maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Aloitteita, miehet!

Miksi suomalaiset miehet eivät tee aloitteita?

Miehet pettyivät.. Kokemuksia tapaamisista
Oon muutaman kerran tavannut miehen chatin kautta. Joka kerta oon pyrkinyt etukäteen antamaan mahdollisimman realistisen kuvan itsestäni ja joka kerta jutellessani alkuun esim. messengerissä/Skypessä miehen kanssa, hän on vaikuttanut tosi ihastuneelta ja vaikka olen jopa ottanut tavaksi sanoa, et katotaan nyt miten käy (koska en halua pettyä hirveästi), niin tunteet miehen puolella ovat olleet aika katossa. Sitten tapaamisen hetki. Olen ollut melko rentona, koska olen antanut kuvani, ollut itseni ja jutellut miehen kanssa tuntikaupalla, mutta joka kerta jokin on muuttunut tapaamisen jälkeen-joka kerta oon toivonut, että se muuttuisi vielä parempaan suuntaan, mutta oikeastaan joka kerta miesten kiinnostus on sammunut ikään kuin seinään, vaikka mielestäni hauskaa on ollut ja itse olen ollut kiinnostunut tapaamaan uudestaan.

Onko mahdollista, että se johtuu siitä, että mulla on 20 kg ylipainoa, en tiedä..en ole sitä ennen deittejä toitottanut, koska naivisti varmaan kuvittelin, että sisin ratkaisee ja naamakerroin on kuitenkin näytetty. Mutta nettijutut on siis alkanut niin, että jutellaan harva se päivä, yritän toppuutella vähän, mies ihastuksissaan ja ihanimmillaan, tavataan, on hauskaa viikonlopun ajan ja miehen puolelta kiinnostus lopahtaa totaalisesti sen jälkeen..hassu juttu.
A SOUTH Australian politician, a female one at that, suggests women should sign a contract before sex to combat false rape allegations.

Kuka koulua kaipaa.

10 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Miksi suomalaiset miehet eivät tee aloitteita?"

Siksi, että aloitteiden tekemisestä voi saada syytteen ahdistelusta. Onhan jo katseet ja kahden aikuisen ihmisen väliset tekstiviestitkin todettu seksuaaliseksi häirinnäksi ja seksismiksi.

Toisin sanoen, se ei kannata.

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet pettyivät.. Kokemuksia tapaamisista"

Tuo nainen on selkeesti photoshopannu kuviaan vähän liikaa.

jorma kirjoitti...

"Tuo nainen on selkeesti photoshopannu kuviaan vähän liikaa."

Niin, tai antanut kuvan, joka on otettu 20 vuotta ja 20 kiloa sitten.

jorma kirjoitti...

"Tuo nainen on selkeesti photoshopannu kuviaan vähän liikaa."

Niin, tai antanut kuvan, joka on otettu 20 vuotta ja 20 kiloa sitten.

JH kirjoitti...

Juu jos ei kerro, että on xl-tyyppiä niin turha marista. Itsekin on tuli 24lihatiskillä roikuttua. Tietenkin olin ihan liekeissä, kun puhelimessa kaikki kuulostaa Niin ihanilta ja itselleen sopivilta.

Seksiä olisi saanut minulta about kaikki jo pelkästään niillä puhelinlämmittelyillä (tosin itse en olisi enkä saanut kaikilta).
Yhden pyöreämmän mukavan kanssa olin treffeillä, mutta kyllä se ihan loppui siihen, ettei kuitenkaan natsannut. Kilot ja lapsi kyllä kuitenkin painoivat vaa-assa suhteessa persoonaan.

Ja en pidä kieltämättä ylipainosta, edes itsellä, vaikka ylipainoinen olen - enkä usko että olen ainut kaksinaismoralisti.

No sen 24lihatiskin kautta oon kuitenkin naimisissa, kun tapasin naisen jonka kanssa ei tullut pääkipeäksi vaikka kuinka pitkään jutteli kahvikupin ääressä :-). Eikä siinä tarvittu sitten sen kummempia pohdintoja oliko toinen kenties liian lihava. Kuvakin oli muuten profiilissa...

JH

Hirveenpitkäpätkä piti HS:n keskustelua seurata, ennen kuin joku mainitsi tuon ylipainon ja sen ilmoittamattajättämisen.

Vortac kirjoitti...

Tuo 'aloitteita, miehet' ei tietenkään koske ATM:iä. Vain "jännittävän" miehen aloitteettomuus jotakuta naista kohtaan voi naista harmittaa.

Jos ATM:t tekevät aloitteita, se on seksuaalista häirintää, joka iljettää naista niin, että hän on valmis käyttämään raiskaus- tai pedokorttia.

Niinkuin pyhästi kirjoitettu on; Sama aloite, joka YTM:ltä on ihanaa flirttausta on ATM:n tekemänä tuomittavaa seksuaalista häirintää ja kammottavaa niljaista kalapuikkoviiksimies-toimintaa, jota ei tule suvaita!!!!11

Niinpä naiset eivät halua aloitteita ATM:ltä, vaan tuskastuvat, kun YTM:t eivät tee juuri HEILLE aloitteita, vaan niille kauniimmille naisille..

- Vortac

Jeesus++ kirjoitti...

"http://www.kuvalauta.fi/b/src/120811460062.jpg"

Kai tämä on sarkastinen teksti? (Toivottavasti Vortac ei vedä tekstistä liian yksioikoisia johtopäätöksiä :D)

Anonyymi kirjoitti...

Vortac,

jonkun ATM on toisen naisen YTM.

Lord B. kirjoitti...

jonkun ATM on toisen naisen YTM.

Väärin. Jonkun KTM on toisen naisen YTM, ehkä, mutta ATM on ATM vaikka voissa paistaisi.

Vortac kirjoitti...

No, sikäli tuo on totta, mitä Lord B. sanoi - nuorille teinitytöille auton omistava amis, jolla on lupa ostaa tupakkaa ja kaljaa on aivan suunnaton YTM. Sama amis omanikäistensä joukossa voi olla enneminkin KTM, ja amiksen oman ikäluokan tytöt ihannoivat jo suurempia asioita ja siten vanhempia miehiä. Pitää olla jo kunnolla rahaa, vähintään kesämökki ja kalliin oloinen auto, jne.. tai sitten vain huimasti hurjaa karismaa (kts. prätkäjengiläiset).

Eli nuoruudessa naisilla ei ole vielä markkina-arvoteoria vakiintunut kohdalleen, vaan se voi vielä heilahdella miten sattuu ja hyvällä tuurilla vielä 16-vuotiaalta saattaa jopa vähän nössömpikin saada ikäänkuin 'vahingossa' (toki se edellyttää joko suunnatonta tuuria tai sitten aloitteiden tekemistä ja vähintäänkin oikeassa paikassa olemista oikeaan aikaan), mutta kaksikymppisiltä eukoilta ei enää tavan amiksella mitään toivoa saada, jos hänessä ei ole jotain todella 'erityistä'.

Se mitä lord b.n lainaama ano ilmeisesti yritti sanoa, olisi ollut, että kaikki miehet ovat ihan tasavertaisia, kaikille löytyy joku, ei ole mitään universaalia ATM/YTM-teoriaa joka pätisi yleisellä tasolla suurimpaan osaan naisista jne. Hän yritti tosi (köh) nokkelasti (ysk) kumota totuuden ja koko markkina-arvoteorian yhdellä lausahduksella.

Sehän ei tietenkään onnistu, koska totuus on mitä on. Toisen ATM on myös toisen ATM. Jos sitten joku päätyy jostain syystä ATM:n kanssa intiimiin kanssakäymiseen, tämä ei tarkoita, että ATM maagisesti olisi muuttunut YTM:ksi - korkeintaan hetkelliseksi KTM:ksi ennen vajoamistaan takaisin ATM:ksi. Vähän niinkuin tuhkimo oli hetken aikaa rinsessa lasikenkineen, ennenkuin taian lumous loppui ja oli palattava arkeen.

YTM on YTM, vaikka margariinissa leivittäisi, ATM on myöskin ATM kaikille naisille. Vain KTM:ssä on heilahtelua, kuten lord b. totesi - joskus KTM on vähän ylempää tasoa kun juttu luistaa ja kaikki menee hyvin, joskus taas lähes ATM:n tasolla kun mikään ei meinaa onnistua näissä asioissa.. KTM:lle saaminen on yleensä enimmäkseen sattumasta ja tuurista kiinni, sekä tietenkin siihen vaikuttaa se, että KTM on paljon aktiivisempi ja yrittää kovasti. Häneltä kuitenkin puuttuu ehkä tietoa, ja jonkin verran uskallusta, joten hän ei pääse kohoamaan YTM:ksi ennenkuin lukee pelimiesoppaita ja treenaa itsestään kunnollisen playerin.

Sinänsä naurettavaa, että joku kaiken tässä blogissa, Henryn mainiossa kirjassa "Naisten Seksuaalinen Valta", että kommentitosastoilla kerrotun jälkeen tulee tänne kuin euroopan omistaja ja latoo sellasta skeidaa kuin että 'toisen atm on toisen ytm', hah hah.. osoittaa kyllä hyvin, että anojen tarkoituksena ei ole mikään sivistynyt keskustelu, ei edes kiihtynyt debatointi-argumentointi, ei mikään järkiperäinen kommunikaatio - vaan pelkästään latteuksien syytäminen ilman nimimerkkiä siinä toivossa, että joku latteus muka muuttaisi jotakin jossakin asiassa.

Jos tuo epämääräinen anonyymiparvi lukisi yhtään mitään tästä blogista (alusta alkaen) ja kommenttiosaston parhaat palat, se ei voisi tuottaa mosita skeidaa enää, jos siltä löytyisi sinapinsiemenenkin verran älyä/järkeä/logiikkaa/ymmärrystä/tajua..

Mutta en usko, että lukevat, enkä usko että löytyy, joten turhaahan se on.

Jos olisi totta, että 'toisen atm on toisen ytm', se tarkoittaisi sitä, ettei olisi miehiä, jotka eivät saisi pillua. Miehet eivät jakaantuisi siihen pieneen vähemmistöön, jotka saavat tarpeeksensa, sekä siihen suureen enemmistöön, joka ei saa kuin tuurilla, ja silloinkin joltain karmeelta kotkalta/valaalta.

Koko ATM-ilmiötä ei edes olisi, jos se olisi noin suhteellista, ja paljon olisi jäänyt sanomatta ja kirjoittamatta. Tympeänörttökin voisi peuhata niin paljon kuin huvittaa ja kaikilla olisi kivaa. Toltahan se toki näyttää naisten silmään, kun ATM:t eivät ole heille miehiä ensinkään, ja he ITSE (naiset siis) saavat niin paljon seksiä kuin jaksavat houkutella palvelijamiehensä kantamaan.

No, kunhan ajan Suuri Pyörä kääntyy, osat ja roolit vaihtuvat, ja ATM:sta tulee nuori ja viehkeä nainen suunnattoman seksuaalisen vallan tipahtaessa hänelle kuin hopealautaselta tarjottuna ja näistä anoparven idiooteista tulee yksinäisyyteen eristettyjä ATM:ia.. olisi hauska nähdä, miten paljon he SILLOIN toitottavat tuota hymisevää ja epätodellista mantraansa siitä miten toisen atm on toisen ytm.


- Vortac