keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Meikkaustasa-arvo

Äidit pääsevät perhevapaille isiä helpommin

Tunneälyn taidonnäytteitä

Tasa-arvon mallimaa, hah!

Kääk, mies meikkaa!
Meikkaava mies ei ole naisten mieleen, Tyylitalon gallup paljastaa.
Eiväkö naiset suo miehille tasa-arvoa meikkauksessa? Asenteissa on paljon vielä muutettavaa.

SQS 1/2008 CONTENTS / SISÄLTÖ

Mikä on alempitasoinen mies?


Asunnon tarjoaminen vain naiselle voi pian poikia 3000 euron rapsut

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Tähän on tultu. YLE uutisoi haastattelemalla hankittuihin puhtaan subjektiivisiin mielipiteisiin perustuvia tutkimuksia faktoina."

Eihän tässä ole mitään uutta. Naisten subjektiiviset mielipiteet ja tuntemukset ovat femujen mielestä tasa-asrvokeskustelussa lähtökohtaisesti faktoja, miesten eivät. YLE:n uutisointi on luokatonta.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkiksi miesten ja naisten kuntosaleja se ei koske. Luulen, että ulkopuolelle voivat jäädä myös yksittäistapauksissa urheilukilpailut, joihin naiset ovat päässeet kampanjanomaisesti halvemmalla."

"EU-tasolla on tehty direktiivi, ja se on laitettava käytäntöön. Ainoa, mitä voimme tehdä, on rajata tulkintakäytäntöä, että siinä voidaan käyttää mahdollisimman paljon tervettä järkeä."

Mistä vetoa, että käytännössä tätä tullaan soveltamaan vain naisten vaatimusten kohdalla, ja "tervettä järkeä" käytetään lähinnä miesten syrjintätapausten "oikeuttamiseen", kuten tähänkin saakka?

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä ihan oikea ongelma, että yksinäisiä miehiä syrjitään eniten asunnonhaussa. Kaikkein suosituimpia lienevät yksinäiset nuoret naiset, sen jälkeen pariskunnat jne.

Anonyymi kirjoitti...

Boys and girls should be taught separately for key subjects, says schools minister


Jorma

Heikci kirjoitti...

Kyllä meikkaus voi joissain tapauksissa miehen seksuaalista statusta nostaakin. Tai eihän sen kaikkien naisten silmissä sitä tarvitse nostaakaan: jos ylipäätään haluaa jonkun naisen, ei se, vaikka yhdeksän kymmenestä nauraisikin, haittaa, jos se kymmenes pitää (tämä tietysti pätee muuhunkin kuin meikkaukseen). Ainakin se on parempi kuin vaikuttaa kaikkien naisten silmissä harmaalta, tylsältä ja tavalliselta.

Ainakin silloin, jos mies on jo etukäteen todistanut oman miehisyytensä, esimerkiksi olemalla juuri joku rokkari tai muuten vain tunnettu naistenmies, statuksennosto on mahdollinen: tällöin meikkaus on ikään kuin osoitus jonkinlaisesta "pilkkeestä silmäkulmassa", siitä että uskaltaa "laittaa itsensä likoon", jonkinlaisesta itseironiasta tms.

Toinen vaihtoehto nostaa meikkauksella sekä muutenkin huolitellulla ulkonäöllä statustaan on olla ns. kaunis poika (esim. BB-Alex), jollaisista osa naisista pitää. Se on toki vaikeaa, ja siihen tarvitsee pohjaksi paitsi tietynlaisen olemuksen, jota on vaikea määritellä, myös hyvän ulkonäön. Lisäksi siinä on kaksi sudenkuoppaa: 1) vaikuttaminen naurunalaiselta, ja 2) vaikuttaminen homolta.

Tietysti ne miehet, jotka kykenevät meikkauksella nostamaan seksuaalista haluttavuuttaan, eivät hyvin suurella todennäköisyydellä muutenkaan jäisi ilman. AT- ja KT-miehet todennäköisesti herättäisivät meikkauksella vain säälinsekaista huvittuneisuutta.