keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Kyynärpäät käyttöön

Tasa-arvoministeri Stefan Wallinin (rkp.) mielestä naisten pitäisi palkkatasa-arvon nimissä opetella käyttämään kyynärpäitään ja pyytää useammin palkankorotuksia.

Miehellä on helpompaa

Visualizing Omega

Sandra, 56, reckons she can spot a male abuser within seconds. She said: “After leaving a party, I sometimes reflect on the people and tell my husband if I think there was an abuser in our midst. “Every time I’ve been proved right.”

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Miehillä on tapana tuoda itseään enemmän esille, vaikkei siihen olisi aina aihettakaan. Valitettavasti nykyisessä työelämässä näyttää siltä, että se tuottaa joillain työpaikoilla tulosta, hän sanoo."

Miten niin valitettavasti? Hyvähän se vain on, jos yrittämisestä ja yritteliäisyydestä palkitaan. Jos ihminen uskoo itseensä, on kunnianhimoinen ja osaa markkinoida ja myydä osaamistaan, niin tottahan hän ansaitsee kaiken sen, minkä onnistuu saamaan.

Onko tämä Wallin joku kommunisti vai mikä on oikein hänen ongelmansa?

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Olen yrittämässä luvata itselleni, että ainakin yritän parantaa omaa käytöstäni. Maailmassa on jo valmiiksi niin paljon ikäviä asioita ja monilla ihmisillä sen verran vaikeaa jo entuudestaan, että olisi ilkeää enää kasvattaa sitä kaikella mahdollisella negatiivisten ajatusten märehdinnällä. Parempi yrittää nostattaa ihmisten mielialoja ja tehdä hyviä ja jaloja tekoja, vaikka kokemukseni nämäkään teot harvemmin jäävät rankaisematta.

Tätä taustaa vasten toteankin, että minusta tuo omega-juttu on turhan ilkeä nostaessaan nämä henkilöt voimakkaan julkisen arvostelun kohteeksi.

Homo

Vaskitsa kirjoitti...

"Miehillä on tapana tuoda itseään enemmän esille, vaikkei siihen olisi aina aihettakaan."

Mä en ainakaan aina tiedä, tuonko itseäni aiheetta esille, vai aiheesta?
Pitäisköhän mennä työterveyden poppamiehen juttusille?

Anonyymi kirjoitti...

Hädänalaisista puheenollen, tänään klo 20:00 tulevassa kolmosen 45 minuuttia -ohjelmassa yhtenä aiheena on: "Viinan todellinen hinta - päihdeäitien kärsivät vauvat."

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Visualizing Omegan nainen on niin ruma että mieluummin valitsisin ikuisen yksinäisyyden ja runkkaamisen kuin avioituisin tuollaisen kanssa.
En keksi mitään syytä tuolle avioliitolle. Ei se luonteenominaisuuksiin perustuva tosirakkauskaan nyt NIIIIN hyvältä tunnu, että pelkästään sen takia pitäisi hirviö naida.

Anonyymi kirjoitti...

http://naurunappula.com/330405/woman_wanted

Anonyymi kirjoitti...

http://naurunappula.com/404360/122467671553.jpg

Anonyymi kirjoitti...

http://naurunappula.com/434732/vanhanuoriSIKA

Ville kirjoitti...

Nainen tuomittiin syylliseksi 13-vuotiaan tytön nettikiusaamiseen USA:ssa

Päihdeäitien kärsivät vauvat

Järkyttävää kuvaa (video katsottavissa) kun vauva tärisee vieroitusoireiden takia, jotka voivat kestää 6 viikkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä en ole niinkään huolissani vauvojen tilapäisistä vieroitusoireista, vaan siitä millaisia pysyviä vammoja etenkin odotusaikaisella alkoholinkäytöllä aiheutetaan. Vuosittain syntyy satoja alkoholin pysyvästi vammauttamia FAS- ja FAE-lapsia. Monilla vammaisuuden aste on niin vaikea, etteivät nämä tule aikuisiässäkään pärjäämään ilman tukea. Ja lievemmin vammaisetkin tapauksten pärjäämisessä voi olla vaikeita ongelmia.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Vetäkää avokämmenellä niitä miehenkuvakkeita, jotka kehtaavat lähennellä ruuhkassa seisovia naisia."

Ninni Myllyoja yllyttää naisia siis syyllistymään rikoksiin. Todella huolestuttavaa.


Jorma