lauantaina, elokuuta 02, 2008

Miehet uusia naisia?

HS-keskustelu Kansa ei halua kieltää seksin ostamista

Kokeiluni

A Surprising 'Idiot Spouse' TV Ad

Child-Man in the Promised Land: Selected Responses:

Depressed, repressed, objectified: are men the new women?

2 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Suuri osa suomalaisista ei kannata seksin ostamisen täyskriminalisointia."

Suurimmalla osalla suomalaisista on aivot.

Vortac kirjoitti...

Tuo mainos tasapainottaa sentään vähäsen nykytilannetta, jossa miehet saa aina esittää täysinä idiootteina ILMAN VASTALAUSEITA. Mutta siihen on vielä pitkä matka, että tollasia mainoksia saa esittää samalla tavalla ILMAN VASTALAUSEITA.

Jos yksi mainos miljoonasta on sellanen joissa nainen on täysi tollo, niin siihen tulee hirveä kohkaus ja vastalauseet ja pitää olla kovat perustelut jos meinaa tykätä mainoksesta. Mutta niihin miljoonaan miehinä typeryksinä esittävään mainokseen ei kenenkään tarvitse perustella mitään, eikä vastalauseita näy eikä kuulu.

Näistä syistä minun silmääni tuollainen mainos on silkkaa piristettä ja virkistystä. Ehkä kaikki toivo ei olekaan vielä menetetty, kun tollasia mainoksia uskalletaan nykytilanteessa tehdä.

Sitäpaitsi ihmettelen niiden ihmisten kommentteja, jotka selittävät, että toi on muuten kiva nähdä, mutta eivät tykkää kun naiset esitetään huonoina kuskeina mainoksessa.. en ihmettelisi moisia kommentteja, jos tutkimusten mukaan naiset ja miehet olisivat 100% yhtä hyviä/yhtä huonoja kuskeja. Mutta kun se on tunnettu tosiasia ja fakta, että naiset eivät osaa ajaa autoa, niin se on siksi hemmetin hyvää huumoria ottaa se tolla tavalla hienovaraisesti esiin.

Siis onko näiden ihmisten mielestä naiset ja miehet tasan yhtä hyviä joka asiassa? Olen sitä mieltä, että koska sielut ovat periaatteessa 'samoja', niin latentit kyvyt ovat miehillä ja naisilla samoja. Mutta naisen kehossa eläminen vaikuttaisi himmentävän joidenkin kykyjen kehittymistä, ja miehen kehossa eläminen ehkä joitain harvoja toisia (esim. miehille on selvästi turha paskanjauhanta, kiertely ja kaartely, vihjailu ja kaikenlainen emotionaalinen vouhotus vaikeampaa).

On siis outoa olettaa ikäänkuin defaulttina, että molemmat sukupuolet olisivat aivan yhtä hyviä kuskeja tai mitähyvänsä vastaavaa, ja että siksi ei saisi tehdä moisia joukkeja.

Mutta oli joka tapauksessa hieno, hauska ja hyvä sekä hyvällä maulla tehty tyylikäs ja pirteä mainos, jonkalaisia katsoo mielellään nykymaailmassa.

- Vortac