyydän anteeksi jos osuin jonkun kohdalla harhaan, sekä pyydän anteeksi myös sitä, etten kysynyt teiltä kaikilta vahvistusta tälle asialle, jne.. joten ehkä voin tässä mainita, että tämä on vain OMA KÄSITYKSENI näistä ihmisistä ja itsestäni, eikä välttämätön totuus. Kuitenkin näkisin, että olen tässä asiassa ehdottoman oikeassa, eikä ketään meistä ole helppoa muuttaa väkisin miksikään, jota emme halua olla.

Minä olen aina oikeuden ja heikomman puolella (enkä nyt puhu fyysisestä voimasta, koska nyky-yhteiskunnassa sillä on merkitystä vain äärimmäisissä tilanteissa), ja kuvotun ja vihastun aina nähdessäni vääryyttä, epärehellisyyttä, valheita ja kieroilua sekä tietenkin sortoa.

Feminismi kauniisti paketoi kaikki nämä asiat ja tekee sillä tavalla miesten elämästä melko helvetillistä monin paikoin.

Joten ei liene syytä ihmetellä, miksi oikeudenmukaisuuden puolestapuhujat tuntevat luontaista vihaa ja suuttumusta feminismiä ja feminatseja kohtaan.

Ainiin, vihaan muuten myöskin typeryyttä. (ei ole sama asia kuin vaikkapa kehitysvammaisen pienempi älykkyysosamäärä - typeryys ei ole nimittäin älyn puutetta, vaan viisauden poissaoloa)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Keinovagina ei korvaa ihmisen kosketusta. Maksullisella on tauteja, ja sitä paitsi maksullisten kanssa makaaminen on kaikkien naisten halventamista, kuten feministit ovat sanoneet. Lisäksi se on miehelle nöyryyttävää: miksi juuri hänen pitäisi maksaa siitä, mitä muut saavat ilmankin?

Ostettu rakkaus vain masentaa,
hellyyttä rahalla ei saa."

Tämä on totta! Joskus kiimaisimpina teiniaikoinani kirjoitin päiväkirjaan kaihoisana sitä, miten kaipasin naisen kosketusta, hellyyttä, suukottelua ja juttelua. (toki se olisi siinä hormonivilliys-iässä johtanut helposti panetukseen ja toivottavasti myös seksiin, mutta se ei ole nyt pointtini :))

Tarkoitan, että pelkkä seksi voi olla hyvin mekaaninen toimitus, joka jättää oikeastaan hiton pahan olon, jos siinä ei ole minkäänlaista hellyyttä ja kosketusta mukana - eikä itsetunnon kohotusta, joka aina väistämättä tapahtuu, kun mies kokee, että joku nainen hyväksyy hänet panokumppanikseen. (tätä naiset tuskin edes pohtivat koskaan tai tajuavat edes, he kun kelpaavat niin monille seksikumppaneiksi)

Tottakai huora hyväksyy, sehän on hänen työnsä. tunne on sama, kuin jos saa hymyn tarjoilijalta tai myyjältä - se kuuluu heidän palveluammattiinsa.

Mutta jos saa hymyn ilmaiseksi, edes näennäisesti vailla mitään vastakorvausta tai velvollisuutta siihen, vasta silloin se tuntuu arvokkaalta.

Sama juttu on toki seksin kanssa, mutta Panu jo niin hienosti kertoikin asiasta.

Jos seksi on joka tapauksessa oleva mekaaninen suoritus, niin yhtä hyvin voi käyttää omaa kättä - siitä ei edes tule paha olo jälkeenpäin, huoran tylyttämisestä voi tulla. (luulen kyseessä olevan jonkinlainen esoteerinen energiajuttu tms., mutta en lähde analysoimaan sitä vielä tarkemmin, koska mulla ei ole siitä tarkkaa tietoa vielä tässä vaiheessa)

Täytyy sanoa, että seksin täytyisi olla jotain _TODELLA_ kosmista, jotta mut sais nykyisin sellaista harrastamaan. Se ei vaan ole vaivan arvoista nykyisin - otan paljon mieluummin kätevän parin minuutin herra päätoimittajan kättelysession kuin kahden tunnin taistelun jotta naisellekin saadaan orgasmi jne. ja kaikki sosiaaliset typeryydet siihen vielä päälle.

Naisen kellistäminen kun voi olla vähän niinkuin 10 kilon hauen väsyttämistä - siihen menee aikaa ja vaivaa, ei koskaan tiiä milloin se ehkä pääseekin koukusta karkuun, joutuu väistelemään ja työntämään je sinkoamaan eri suuntiin ja koettamaan ennakoida mihin se seuraavaksi päättää koettaa rynnistää, ja sitten kun sen vihdoinkin saa väsyneenä kotiinsa, sille pitää uhrata vaivalloista aikaa ja työtä jotta se pysyy hyvänä, ja loppujen lopuksi huoneessa on kuitenkin kalan haju.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma - kiitos muuten reilusta kehusta, tuntuu helpottavalta saada välillä vastakaikuakin kaiken sen roskan jälkeen, jota nuo femakot koettavat sunkin syyttömään niskaasi survoa.

He koettavat demonisoida meitä, aivan kuin olisimme sanoneet jotain AIVAN HIRVEÄÄ, tai aivan kuin olisimme KAMALIA RUIKUTTAJIA.. kummallista, miten ruikutuksemme jaksaa heitä alati kuitenkin kiinnostaa.

Jos olisimme pelkkiä ruikuttajia, niin luulisi etteivät moiset 'vahvat ja itsenäiset naiset', jotka karjuvat ('I am a woman, hear me roar' jne.) vaivautuisi meidän ruikutuksiamme lukemaan, noteeraamaan saati sitten vielä kommentoimaan niitä - luulisi heillä olevan parempaakin tekemistä .

Minun nähdäkseni Jorma ei ole syyttä heittänyt mitään loskaa kenenkään silmille, vaan koettanut kertoa totuutta nykytilanteesta ja ihmetellä oudon syytteleviä kommentteja, ja sitten vasta pitkän häneen kohdistuneen epäreilun syyttelyn ja jankutuksen jälkeen hän on voinut provosoitua antamaan samalla mitalla takaisin.

Ja tämä on mielestäni varsin selkärankaista ja oikeutettua puuhaa. Itse en jaksaisi tosin noin paljon taittaa peistä noin paljon typeryyksiä laukovien tahojen kanssa, koska he eivät yksinkertaisesti pysty edes käsittämään, mitä heille puhutaan, niin kauan kuin katsovat maailmaa feministiset silmälasit päässään.

Mutta Jorma on ainoastaan puolustanut ihmisten oikeutta ihmisoikeuksiin, ja siitä häntä on armotta ruoskittu ja syytetty, ja sitten nälvitty kun hän "on menettänyt malttinsa". Tämä on NAURETTAVAA touhua - miesliike on pysynyt hyvin paljon asialinjalla, ja meikäläisten leiristä on tullut _HITOSTI_ perusteluja, tutkimustuloksia, linkkejä, tietoa, informaatiota, sekä totuudenmukaisia havaintoja tosielämästä.

'vastapuolen' leiristä on tullut lähinnä syytöksiä, henkilöön käyviä 'ruikutus'-syytöksiä, 'maltin menetys'-syytöksiä (kuinka ihminen voi menettää malttinsa ja ruikuttaa samaan aikaan muuten?), kaikenlaisia solvauksia, neidittelyjä, homotteluja, ämmättelyjä, jne.

Näyttäisi siltä, että tämä on näiden irmelien ainoa ase; koettaa minimoida vastapuolen 'maskuliinisuus', tehdä heidät naurunalaisiksi ja vähätellä heidät kuoliaaksi.

Mutta irmelit hyvät - MITÄPÄ jos se ei enää toimikaan? Mitäpä jos olemmekin jo ohittaneet sen aikakauden, jolla naiset elivät kulta-aikaansa siinä mielessä, että kun sanoivat miehelle 'homo', mies oli voitettu ja alistettu ja hän ei enää uskaltautunut kertomaan mielipiteitään tai näkemyksiään siitä edespäin?

Mitäpä jos tuollainen lapsellinen inttäminen ja solvaaminen ei enää toimikaan - mitäs te voisitte sitten tehdä? Oletteko koskaan kokeilleet keskustella vaikkapa meidänkin kanssamme ihan aikuisten tasolla, ilman ylenmääräistä ja aiheetonta solvausrypästä?

Oletteko edes ajatelleet, että joskus voisitte keskustella kanssamme ilman vähättelyjä ja ilman leimaamista, ilman homottelua, neidittelyä, ämmättelyä, akattelua, vellihousuttelua jne.?

Jos nuo vanhat keinonne eivät toimi, teidän on joko pakko hävitä, hiljetä ja väistyä - tai sitten ottaa käyttöön sivistyneempiä ja aikuisempia keinoja keskustella kanssaihmistenne kanssa.

(Kyllä, miehetkin OVAT ihmisiä! (voin kuvitella kuinka tätä lukevilla anonyymiammuskelijoilla naksahtaa päässä joka kerta kun he koettavat ymmärtää tätä lausetta))

On jo aika, että miehiä myös KOHDELLAAN ihmisinä tästä eteenpäin - sen vähempää emme hyväksy!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä jorma!

Olet oikealla asialla, eikä todellisen tasa-arvon kannattajan, kuten sinun jorma, tarvitse yhtään nöyristellä noille röyhkeille feministeille. Feminismi elää valheesta. Tosiasiat ovat puolellasi, sillä tiellä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Ja mitä tulee tuohon Moilaseen, niin hän teki itsestään jo pellen Aamutv:ssä, kun Mies Vailla Tasa-arvoa -kirjaa käsiteltiin. Jos ja kun Moilanen jatkaa Tulvassa samaa rataa, niin ei mitään hätää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos teille Jape ja Vortac! Samoilla linjoilla ollaan. Keep up the good work!

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: Kiitos muuten sullekin! Ja näin on, olemme hyvin samoilla linjoilla, ja se saa minut iloiseksi!

Tässä muuten naisten omituisuuksista jälleen (tämä on kanssa jonkun järkevän miehen pitämä site, jossa moisia juttuja puidaan miesten näkökulmasta)

http://endofmen.wordpress.com/2008/02/25/how-pooling-your-money-with-friends-can-keep-you-on-top-of-the-latest-trends/#more-169

Siis joku eukko kertoo alkuperäisessä artikkelissa, että "Vaatteet ovat niin emotionaalinen ostos"..

MITÄ?

EMOTIONAALINEN OSTOS? Ei jumankauta, nyt olen kuullut kaiken..

Tämä vahvistaa teoriani siitä, että naiset eivät varsinaisesti koskaan ajattele, harkitse, mieti, pohdi jne. vaan he TUNTEVAT jotakin, ja sitten tekevät kaikki päätöksensä aina SENHETKISEN TUNNETILANSA PERUSTEELLA.

Tähän perustuvat pelimiestaidotkin, manipuloi naisen emootioita niin nainen haluaa sinua.

Eipä ihme, että suurin osa mainonnasta on suunnattu naisille, jos shoppailu on heille emotionaalista.. voi jumankauta.

Voin käsittää, jos kaunis auringonlasku aiheuttaa emotionaalisen kokemuksen, tai luonnossa kävely saa aikaan emotionaalista herkistymistä, mutta että on ihan erikseen 'emotionaaliset ostokset' ja muut ostokset, menee jo hiukkasen perverssiksi suoraan sanoen.

Ai mutta, jos naista kutsuu perverssiksi, sehän onkin vain kehu. Sekin on aika omituista - moni sellainen asia, joka on miehen solvaamista ja vähättelyä, onkin naisen kohdalla imartelua ja kehumista, tai vähintäänkin täysin neutraalia.

Moni nainenhan 'vitsailee' olevansa perverssi. Mutta samat naiset voivat sitten tosissaan vihan puuskassa kutsua jotakuta miestä iljettäväksi perverssiksi, ja saa hyväksyvää nyökyttelyä kanssasiskoiltaan.

Tämän maailmanmenon pohtiminen saa kyllä pään pyörälle, kun ei noita naisten käsittämättömiä typeriä kotkotuksia voi ymmärtää siinä kontekstissa, että noiden olentojen pitäisi olla aikuisia ihmisolentoja.. eräskin japanilainen nainen kertoi amerikkalaisista työtovereistaan, että he vaikuttavat olevan mentaalisesti 12-vuotiaan tasolla, ainakin heidän käytöksestään ja 'keskusteluistaan' päätellen.

Jostain syystä mun on hyvin helppo ymmärtää tämä todeksi. Ei järkytä mua lainkaan tietää moinen asia.

- Vortac

p.s. Jeps, sori kun muuten unohdin mainita sut, Jape, sunkin tekstisi on yleensä järkevää ja mielekästä luettavaa! Mutta voit pistää sen huonon muistini piikkiin :)

Olen vain niin iloinen siitä, että meitä on täällä näin MONTA selvästikin periksiantamatonta tyyppiä, joita ei voi enää manipuloida millään vellihousu-retoriikalla. Se menee jo ohi korvien .. kun huutaa sutta tarpeeksi kauan, se menettää merkityksensä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

Kuvottavaa
26/2/08 17:06



"Kuvottavaa" -linkistä takaa aukeaa mielenkiintoinen artikkeli ja lausunnot. Verratkaa Naisliito Unionin ja Miessakkien lausuntoja.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko jorma = vortac? Tulee niin paljon keskinäistä kehua nimittäin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia myös sinulle Vortac! Sinun tekstiesi nasevuus, ajankohtaisuus, asiasisältö ja syvällisyys on tervetullutta vaihtelua feministien suorittamiin yksitoikkoisiin tölväisyihin.

Tästä on hyvä jatkaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Oh, ulkopuolisen silmissä tämä ehkä näyttää imelältä, mutta jokainen näin suurta vihollista vastaan urheasti taisteleva ansaitsee kannustusta, rohkaisua ja kiitosta, jos se hänelle kuuluu.

Kiitoksia Jape, sun tekstisi ovat mielestäni aina olleet mitä järkevimpiä, sekä osaat mehevästi laittaa akat nielemään omaa lääkettään, aina kun ne yrittävät yli siitä mistä aita on matalin jne.

Käytät boldia taidolla, ja viesteihisi tulee tämän taidon vuoksi erityinen 'sävy', joka saa minut hekotellen säälimään niitä rassukoita, jotka ovat erehtyneet hölmöyksiä laukomaan täällä ja joille viestisi kohdistat - kuitenkin pystyt samalla säilyttämään hyvin asiallisen oloisen linjan, ilman että varsinaisesti suollat solvauksia tai muuta sensellaista.

Näyttäisi siltä, että todellisen tasa-arvon puolustajilla on OIKEAA SANOTTAVAA - ja se vastapuolen synkkä leiri joutuu käyttämään niitä ainoita keinoja, joilla on tottunut livemaailmassa kaappaamaan keskustelun näkökulman itselleen; toisten nöyryyttämistä, halveksintaa, solvauksia, panettelua, vähättelyä, nimittelyä ja muita kamaluuksia. Heille näyttää olevan aivan uusi ja ihmeellinen juttu, että viesteissä voi olla ihan oikeaa sisältöäkin!

Kun näitä keskusteluja katselee, näyttää siltä kuin kvanttifysiikan professori väittelisi kolmevuotiaan kanssa.. kolmevuotias kun ei osaa vielä argumentoida, vaan koettaa vain inttää, toistaa ja nöyryyttää vastapuolta tasolla "sä oot tyhmä!".

Ehkäpä joskus kokoan listan (hmm, jostain syystä tykkään listoista - ehkä siksi kun aina unohdan jotain :)) kaikista keskustelijoista, jotka ovat tuottaneet järkeä tänne hurlumheihin, jossa ketään ei sensuroida (ja hyvä niin), ja jossa -sekä- femakot että järkevät ihmiset pääsevät sanomaan sanansa.. olisi moisen listan avulla helpompi aina tarkistaa, että kannattaako tämän nimimerkin viestejä lukea vai ei (miksi lukea sellaisia viestejä, joiden sisällön voi jo arvata ennalta ainakin suurinpiirtein?).

Jos kerran tuhat apinaa voisi kirjoittaa tuhannessa vuodessa shakespearen teokset, niin kaitpa muutama ihminen ja sata höyrypäistä femakkoa saavat aikaan pari hyvää viestiä muutamassa vuodessa vähintään..? :)

Hmm, tarkoitin tuolla lausahduksellani lähinnä puoltaa Henryn sensuroimattomuuslinjaa, että kun tarpeeksi laitetaan erilaisten kirjoittajien tekstejä samaan puimakoneeseen, niin jossain vaiheessa pakostakin syntyy helmiäinen tai pari.

Itse olen monelta kirjoittajalta löytänyt jo montakin, ja osan olen visusti laittanut talteen. Omituista kyllä, yksikään näistä helmistä ei ole ollut feminismiä kannattavien yksilöiden tuotosta.

Mahtaa olla pelkkä sattuma..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Feministijärjestö Suomen Amnestykin on jälleen ollut vauhdissa:
Amnesty ja UNIFEM: Tangoiltamat naisten oikeuksien puolesta
Tanssitaivaan tuikkivimmat tähdet ottavat varaslähdön kansainvälisen naistenpäivän juhlintaan. Amnestyn Akkaryhmän ja UNIFEMin järjestämässä kulttuuritapahtumassa tehdään näkyväksi järjestöjen aktiivista työtä naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa vastaan sekä kerätään varoja työn jatkamiseksi.

Tangoiltamat naisten oikeuksien puolesta 7.3.2008 klo 18-03 Ravintola Kaisaniemessä, Kaisaniementie 6, 00100 Helsinki. Liput 6/9€, narikka 2€. K-18. Tuotto Amnestyn ja UNIFEMin hyväksi.


Onkohan siellä miesten vai naisten haku? Paritanssissahan miehen kuulu viedä, mutta sehän on väkivaltainen patriarkaalinen jäänne.

Lesbofemakot varmaankin tanssii pareina. Mikä muuten on ns. härkäparin oikea vastine? Lehmäpari?

Anonyymi kirjoitti...

Vois kuvitella että tuolla tangoillassa on miestä suosiva sukupuolijakauma, elikkä eiköhän sieltä lohkeaisi helposti pillua, etenkin jos näyttelee maskuliinista profeministimiestä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Täytyy sanoa, että seksin täytyisi olla jotain _TODELLA_ kosmista, jotta mut sais nykyisin sellaista harrastamaan. Se ei vaan ole vaivan arvoista nykyisin - otan paljon mieluummin kätevän parin minuutin herra päätoimittajan kättelysession kuin kahden tunnin taistelun jotta naisellekin saadaan orgasmi jne. ja kaikki sosiaaliset typeryydet siihen vielä päälle."

Jos omistaa tyttöystävän, niin ei siltä yleensä tarvitse vongata. Pillua saa kyllä niin paljon kuin vain jaksaa panna, se on nääs luonto varmistanut naisenkin panohalut. Tilanne voi muuttua lasten saannin jälkeen, mutta ainakin minulla on pitemmissäkin suhteissa pukannut niin paljon piparia, että se naintitahti on ollut vain ihan itsestä kiinni.

Eikä naisetkaan vaadi mitään älyttömiä sessioita, paitsi ehkä sellainen olisi hyvä vetä läpi aina silloin tällöin. Varsinkin iltamyöhällä, kun pitää aamulla herätä töihin, mennään vauhdilla itse asiaan ja nopeasti loppuun saakka.

Yhden illan jutuista olen kyllä samaa mieltä, ei yleensä maksa vaivaa. Etenkin, mikäli joutuu laskemaan tasoa että saisi, ei kannata, ei hyödytä. Jos en saa ulkonäöllisesti tyttöystäväkelpoista mukaani, niin mielummin olen ilman.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisiko jorma = vortac?"

Ei ole, mutta olisiko anonyymi anonyymi? Paljon mahdollista.

Junakohtaus kirjoitti...

Täytyy sanoa, että seksin täytyisi olla jotain _TODELLA_ kosmista, jotta mut sais nykyisin sellaista harrastamaan. Se ei vaan ole vaivan arvoista nykyisin - otan paljon mieluummin kätevän parin minuutin herra päätoimittajan kättelysession kuin kahden tunnin taistelun jotta naisellekin saadaan orgasmi jne. ja kaikki sosiaaliset typeryydet siihen vielä päälle.

Mitä tohon nyt sanoisi?

Sun mielestä ei ole vaivan arvoista vehdata jonkun daamin kanssa tuntikausia ja kaikki sosiaaliset typeryydet siihen päälle.

Mitäs, jonkun muun miehen mielestä se on hyvinkin vaivan arvoista, ja oikeastaan tulit juuri pistäneeksi käytäntöön latteista latteimman ATM-kliseen eli jos ei kerran huvita, ei tartte myöskään ihmetellä.

Ano,

en mä kylläkään sanonut, että menisi mitenkään mieltsin hyvin, mutta se on kokonaan toinen juttu se, miten mulla menee tolla rintamalla. Ei se oikeastaan tähän kuulu, enkä mä halua muutenkaan olla osa sitä orkesteria, joka riemuitsee rakkaudesta osattomien miesten kustannuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: no parisuhteen saaminen jo sinällään edellyttää vaivannäköä useimmilta miehiltä. Parisuhteessa joutuu kuitenkin luopumaan monesta yksinolon eduista ja hyödyistä, ja aina joustamaan ja tekemään kaikenlaisia 'pieniä' palveluksia. Ja silti, harvoin itse naintipuuhassakaan saa naida vain omaa nautintoaan ajatellen ja plötkäyttää smegmat uumeneen ja sitten kääntää kylkeä ja uinahtaa tyytyväisenä - ei, kyllä se toinen on otettava huomioon ja 'tahdisteltava' omia liikkeitään jne.

On se hitosti rasittavampaa joka tapauksessa kuin nopea runx+go-meininki, joka on paljon kätevämpää ja siten suositeltavampaa; pääsee nopeasti siitäkin vaivasta eroon ja voi taas keskittyä olennaiseen, eikä ole edes ketään akkaa kitisemässä yhtään mistään.

Toki parisuhteesta on iloja ja hyötyjä, jotka tietenkin kompensoivat näitä haittapuolia jne., mutta vastaavasti niin on yksinolossakin sellaista ihanutta, joka parisuhteessa väistämättä vähenee tai jopa katoaa.

Siis kaikki kunnia -hyville- ja tasapainoisille parisuhteille ja heille, jotka sellaisissa ovat jne. mutta minulle yksinolo on vain niin hiivatusti vaivattomampaa ja kätevämpää, en oikein jaksa uskoa, että minut olisi tehty parisuhdetta silmälläpitäen ainakaan tämän ruumiillistuman tiimoilla. Ehtiihän sitä sitten kuoleman jälkeenkin seurustelemaan..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac on aika veijari.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac on aika sekaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, nyt paljastui että Jorma ja Vortac ovat trolleja (sama henkilö). Tuo 2000-luvun vapaustaistelu sen viimeistään osoitti :)

Mulla olisi sellainen kysymys teille AT-miehille, kun usein tuntuu, että mielestänne naiset eivät tee mitään oikein: Millainen olisi ideaalinaisenne ja miten tämä toimisi teitä kohtaan? Kävisikö hän esimerkiksi töissä? Olisiko hänellä ollut poikaystäviä ennen teitä? Olisiko hänellä esimerkiksi sananvapautta, äänestysoikeutta tai vastaavia länsimaisen naisen oikeuksia?

Mielenkiinnolla, Anders

Panu kirjoitti...

Millainen olisi ideaalinaisenne ja miten tämä toimisi teitä kohtaan?

Ideaalinaiseni on (on, koska seurustelen hänen kanssaan) mukavaa ja rauhoittavaa seuraa ja hänen kanssaan voi toimia yhteistyössä arjessa.

Kävisikö hän esimerkiksi töissä?

Tämä on suunnitelmissa, jahka hän valmistuu.

Olisiko hänellä ollut poikaystäviä ennen teitä?

No, minun tyttöystävälläni ei ollut poikaystäviä ennen minua. Mutta tämä ei tietenkään ollut välttämätön ehto. Myös sellainen, jolla on ollut pitkä ja vakava suhde ennen minua, on varteenotettava tapaus, koska hän luultavasti osaa olla suhteessa.

Olisiko hänellä esimerkiksi sananvapautta, äänestysoikeutta tai vastaavia länsimaisen naisen oikeuksia?

Minun käsittääkseni nämä asiat kuuluvat eduskunnan ja hallituksen määriteltäviksi, eivät poikaystävän.

Anonyymi kirjoitti...

Vois kuvitella että tuolla tangoillassa on miestä suosiva sukupuolijakauma, elikkä eiköhän sieltä lohkeaisi helposti pillua, etenkin jos näyttelee maskuliinista profeministimiestä. ;)

syltty, sulla on nyt näytön paikka.
Jos saat pillua niin raportoi tänne. Muista olla hiukan epävarma siinä tangossa ja pyydä että jos näin tasa-arvon vuoksi vaikka daami hoitaisi ne taivutukset? Tämä siis pikku vinkkinä.

Mutta miten näytellä maskuliinista profeministimiestä? Mikä se semmoinen on? Kuulostaa vaikealta yhtälöltä.

Junakohtaus kirjoitti...

wtf,

jos pyytää daamia hoitamaan taivutukset tasa-arvon nimissä, on mokannut lopullisesti ja loksahtaa väärään lokeroon.

Maskuliinista profeministimiestä taas näytellään sillä tavalla, että kuunnellaan mitä daami puhuu. Toisaalta mä olen mielestäni aika maskuliininen ja jonain vanhempana aikana, jolloin feminismi ei vielä ollut saavuttanut tavoitteitaan ja ryhtynyt keksimään niiden tilalle uusia, olisin hyvinkin voinut olla profeministi, eikä siinä mitään erityistä näyttelemistä tarvittaisi. Lisäksi kaikki pitkät suhteeni ovat itse määritelleet itsensä feministeiksi ja ihan kivasti on mennyt.

Anders,

mä en nyt tiedä olenko minkään sortin TM vai ihan mies vaan, mutta jotenkin aika vaikea kuvitella tämän ikäistä miestä helluttelemassa ketään naista, joka ei olisi ehtinyt jo jonkun kanssa vähän olla mua ennenkin. Ja toivottavasti töissä, mielellään helvetin hyväpalkkaisissa.

Anonyymi kirjoitti...

jos pyytää daamia hoitamaan taivutukset tasa-arvon nimissä, on mokannut lopullisesti ja loksahtaa väärään lokeroon.

No joo, niinhän se oikeessa elämässä tietysti menee - paitsi jos tuon illan agendaan nimenomaan kuuluu murtaa ne kaameat roolit, jolloin sillä voisi osoittaa ennakkoluulotonta aloitteellisuutta. Chic. Toki sitä mahdollisuutta pitäisi tiedustella ja kohteliaasti ehdottaa ennen ekoja tahteja eikä kesken askelten antautua taivutettavaksi.

Et kuitenkaan ottanut huomioon sitä, että seinäruusuina parketin tilannetta haukkana tarkkailevat tositelaketjut voisi saada siitä näkyvästä roolinvaihdosta parketilla kunnon kicksejä? Väitätkö saaneesi kunnolla joltain tositelaketjulta? Mitään keittiöfeministejä ei nyt kaatoihin lasketa. Hiukan vaikeusastetta lisää nääs.

Satanaista-Tepolle voisi joku tietysti vinkata tilaisuudesta. Olisi herkkua lukea Ellien blogista kuinka Teppo painoi siilitukkafemakkoa takaapäin pää märkänä, ja mieluiten tietysti raflan vessassa.

Maskuliinista profeministimiestä taas näytellään sillä tavalla, että kuunnellaan mitä daami puhuu.
Höh. Latteaa. Tuohan nyt on ihan normaalia perusvonkauksen kivijalka-anturaa, jota tekee joka viikonloppu parketilla joka jamppa saadakseen pildeä, eikä tuolla vielä profemakon markkusoikkelistandardeja täytetä alkuunkaan.

Junakohtaus kirjoitti...

En mä oikein tiedä mikä määritellään telaketjufeministiksi ja mikä ei. Kieltämättä joukossa ei ole ollut naisia, jotka eivät siedä miehiä ylipäätään, mutta tämä on jo vaarallisen lähellä kehäpäätelmää. Kaikenlaista naistutkimuksen opiskelijaa ja whatnotmuumia on kyllä joukkoon mahtunut, osa siilitukkaisiakin, ja aika heikot markkinat jostain akateemisista piireistä muita kuin jonkinasteisia tiedostajattaria on löytääkään.

Ei se kuunteleminen ole latteaa ollenkaan. Pitää muistaa, että väkisin ei ketään voi iskeä ja mimmi, joka on seuraa vailla, on myös valmis näkemään oman osansa vaivasta ja tekee sen täyttämällä aukkopaikat jollain itselleen mieluisalla, sekä abstraktissa että konkreettisessa mielessä.

Ja noin muutenkin ainoa universaalisti toimiva iskutemppu josta olen edes kuullut on ohjata keskustelu asioihin, joista molemmat voivat olla samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, en tarkoittanutkaan, että naisen puheen kuunteleminen olisi latteaa. Tarkoitin vain, että se kuuluu käytöstapojen alkeisiin kaikille miehille, jotka aikovat yleensä saada pildeä, eikä sillä siis vielä profemakoksi lukeuduta.

Varma tapahan jäädä ilman on olla kuuntelematta naisen puhetta, ja sen sijaan höpöttää vaan itsestään minäminäminä -tyyliin. Tai sitten pitää jampan olla jo melkoinen peterfrantsen tai keorkeklooney.

Anonyymi kirjoitti...

junakohtaus: "aika heikot markkinat jostain akateemisista piireistä muita kuin jonkinasteisia tiedostajattaria on löytääkään."

oletkos kokeillut mitään ei-humanisteja, esim ekonominaisia?

Junakohtaus kirjoitti...

tikka,

ei pidä käsittää väärin, mä olen ihan oikeasti tykännyt heiloistani ja viihdyn aika kivasti niissä piireissä, joissa liikun. Kauppatieteiliöiden kanssa on lähinnä tullut tehtyä töitä ja sen perusteella mä sanoisin ongelman olevan, että ne pitävät mua omituisena ja puolin ja toisin emme saa kiinni toistemme motivaatioprofiilista, mikä vaikeuttaa syvempien ihmissuhteiden muodostamista melkoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

junakohtaus, en olettanutkaan sinun haukkuvan täällä entisiä heilojasi. sellainen ei oikein istu sinusta saamaani fiksuun kuvaan. tarkoitin vain että otoksesi saattaa vääristää kuvaasi akateemisista naisista.

Junakohtaus kirjoitti...

Joo en mä sillä.

Mutta siis eihän kauppatieteilijä ole mikään akateeminen mikään, se käy ammattikoulun, josta saa leikisti maisterin laput:)

Anonyymi kirjoitti...

Matemaattis-luonnontieteelliset naiset eivät yleensä tiedosta kovin pahasti, mutteivät myöskään ole niin paljon rahan ja menestyksen perässä kuin monet kauppatieteilijättäret vaikuttaisivat olevan. (Disclaimer: Minulla ei ole kattavaa otantaa kauppatieteilijättäristä.) Valitettavasti niitä on liian vähän ja nekin vähät pitkälti varattuja :(

Kieliä lukevat humanistit ovat vähän kysymysmerkki, ne voivat mitä tahansa roolipelinörtistä perinteisen kiltin tytön kautta fanaattiseen anarkovegaaniin. Joku englannin käännöstiede on pääaineena sellainen, ettei se oikein kerro ihmisestä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä muuten kannattaisin niitä ATM-mielenosoituksia suurten "HALUAMME SEKSIÄ" ja "PILLUA MEILLEKIN" -kylttien alla. Suurelle osalle ATM-porukasta se ongelma on se, että omaa seksuaalisuutta hävetään. Kun sen oman seksuaalisuuden tunnustaa julkisesti ja huumorillakin, se helpottaa kummasti. Korostan, että tämä jos mikä on käytännössä tutkittua tietoa.

Tämän voisi kiinnittää myös yhteiskunnallisiin teemoihin. Esim. "Ei pillua, ei aseita" -kampanja, joka rohkaisisi kieltäytymään Suomi-neidon koskemattomuuden puolustamisesta, mikäli oma koskemattomuus on vielä tallella.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, mä tosin kieltäydyn siitä joka tapauksessa, vaikka römpytintä sataisi pilvin pimein kuin kissoja ja koiria.

En todellakaan rupea tukemaan typerää planeetan viipaloimista osiin ja niistä tappelemista... lapsellista pelleilyä moinen. Sitäpaitsi armeijat eivät ole sitä tarkoitusta varten kuin ihmiset luulevat anyway..

- Vortac

Junakohtaus kirjoitti...

Blue Monday,

matlu-tytöissä taas on se ongelma, että mä en oikein liiku sellaisissa piireissä. Muutenhan joku kiva fyysikkotyttö voisi olla mitä rattoisinta seuraa.

Täytyy vain luottaa tuuriinsa, sillä tässä on ennenkin pärjätty. Välillä tosin aika heikosti, mutta minkäs teet.

Anonyymi kirjoitti...

duunaripojat ovat liian yksinkertaisia, urheilijat liian juntteja tai machoja, humanistit ja opettajat liian kunnianhimottomia, lääkärit liian naismaisia, ekonomit liian itserakkaita, juristit liian päästänsä kipeitä, luonnotieteilijät liian sovinistisia.. mutta muutamat "ei-tiedostavat" d-i:t ihan mukavia.

Anonyymi kirjoitti...

Blue Monday visioi:
"Tämän voisi kiinnittää myös yhteiskunnallisiin teemoihin. Esim. "Ei pillua, ei aseita" -kampanja, joka rohkaisisi kieltäytymään Suomi-neidon koskemattomuuden puolustamisesta, mikäli oma koskemattomuus on vielä tallella."

Vau, siistiä, tässä olisi asennetta! Olen itse ehkä vähän vanha armeijaan, ja muutenkin vapautuksen saanut, mutta kun kuulemma saisin edelleen mennä sinne, jos haluaisin, voisi minullakin olla jonkinlaista kredibeliteettiä kyltin kanssa!

"Pyssy poissa rajalta on pyssy koulussa. Pommi ilman kohdetta päätyy ostoskeskukseen."