torstaina, heinäkuuta 17, 2008

Vaikea kysymys

So what did attract this gorgeous Italian model to overweight millionaire Flavio Briatore?

We want to be just like Jordan: Shocking stories of teens who want to follow in the glamour model's footsteps.

Research by UKfamily.co.uk, Disney's new parenting website, found 62% of mothers who work both full and part-time and have children under seven would like to leave their jobs.

Kaverimiehen normipäivä.

25 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Kaverimiehen normipäivä.

NEROKAS! Onko noita lisää jossain?

Homo kirjoitti...

Minusta olisi hyvä verrata myös lapsettomien naisten, isien ja lapsettomien miesten halukkuuta lähteä pois töistä. Eiköhän aika monelle miehellekin työnteko ole pakkopullaa, jota ei tekisi ilman rahallista korvausta.

Jape kirjoitti...

Tiedote: Hallitus päätti uudesta tasa-arvo-ohjelmasta

Hallituksen tasa-arvo-ohjelma
2008-2011
Linkin takaa myös koko tasa-arvo-ohjelma PDF:änä


Ministeri Wallin tasa-arvo-ohjelmasta, pdf

Tuota feministiä, Ministeri Wallinia haastateltiin juuri TV:ssä. Feministi Wallinin mukaan suurin tasa-arvo-ongelma suomessa on edelleen se, että naisen euro on 80 senttiä. Lääkkeeksi feministi Walliin tarjosi sitä, että miehiä pitää saada naisvaltaisille aloille ja naisia miesvaltaisille aloille. Lisäksi miesten pitää tehdä vähemmän ylitöitä. Onhan kohtuutonta, jos tekee esim. 20% enemmän työtunteja, että saa myös palkkaa 20% enemmän kuin nainen joka ei tee ylitöitä. :)

Jape kirjoitti...

Rosa Meriläinen: Treffit, tuo muunmaalaisten kauhea keksintö

Ote:
En ole koskaan ollut treffeillä. Tosin joskus olen jälkeenpäin miettinyt, että illallinen jonkun miespuolisen tuttavuuden kanssa on saattanut hänen mielestään tarkoittaa treffejä. Minä en olisi moiseen mukaan lähtenyt tahallani.

Koskaan minua ei ole treffeille pyydetty sanoilla ”lähdetkö treffeille?”. Jos pyydetään syömään ja juttelemaan, minä ymmärrän kysymyksessä olevan tuokio, jossa syödään ja jutellaan. Jos halutaan sukupuolista kanssakäymistä, pitäisi olla yksiselitteisempi. Esimerkiksi ymmärrän ”lähetkö paneen” –ehdotuksen hienovaraisen vihjauksen siitä, että mieshenkilö saattaa olla kiinnostunut siitä kauneimmastani.
.
.
.
Entä jos en pitäisi toisesta? En kuitenkaan kehtaisi sanoa sitä suoraan, vaan alkaisin käyttäytyä mahdollisimman luotaantyöntävästi. Jorisisin pitkästyttäviä juttuja politiikasta tai alkaisin räkättää, piereskellä ja kertoa rivoja juttuja.
.
.
.
Silti olen sitä mieltä, että ainoa oikea suomalaiskansallinen tapa pariutua on lähteä hirveällä lössillä radalle ja vain päätyä jonkun petiin. Se on luonnonvalintaa. Mutkatonta ja helppoa.
.
.

W kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

"Feministi Wallinin mukaan suurin tasa-arvo-ongelma suomessa on edelleen se, että naisen euro on 80 senttiä."

Stefan Wallin on siis valehtelija. Luulisi aikuista ihmistä jo hävettävän vanhojen ja moneen kertaan valheiksi todettujen ja todistettujen satujen lavertelu julkisuudesssa.

jorma kirjoitti...

"Esimerkiksi ymmärrän ”lähetkö paneen” –ehdotuksen hienovaraisen vihjauksen siitä, että mieshenkilö saattaa olla kiinnostunut siitä kauneimmastani."

Joo, tuollaisesta saa vain niin kovin helposti syytteen seksuaalisesta häirinnästä, että siitä vain kokeilemaan.

Jorma kirjoitti...

"Jorisisin pitkästyttäviä juttuja politiikasta tai alkaisin räkättää, piereskellä ja kertoa rivoja juttuja."

Eikös tämä ole Rosa Meriläiseltä ihan tavanomaista käytöstä?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mahtavatko ne hyväksytyt lähetkö panee -ehdottelijat olla niitä miesporukoista yliopiston feministipiireihin siirtyneitä miehiä, joita arvostetaan siksi, että kannattavat tasa-arvoa ja saavat takuulla pesää heti kun haluavat. Vai joitain muita? Niitä, joita löytyy kun lähdetään lähdetään hirveällä lössillä radalle ja vain päädytään jonkun petiin.

Sehän on luonnonvalintaa. Mutkatonta ja helppoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Kaverimiehen normipäivä.

NEROKAS! Onko noita lisää jossain?"

Älkää viitsikö Panu ja Henry. Tuon näköisiä naisia ette pääse sarjakuvaa lähemmäksi. Ette edes kaverimiehinä. Tuskin edes osaisitte piirtää tuota anatomiaa.

Vortac kirjoitti...

W: Kyse ei ole säälistä. Sitäpaitsi miksi kaverimiehet eivät ansaitsisi nyky-yhteiskunnassa ja tässä naisia palvovassa miehille valehtelevassa yhteiskunnassa sääliä?

Jos kaverimiehillä olisi TIETOA naisista, siitä mitä naiset oikeasti todella ovat, silloin se olisi todella oma valinta. Silloin he eivät tarvitsisi ehkä sääliä niin paljon, koska he tietäisivät, mihin ryhtyvät.

Mutta juuri valheet siitä mitä naiseus ja mitä naiset ovat ja haluavat, naisten päin naamaa laukomat suoranaiset kusetukset siitä mitä he oikeasti haluavat miehestä synnyttävät kaverimiehiä, jotka eivät voi käsittää, miksi nainen ei anna heille intiimiyttä, seksiä, hellyyttä ja läheisyyttä, mutta imee heistä kaikki energiat, vaikka he tekevät juuri niinkuin heitä on aina opastettu.

Kyse ei siis ole siitä että joku tekee jotain hölmöä, joka on oma valinta, ja sitten heitä pitäisi tästä hyvästä sääliä, kuten vaikkapa ihminen, joka sairastuu keuhkosyöpään tupakoituaan 35 vuotta.

(tosin säälisin silti, hehe)

Kyse on siitä, että tuo sarjakuva kiteyttää aika tarkasti sen, miten yhteiskunta mahdollistaa naisille erittäin suuret mahdollisuudet hyväksikäyttää, kiusata ja rääkätä HYVIÄ miehiä, koska he eivät halua aggressiivisesti dominoida naisia, vaan kohdella heitä kunnioituksella, hyvyydellä ja reiluudella. Naiset ikäänkuin rankaisevat hyvyydestä, vaikka miehen logiikan mukaan yleensä reiluus palkitaan reiluudella, ja kun hyvä ihminen on toista hyvää ihmistä kohtaan reilu, myös se toinen ihminen on luonnostaan toista kohtaan hyvä, ja niinpä molemmat hyötyvät.

Miesten keskenhän homma toimiikin näin - miehet hyvää hyvyyttään tarjoavat toisilleen kaljaa tai röökiä tai lainaavat rahaa tai auttavat ongelmissa yms., ja nämä sitten yleensä keksivät jopa luoviakin tapoja osoittaa kiitollisuutensa, ja tämä taas inspiroi.. no, tämä oikeastaan kuuluu luonnollisen ystävyyden kohottavaan piiriin.

Mutta tällaisessa hyvä mies - kusipää nainen - suhteessa, joita suurin osa näistä kaverimies-tapauksista on, asia ei toimikaan noin. Se on täysin yksipuolinen katu. Mies ei saa naiselta yhtään mitään vastineeksi kaikesta, mitä hyvyyttään naiselle tarjoaa, ajatellen naisenkin olevan hyvä ihminen, ja kuvitellen ikäänkuin yhteistä reiluuden jakamista ja hyvyydellä täytettyä molemminpuolista reiluutta.

Mies tulee hyväksikäytetyksi, koska hänelle on valehdeltu päin naamaa koko hänen elämänsä, eikä hän uskalla edes kuvitellakaan, että hyvännäköinen nainen voikin olla paha ihminen. Siinä määrin nainen on jalustalle pyhäksi tässä yhteiskunnassa nostettu; katsokaa vaikka noita oikeustuomioita, joissa äiti selviää lapsien murhasta pelkällä nuhtelulla, koska on niin 'jalo' olento, että eihän sellainen voi OIKEASTI paha olla - jos nyt pikkasen lapsia paiskaa lattiaan tai polttaa heitä elävältä niin sehän on pelkkä väsymyksen aiheuttama vahinko.

Näin ollen tällaisen hyvän ihmisen mieleen (siis kaverimies) ei edes pälkähdä, että nainen voisi julkeasti, surutta ja täysin vailla tunnontuskia käyttää tätä miestä hyväkseen. Nainen ei myöskään paljasta julmuuttaan suoranaisesti, vaan jatkaa valheellisuuttaan ja 'lupailuaan' .. siis vihjailee kaikenlaisesta seksuaalisesta ja intiimiydestä, mutta loppujenlopuksi jättääkin kaverimiehen täysin ilman mitään intiimiä ihanuutta, ja dumppaa tämän päälle kaiken emotionaalisen roskan.

Tuo vanha esimerkki, 'rocks and gold', jonka joskus tänne pastesin, kertoo tilanteen aika hyvin.

Kun naista hyväksikäyttää, yleensä se on paljon ilmiselvempää ja suorempaa, ja nainen osaa odottaa sitä. Naisille ei yhteiskunta systemaattisesti valehtele miesten olevan pyhiä ja jaloja olentoja, vaan täysiä paskiaisia, joten naisille hyväksikäyttö ei tule kuin salama kirkkaalta taivaalta, kuten kaverimiehen tapauksessa on.

Lisäksi naisella on KAIKKI VALTIT näissä asioissa, ja kaikki tieto naisten julmuudesta ja miesten paskamaisuudesta - nainen on siis hyvin tietoinen, hyvin informoitu ja hyvin suojattu. Mies on taas täysin suojaton, aivopesty ja manipuloitu olento, jonka ei voikaan olettaa tietävän - tai edes uskovan! - näitä asioita, ENNENKUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ ja mies on saanut läpikäydä musertavan helvetin.

Ja vasta SILLOIN miehestä tulee Vortac tai Panu Höglund, joka näkee asioiden todellisen laidan, joka ymmärtää missä mennään, ja joka alkaa koettamaan informoida asiasta muita.

Mutta voi, muut ovat silti vielä unessa näissä jutuissa, ja väittävät vastaan, vaikka nämä silmänsä aukaisseet yksilöt koettavat ainoastaan kertoa totuuden.

Siis - kyse ei tosiaan ole säälistä, vaan jostain paljon laajemmasta jutusta. Jos nainen juo itsensä humalaan ja harrastaa seksiä miehen kanssa, jota aamulla ei sitten enää kunnioitakaan, häntä kyllä säälitään ja kaikki hänen kana-kaverinsa ovat yhtä mieltä siitä että mies oli kamala, nainen oli täysin viaton, ja mies raiskasi naisen ja ansaitsee 10 vuoden linnatuomion vähintään, ja mies pitäisi kuohita.

Tässäkin on kuitenkin kyse omasta valinnasta, ja paljon enemmän jopa, kuin kaverimies-tapauksessa, jossa mies on täysin tietämätön siitä miten nämä asiat menevät.

Silti naista säälitään ja paapotaan, ja miestä pidetään aina julmana tyrannina, vaikka kyse olisi ollut aivan molempien suostumuksessa harrastetusta seksistä.

Miksi sitten kaverimiestä ei saisi sääliä? Miksi tuota naista pitäisi sääliä - hän teki OMAN VALINNAN, ja hänen pitäisi voida vastata siten seurauksista.

Mutta enpä ole nähnyt kovinkaan monen ihmisen vaativan, että tällaisia naisia ei pidä eikä saa sääliä, ja että se on hänen oma valintansa ja oma mokansa ja oma vastuunsa.. kummallista kyllä, mies kantaa jälleen vastuun.

Eli kun miestä hyväksikäytetään, miestä ei saa sääliä.

Kun nainen tekee oman hölmön valinnan, miestä pitää haukkua.

Miten hitossa voitte ylläpitää tällaista näkökantaa TASA-ARVON nimissä, rouva W?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Panu kertoi äänestäneensä Stefan Wallinia viime eduskuntavaaleissa. ;)

TH kirjoitti...

Tietääkö kukaan kuka tuota sarjakuvaa tekee? Olen nähnyt jonkin muunkin samalta piirtäjältä. Tyyliltään muistuttaa ranskalais-belgialaisia sarjiksia.

Vortac kirjoitti...

Joo, meikäläinenkin on nähnyt paljon samaa jälkeä. Tuossa on mielenkiintoista se, että piirrosjälki on hyvin 'realistista' sarjakuvamaisella tavalla, mutta silti erittäin koomisen ja 'nopeastitehdyn' näköistä - on kuin piirtäjä osaisi optimaalisen pienellä vaivalla saada aikaiseksi juuri oikeat viivat aikaiseksi. Sanoisin, että tuo on monella tasolla neron työtä.

- Vortac

Panu kirjoitti...

Älkää viitsikö Panu ja Henry. Tuon näköisiä naisia ette pääse sarjakuvaa lähemmäksi. Ette edes kaverimiehinä. Tuskin edes osaisitte piirtää tuota anatomiaa.

No tuota, itse asiassa 25-vuotiaana pääsin lähelle 18-vuotiasta tyttöä, joka oli tuota luokkaa ulkonäöltään. Kyllä näin hänet alastomanakin, mutta yhdyntään ei päästy. Ja se, ettei kyseisen neidon kanssa päästy yhdyntään, oli ihan oma mokani ja syy siihen oli profeministisyyteni. Kyseinen neito nimittäin oli se, joka kysyi minulta tilanteen mentyä ohi: "Miksi sinä et raiskannut minua?"

Panu kertoi äänestäneensä Stefan Wallinia viime eduskuntavaaleissa.

Niin? Minä olen yhden asian äänestäjä, äänestän kielipoliittisin perustein vaikka aasia, jos se on oman puolueen listoilla. Koska kaikki järkevät puolueet ovat valitettavasti feministien miehittämiä, äänestämällä ei voida vähentää feministien vaikutusvaltaa politiikassa. Sitä voidaan vähentää vain muilla tavoin, esimerkiksi kirjoittamalla feminismivastaisia nettikolumneja.

Panu kirjoitti...

Ja mitä sitten kaverimieheyteen tulee, onko siellä vielä joku anonyymi, joka ei tiedä, että olen opiskellut kieliä laitoksella, jonka opiskelijoihin kuului mm. yksi entinen Miss Suomi?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Reijo Mäki on Expressin kolumnisti. Hänet tunnetaan erityisesti suuren suosion saavuttaneista Vares-dekkareistaan.

http://expressi.pramedia.fi/sivu.php?jid=212&lehti_id=26Miten nainen valitsee miehensä?

Teoriassa joka naisen unelmamies olisi tietysti sellainen tyyppi, joka jutustelee mielellään n. puolitoista tuntia kerrallaan puhelimessa, ihan sekoaa innosta, kun joulun jälkeiset vaatealennusmyynnit alkavat, tykkää hirvittävästi tanssista sekä sisustamisesta ja osaa vaihtaa mielipiteitä horoskoopeista ja ihonhoitotuotteista. Tällaisia miehiä on oikeasti olemassa. Ja joillakin naisilla on kadehdittava ilo kutsua sellaisia kavereita jopa sydänystävikseen. Ongelmana tässä on nyt vain se, että jos on kyse perheen perustamisesta – tai seksielämästä ihan vaan hauskuttamispohjaltakin – niin heikäläisten päälle ei kyllä kannata laskea liikoja.
Vaimolleni tulee kasa naistenlehtiä ja luen niitä itsekin aina joskus (koska niissä on vaihtelevampi juttuprofiili kuin miestenlehdissä – esim. Jallussa tai Ratossa). Kiva on lukea henkilöhaastatteluista, että minkälainen on missien, mallien sekä näiden kaikkien juontajakokelaiden unelmamies. Aina nämä tyttöset pyörittävät sitä samaa, ulkoa opittua ja valheellista nauhaa, että miehen pitää olla herkkä ja tunteellinen – ehkä mieluusti jonkinlainen runoilijatyyppi. Ja aina käy niin, että puoli vuotta myöhemmin sama missukka kertoo lehdissä onnestaan Tapparan kovaotteisimman pakin – ellei peräti viime kauden jäähykuninkaan kanssa.
Viimeiset kolmekymmentä vuotta meille (sekä miehille että naisille) on opetettu, että sen oikeanlaisen miehen kuuluu olla maripaitaan, kierrätyshamppukassiin ja vihreisiin samettifarkkuihin sonnustautunut herkkä humanisti, joka on mieluummin tietysti vielä salaatinsyöjä. Tämä auliisti tunteet näyttävä, maailman pahuudelle, häkkikanoille ja Korkeasaaren paviaanien tylylle kohtalolle ajoittain itkeskelevä sadankomitealainen Tiibet-aktivisti saa myös mielellään kuulua miestenryhmään, joka kokoontuu tiiviisti jonkin hylätyn paloaseman letkujenkuivatustorniin sekä pitää siellä viikonloppuseminaareja miehuuden kipupisteistä. Kotona tämä mies on ahkera, tottelevainen ja lähes äänetön. Häneltä sujuu tiskaaminen, imurointi ja silittäminen, ja hän osaa nukkua kuorsaamatta.
Jo vuosia sitten kuvasin eräässä kirjassani tilannetta, jossa hieman toisenlaiset miehet istuskelevat baaritiskillä mietiskelemässä, että mitä pyörii sellaisten naisihmisten päissä, jotka silmät kirkkaina yrittävät vakuuttaa, että yllämainitun kaltainen mies on oikeasti heidän mieskumppani-ihanteensa? Kysymykseen vastasi yksityisetsivä Jussi Vareksen kaveri novellikirjailija Luusalmi jotenkin seuraavasti:”Nainen jaksaa katsella nyhverömiestään ehkä kolme vuotta. Mutta sitten jokainen terve nainen vetää omat johtopäätöksensä ja alkaa kuluttaa aina vaan enemmän ja enemmän iltojaan rekkakuskien suosimissa yökuppiloissa.”
Erikoinen juttu on myös tämä, että siinä missä naiset (erilaisten tutkimusten ja lehtihaastatteluiden perusteella) näyttävät edellyttävän suomalaiselta mieheltään tasa-arvoa, tunneherkkyyttä ja ylipäätään koko arjen jakamista yhdenvertaiselta pohjalta, he saattavat hehkuttaa aivan muunlaisia ominaisuuksia erimaalaisten miesten ollessa kyseessä. Useammin kuin kerran on saanut lukea, miten nainen ihastelee jossain lehdessä, miten hänen upouusi turkkilainen poikaystävänsä on herra talossa, määrä yksin kaapinpaikan eikä kaihda edes kunnon läimäyksiä, koska on ajoittain niin ihanan mustasukkainen. Eli summa summarum: ”se kohtelee mua niinku silleen, että mä todella tunnen itseni aidoksi naiseksi”.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja mitä sitten kaverimieheyteen tulee, onko siellä vielä joku anonyymi, joka ei tiedä, että olen opiskellut kieliä laitoksella, jonka opiskelijoihin kuului mm. yksi entinen Miss Suomi?"

Niin?

Panu kirjoitti...

Niin?

Niin mitä niin? Sinä sanot, että minä en ole nähnyt kauniita naisia läheltä edes kaverimiehen ominaisuudessa, ja minä sanon - todisteiden kera - ettei pidä paikkaansa. Mitä jos myöntäisit provokaatiosi olleen kelvoton ja todistavan, että olet hyvin huono ja heikkotasoinen ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin mitä niin? Sinä sanot, että minä en ole nähnyt kauniita naisia läheltä edes kaverimiehen ominaisuudessa, ja minä sanon - todisteiden kera - ettei pidä paikkaansa. "

Panu, panu, panu, pieni. Sanoin, ettet pääse lähelle "tuon näköisiä" (sarjakuvassa olevan näköisiä) naisia. Et varsinkaan tule joutumaan -pääsemään? - vastaavaan tilanteeseen.

Panu kirjoitti...


Panu, panu, panu, pieni. Sanoin, ettet pääse lähelle "tuon näköisiä" (sarjakuvassa olevan näköisiä) naisia.


Ei nykyään ole tarviskaan. Katsos kun olen nyttemmin pysyvässä seurustelusuhteessa. Mutta paskanjauhantasi on ja pysyy paskanjauhantana, koska - kuten sanottu - niiden ns. kaverinaisten joukossa on ollut varsin nättejäkin tyttöjä.

Et varsinkaan tule joutumaan -pääsemään? - vastaavaan tilanteeseen.

No itse asiassa ainejärjestön sekasaunassa tuli nähtyä useampi kuin yksi hyvännäköinen tyttö ilman rihman kiertämää. Mutta intä sinä anonyymi ihan rauhassa, itseäsihän sinä lähinnä yrität saada vakuuttuneeksi. Kumpaa porukkaa muuten olet, femakkoja vai natseja?

Vortac kirjoitti...

No aika tottuneelta kohottamaan itseään toisten kustannuksella ainakin vaikuttaa tuo anonyymi, joka Panulle tässäkin keskustelussa ja panettelussa hävisi aivan tyystin mutta ei suostu edes myöntämään sitä.

Sen kertoo tuo "pieni"-sana, jolla koetetaan tehdä muita pieniksi ja tuntea oma itse suureksi. Se on sellaisen ihmisen käytöstä, jonka kirjoittelua ja toisten ihmisten kohtelua EGO hallitsee totaalisesti. Hyvyys ja inhimillisyys ei pääse väliin - kaikki on manipulaatiota.. se joka manipulaatioon tarttuu, se manipulaatioon hukkuu, tosin..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Kumpaa porukkaa muuten olet, femakkoja vai natseja?"

Panu, panu, panu pieni, etkö parempaan pysty? Sinunhan piti olla terävä kirjoittaja ja argumentoija, kaikkien AT-miesten sankari, aikasi legenda, mutta niin vaan sinäkin isket pöytään kuuluisan natsikortin. Tso, tso.

Muuten, älkää kutsuko itseänne nörteiksi. Nörtit kuten Bill Gates ovat cooleja, te ette.

Panu kirjoitti...

Sinunhan piti olla terävä kirjoittaja ja argumentoija, kaikkien AT-miesten sankari, aikasi legenda

Ai sinun mielestäsi vai? No kiva, mutta en ole koskaan pitänyt tasapainottomista ihailijoista. Ne voivat näet olla fyysisesti vaarallisia.

Luulin itse olevani kerrostalossa asuva lingvisti, joka kirjoittaa jotain kolumneja nettiin ja harrastaa iirinkielisyystyötä. Näin opimme itsestämme aina uutta.

Muuten, tuosta itsensäpaljastelusarjakuvasta vielä, että "Suurella Syrämmellä" -blogin herttainen mutta höpsön oloinen kirjoittaja Chiii sanoi jossain välissä, että hänen mielestään on aivan normaalia, jos hän hyppelee alasti "kaveri"-miesten edessä esim. suihkusta tullessaan, ja että on hirveän kiusallista ja ikävää, jos kaverimies ei ymmärrä, että tätä ei pidä ottaa seksuaalisen kutsun kannalta. Niin että ei ole aivan kaukaa haettua kutsua tuota sarjakuvaa "kaverimiehen normipäiväksi".

Vortac kirjoitti...

Antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa, siis. Suurempaa kusipäisyyttä en tiedä. On sama kuin roikottaisi meheviä ruoka-annoksia nälkäänäkevien lasten edessä ja sitten jos joku erehtyisi yrittämään ojentaa kättään ruokaa kohti, lapsi vietäisiin vankilaan ja ruoan omistaja pitäisi puheen siitä, kuinka sitä ei olisi kenenkään pitänyt tietenkään käsittää ruoka-annoksen TARJOAMISEKSI että huvikseen kiusaa nälkäänäkeviä.

Tuollainen pitää siis nähdä sellaisena kuin se on; puutteessa elävien kiusaamista seksuaalisten kiihokkeiden näyttämisellä periaatteella 'saat vilkuilla, mutta et koskea', jotta naiset saavat päivittäiset, ah niin kipeästi rakastamansa egoboostin, jotta jaksavat taas ottaa turpaan siltä harlikka-masalta.

Ja siinä samalla ovat taas saaneet näyttää 'mistä kana kusee', ja kenellä on seksuaalinen valta. (jotta pääsevät sitten tämän tosiseikan netissä kieltämään verbaalisesti, jotta myös aivojen valehtelusta nauttiva osuus saa annoksensa)

Kappas, taisin juuri selostaa koko naisten toimintaperiaatteen alusta loppuun, kehdosta hautaan ja kaikilla elämänalueilla. Ehkäpä naiset ovatkin aivan simppeleitä ja helppoja ymmärtää, kun vain pudottaa rähmät silmiltään ja katsoo kylmää todellisuutta sellaisena kuin se on.

- Vortac