torstaina, marraskuuta 13, 2008

Huumoria lähestymisiin?

Uskaltaako naiseen enää koskea?
Akateemikko Veijo Meri harmittelee (IS 13.11.), että naisten koskemattomuus on levinnyt Suomessa kulkutaudin tavoin. Hänen mielestään miesten asema yhteiskunnassa on huonontunut ja esimerkiksi Stefan Johanssonin taannoinen ero oli täysin turha.

"Nyt ei uskalla enää varjolle astua. Monista miehistä tuntuu, että antaa naisten olla, en katsokaan sinne päin. Se vaikeuttaa kontaktin ottamista", Meri sanoo.

Hän toivookin, että naiset suhtautuisivat entisaikojen tavoin huumorilla tai ronskeilla otteilla miesten epätoivottuihin lähentymisiin.
Naisopiskelijoita patistetaan äideiksi
Komitean puheenjohtajan muistion mukaan naisopiskelijat voivat välttää työsyrjinnän, mikäli heillä on lapsikatras jo valmiina, kun on aika siirtyä työelämään.
Child support payments given back to duped 'dads'
MOTHERS are being forced to pay tens of thousands of dollars to men who paid child support over decades but were wrongly named as fathers.

9 kommenttia:

Ummm kirjoitti...

"Komitean puheenjohtajan muistion mukaan naisopiskelijat voivat välttää työsyrjinnän, mikäli heillä on lapsikatras jo valmiina, kun on aika siirtyä työelämään."

Sehän on kovin kätevää vääntää tietokoneen ääressä tiukkaa akateemista analyysiä samaan aikaan kun 1-vuotias tunkee kaikkea lattialta löytyvää suuhunsa :)))

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärtääkseni myös opiskelijat voivat laittaa lapsen päivähoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyisillä tukitasoilla ja vaatimuksilla nopeasta valmistumisesta ajatus vielä lasten hankkimisesta, kansainvälisestä harjoittelusta yms opiskeluaikanaan alkaa mennä samanlaiseksi utopiaksi kuin työn sankarit Neuvostoliitossa.

Puhumattakaan nyt siitä, että parikymppinen opiskelija on muutenkin nykymaailmassa aika nuori avioitumaan ja hankkimaan lapsia.

Homo

T-man kirjoitti...

Eivät pelkästään suomalaiset parturikampaajat ole tietämättömiä. Osataan sitä muuallakin:

"Viime aikoina koomikoiden suosiossa onkin ollut erityisesti republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin, joka ei muun muassa tiennyt että Afrikka on maanosa."

http://www.yle.fi/uutiset/pop/oikea/id107181.html

Anonyymi kirjoitti...

Homo kirjoitti:
"Puhumattakaan nyt siitä, että parikymppinen opiskelija on muutenkin nykymaailmassa aika nuori avioitumaan ja hankkimaan lapsia."

Tilastojen puolesta aika nuori, muttako heikommassa asemassa? Tällaisena AT-miehenä jotenkin hykerryttää ajatus siitä että voi olla nuoriakin perheitä. Ehkä helpottamalla tilannetta ja lisäämällä tukia, kuten uutisessa visioidaan, myös jotkut AT-tyyppisetkin ihmiset pääsisivät lisääntymään. ATM ei vaikuttaisi niin pahalta vaihtoehdolta, koska on normaalissa opiskeluputkessa, eikä ATN olisi vielä täysin lisääntymis- (tai perhe)markkinoilta syrjäytynyt, hahaa.

-tympeäNörttö

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoltaan vaihtanut valtuutettu povaa kiihtyvää pakoa kirkosta

Kuntavaalien ylivoimainen äänikuningatar Hetti Rytsy (vihr) todisti 836 kannattajansa voimalla, ettei sukupuolen vaihdos ole mikään erityisempi juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin Sanomien päätoimittaja Reetta Meriläinen myöntää Markkinointi&Mainonta-lehden haastattelussa, että lehti on ostanut Googlesta hakusanamainontaa "erotiikka"-sanalla Oma kaupunki -palvelussa olevia erotiikkaravintoloita varten.

Anonyymi kirjoitti...

"Sukupuoltaan vaihtanut valtuutettu povaa kiihtyvää pakoa kirkosta"

Punavihreät mädättäjäliberaalit uskottelevat itselleen, että kirkosta eroajat ovat aina "suvaitsevaistoa", vaikka hiljainen enemmistö eroajista on populaa, joka on totaalisen vittuuntunut kirkon selkärangattomaan nöyristelyyn, hyysäilyyn ja liberaalien nuoleskeluun.

Anonyymi kirjoitti...

"Punavihreät mädättäjäliberaalit uskottelevat itselleen, että kirkosta eroajat ovat aina "suvaitsevaistoa""

Minä kun olen aina luullut, ettei ns. suvaitsevaisto (joka ei siis suvaitse yhtään ketään, joka ajattelee toisin kuin he itse) käy kirkossa muutenkaan. Tai ole edes jäseniä.

Ja jos kirkon nykymeininki konservatiivisine piirteineen ei miellytä, niin mikä estää pistämästä pystyyn omaa uskontoa?

Jorma