maanantaina, marraskuuta 17, 2008

Varusmiessato

Laitinen: Uusi politiikka

Henna: Mitä tarkoittaa moraali?

Syksyn varusmiessato on poikkeuksellisen huono


"Vain miehet raivostuivat Tervon puolesta"

Circumcision, though common among males in Canada, is considered a massive human rights violation when done to women. So why are male and female circumcision gauged so differently?

Why Japan's isolated mothers are killing their children
The cases feature a wide variety of motivations and triggers. Many, however, feature persistent theme: young mothers feel acutely isolated from their community and receive no support from uninvolved or abusive husbands.
Feminist contempt for prostitutes

18 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Haaste on heitetty: Mielenterveyden keskusliitto vaatii itsemurhien ehkäisyprojektia

Tällä haavaa Suomessa tehdään kolme itsemurhaa päivässä. Vanha ihminen päätyy itsemurhaan joka toinen päivä.

Kansainvälisesti katsoen Suomi kuuluu Timo Peltovuoren mukaan maihin, joissa tehdään paljon itsemurhia.

"Erityisesti miesten itsemurhakuolleisuus on korkea. Miehet tekevät Suomessa itsemurhista yhä miltei neljä viidesosaa", hän huomautti.


Miten hallitus vastaa?

Muistutuksena taannoinen vanhusten itsemurhien ehkäisykampanja, jota käytiin muistaakseni televisiota myöten muistuttaen, että vanhus tekee itsemurhan joka toinen päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Lentoemäntien kuumat kalenterikuvat raivostuttavat

"Eurooppalaisen halpalentoyhtiö Ryanairin hyväntekeväisyyskalenteri on saanut naisasiajärjestöt takajaloilleen, kertoo saksalaislehti Der Spiegel. 13 Ryanairin lentoemäntää suostui riisumaan vaatteitaan hyväntekeväisyyskalenteria varten. Nyt Espanjan naisten instituutti on valittanut kalenterista Englannin ja Irlannin viranomaisille. Instituutti aikoo myös ryhtyä lakitoimiin Ryanairia vastaan."

Taas femut vapautta vastaan.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Australiaan perustetaan seksipuolue torstaina

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Viikonlopun aikana ilmoitettiin tapahtuneeksi yksi mieheen kohdistunut epäilty raiskaus ja yksi naiseen kohdistunut epäilty raiskaus. Mieheen kohdistuneen epäillyn raiskauksen tutkimukset ovat käynnissä. Naiseen kohdistuneen ilmoitetun raiskauksen tutkimukset päätetään, koska selvitysten jälkeen on ilmennyt, ettei rikosta ole tapahtunut.

J kirjoitti...

"Naiseen kohdistuneen ilmoitetun raiskauksen tutkimukset päätetään, koska selvitysten jälkeen on ilmennyt, ettei rikosta ole tapahtunut."

- tämä on asiantila, jota olen aiemminkin tällä foorumilla ihmetellyt: Ilmoitetaan raiskakusesta, mutta mitään raiskausta ei ole tapahtunut.

Ja kuten aiemmin olen maininnut, tuttu poliisi pääkaupunkiseudulta esitti taannoin näkemyksenään, että 60% poliisille tulevista raiskausilmoituksista on tekaistuja.

Miksei mikään taho tunne mielenkiintoa puuttua tällaisiin viranomaisia turhaan työllistäviin ihmisiin ja heidän syyttömien syyttämiseensä?

Jape kirjoitti...

"Tasa-arvoministerin paikalle oli kova kilpa, jonka lopulta voitti Naisasialiito Unionin ehdokas Anne Moilanen (vihr)."

Painajaismainen tulevaisuuden näkymä. Yöunet meni!

Anonyymi kirjoitti...

On nähdäkseni selvää, että miesasialiike on ajautunut älylliseen umpikujaan, koska nytkin sen johtavan asiantuntijan täytyy siteerata loka-laitisen kaltaisia rakkikoiria todistaakseen oman ideologiansa ylemmyyden.

Tämän lisäksi olette pakkomielteisen fiksaatioituneita miesten ympärileikkaukseen, prostituutioon ja etenkin omasta kansallisvelvollisuudestanne livistämiseen. On mielestäni melko hupaisaa, että tässäkin linkitätte johonkin varusmiesten huonosta kunnosta kertovaan artikkeliin, niin kuin se muka todistaisi yhtään mitään. Luuletteko, että möhömaha joka ei edes pienestä täyspakkausmarssista selviä, voisi muka ikinä tyydyttää naisen?

Mitä taas BB-Hennaan tulee, niin antakaa jo tyttöparan olla. Olette vain kateellisia kun ette itse uskaltaisi mennä telkkariin. Ei kaikkien tarvitse olla heteroseksuaalisia valkoisia sosiologimiehiä, se on se elämän rikkaus.

Seurattuani tätä blogia näin pidemmän aikaa ymmärrän nykyään, miksi prostituutiota kannattavat nimenomaan säälittävät peräkammarin pojat. On niin helppoa unohtaa yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus, kun on oma lehmä ojassa.

Anonyymi kirjoitti...

"On niin helppoa unohtaa yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus, kun on oma lehmä ojassa."

Yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ei edistä sukupuolisyrjintä, ihmisoikeuksien polkeminen tai miesviha, joten feminismistä on päästävä eroon.

Loka-Laitinen on muuten osaava ja lahjakas kirjoittaja, vie teitä pikkufeministejä 6-0 jatkuvasti.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

"Tämän lisäksi olette pakkomielteisen fiksaatioituneita miesten ympärileikkaukseen, prostituutioon ja etenkin omasta kansallisvelvollisuudestanne livistämiseen."

1) Ympärileikkaus on yleensä
turha ja haitallinen, myös ns. "hygieniasyistä" tehdyt, koska esinahka on luotu miehelle osaksi mm. seksiä.
2) Prostituutio on minulle ihan yksi lysti (en ole ikinä käyttänyt), mutta olen sen kieltämisen kannalla riistohinnoittelun vuoksi. Olen avoliitossa.
3) Kansallisvelvollisuudesta,
eli asevelvollisuudesta vapautin itseni, koska katsoin, ettei se ole luonteelleni sopivaa. On myös monta muuta ammattia, joihin en menisi, edes ilmaiseksi.
+) On otettava huomioon, että
armeijoiden miehistävä ja kasvattava vaikutus tulee korvata ennenpitkää jollain muulla, kun maailmanrauha saavutetaan. Tai no en tiedä, voidaanko sitä sinun visiossasi saavuttaa.

"Luuletteko, että möhömaha joka ei edes pienestä täyspakkausmarssista selviä, voisi muka ikinä tyydyttää naisen?"

Varmasti voi, voihan nainenkin, joka ei jaksa vetää edes nörttimiestä turpaan kiihottaa alfauroksen. Juuri siihen tässä pyritään, että naiset antaisivat herkemmin nörteille ja
luusereille ja osaisivat löytää heistä hyviä puolia.

"Mitä taas BB-Hennaan tulee, niin antakaa jo tyttöparan olla. Olette vain kateellisia kun ette itse uskaltaisi mennä telkkariin."

Pitää paikkansa. En menisi
telkkariin puhumaan tasa-arvoasioista, koska a) joko olen siinä huono tai sitten b) minua ei kiinnosta olla valtavirta julkisuuden edustaja vähemmistöryhmien tasa-arvoasioissa tai missään muussakaan. Epäilen myös olisinko kovin hyvä realtime-esiintyjä pitkässä juoksussa. Huimimmissa visioissani tietysti olisin politiikko, joka kaataa nyky-
yhteiskunnan parissa kuukaudessa.
Katsotaan asiaa viiskymppisenä uudestaan. :)

"Seurattuani tätä blogia näin pidemmän aikaa ymmärrän nykyään, miksi prostituutiota kannattavat nimenomaan säälittävät peräkammarin pojat. On niin helppoa unohtaa yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus, kun on oma lehmä ojassa."

Minun mielestäni olisi
ihan hyvä, jos kiellettäisiin prostituutio pohjoismaissa (ei muualla). Prostituution poistaminen vie tavallaan vitulta arvon, mikä taas voi johtaa siihen, että ilmaista vittua on helpompi saada. En ole ihan varma tästä teoriasta, mutta sellainen aavistus minulla on.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvoministerin paikalle oli kova kilpa, jonka lopulta voitti Naisasialiito Unionin ehdokas Anne Moilanen (vihr)."
Painajaismainen tulevaisuuden näkymä. Yöunet meni!"

Anna Moilanen on minusta ollut
aina tasa-arvoministeri.

Toivottavasti saamme nyt Laasasen käpälälautaan.


Bmad

Jape kirjoitti...

anonyymi feministi: "Tämän lisäksi olette pakkomielteisen fiksaatioituneita miesten ympärileikkaukseen, prostituutioon ja etenkin omasta kansallisvelvollisuudestanne livistämiseen."

Feministit ovat jumittuneet (fiksoituneet) puhua pajattamaan vain naisin kohdistuvasta väkivallasta, joka heidän mukansa on ihmisoikeusloukkaus sekä vain naisten ympärileikkauksesta joka sekin on ihmisoikeusloukkaus. Vastaavat miehille ovat ymmärrettävää rutiinia, eli väkivallan kohteeksi joutuminen on OK, kun kyseessä on mies. Näin siis feministien mielestä.
Ja mitä tulee kansalaisvelvollisuuksiin niin näitähän feministit eivät halua ollenkaan. Feministi ovat kiinostuneita vain oikeuksista. Velvollisuudet on ikävempiä - sillonhan voi jopa joutua tekemään oikeasti jotain.

"Luuletteko, että möhömaha joka ei edes pienestä täyspakkausmarssista selviä, voisi muka ikinä tyydyttää naisen?"

Miten tämä liittyy käsiteltävinä oleviin kysymyksiin ja tasa-arvoon?

Onko sinulle kenties uutinen se, että jokainen on vastuussa omasta tyydytyksestään, sitä ei voi sälyttää toisen harteille, vaikka senkin feminsitit kyllä mielellään tekee, jotta saavat siitäkin rutista... :)

"Mitä taas BB-Hennaan tulee, niin antakaa jo tyttöparan olla. Olette vain kateellisia"

Todella, tyttöparka! Minusta BB-Hennalle ei kannata olla kateellinen. Hänen tilanteensa tulevaisuutta ajatellen on aika vaikea, ei ehkä Takiaisen luokkaa mutta lähellä.

"Seurattuani tätä blogia näin pidemmän aikaa ymmärrän nykyään, miksi prostituutiota kannattavat nimenomaan säälittävät peräkammarin pojat."

Valitettavasti sinuun ei pitkäaikaisena "seuraajana" ole näemmä tarttunut yhtään tasa-arvoista ajattelutapaa ja itseilmaisua. No ei yllätä, että keinovalikoimaasi kuuluu solvaus ja herjaava kielenkäyttö.

tpjs kirjoitti...

"Luuletteko, että möhömaha joka ei edes pienestä täyspakkausmarssista selviä, voisi muka ikinä tyydyttää naisen?"

Onpa yhdyntäkeskeistä puhetta! Vatsan koko tai yleiskunnon taso ei vaikuta esim. sormi- ja kielitaitoihin mitenkään. Mutta nainenhan tietysti tyydytetään sillä, että naida rynkytetään mahdollisimman pitkään ja totta kai mahdollisimman isolla mololla.

No, kirjoittaja taisi olla mies, luultavasti alle 20 vee ja jenkkipornon ystävä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin säälittävää katseltavaa kuinka taas kaikki nörttisurkimukset ryntäävät puolustelemaan mestariaan, heti kun joku vähänkin viittaa totuuteen päin. Miettisitte edes joskus vähän objektiivisesti näitä asioita, niin saattasitte ehkä joskus löytää totuuden. Mutta ajattelu sattuu, sen sijaan vetäydytte blogeihinne toistelemaan naisviha-propagandaanne ja uskottelemaan itsellenne, että teissä itsessänne ei ole koskaan mitään vikaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin säälittävää katseltavaa kuinka taas kaikki nörttisurkimukset ryntäävät puolustelemaan mestariaan, heti kun joku vähänkin viittaa totuuteen päin."

Jos totuus on paksu valhe
tottakai sitä vastaan ryhdytään täällä taistelemaan. Olisi kiva nähdä kun Moilanen tulee turbomelan kanssa ja niputtaa mestarin.

"Miettisitte edes joskus vähän objektiivisesti näitä asioita, niin saattasitte ehkä joskus löytää totuuden. Mutta ajattelu sattuu, sen sijaan vetäydytte blogeihinne toistelemaan naisviha-propagandaanne ja uskottelemaan itsellenne, että teissä itsessänne ei ole koskaan mitään vikaa."

Ei meissä mitään vikaa ole,
kuten ei muissakaan.

Oletko muuten huomannut,
että olemme naismyötämielisiä ihmisiä, kunhan naiset lakkaavat typerän miehille alistumisen?Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Bmad,

Oletko näitä sairaita kiihkorelativisteja, joiden mielestä lasten raiskaaminen on hauskaa ja kivaa, kunhan se lapsikin pitää siitä? Kaltaisesi yököttävät minua. Ja jos kenessäkään ei ole vikaa, niin miksi syyllistätte meitä naisia kaikesta pahasta mitä tapahtuu. Mitä tarkoitat sillä, että minun pitäisi lopettaa miehille alistuminen? Olen täysin vapaa ja itsenäinen ihminen, mutta silti te käytte kimppuuni ja haukutte minua valehtelijaksi ja miesvihaajaksi. Samaan aikaan heittelette vitsinä ilmaan sellaisia mielipiteitä, jotka veisivät missä tahansa täysjärkisessä yhteiskunnassa teidät vankilaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Oletko näitä sairaita kiihkorelativisteja, joiden mielestä lasten raiskaaminen on hauskaa ja kivaa, kunhan se lapsikin pitää siitä?"

En. Enkä rinnastaisi
sukukypsää naista lapseen, vaikka molemmista lähteekin kimakka
ääni.

Valitettavasti aika monet naiset jäivät eliniäkseen jonnekin vaahtokarkkimaailmaan puhaltamaan saippuakuplia, elikä eivät kypsyneet isoiksi.
Ja sen varjolla nämä kunnostautuneet inisevät ja bodatut herrasmiehet pyörivät kuin mehiläiset naisten
hedelmäpesien ympärillä ja hemmottelevat heitä pitkälle keski-ikään. Näin noidankehä ikuiseen vastuuttoman pikkutytön elämään on valmis. On vaarallista olla nainen ja vielä vaarallisempi jos ei ymmärrä olevansa äkkiä ikeen alla, ellei pidä varaansa.

"Kaltaisesi yököttävät minua."

Joskus viha voi kääntyä rakkaudeksikin.

"Ja jos kenessäkään ei ole vikaa, niin miksi syyllistätte meitä naisia kaikesta pahasta mitä tapahtuu."

Ei kenessäkään ole vikaa;
sanoin mitä tarkoitinkin. Enkä sorru yksipuoliseen naisten syyllistämiseen ja osoitteluun (jotkut täällä sitä tosin ovat tehneet paljonkin). Jotain vikaa siinä vaan on, että tietyt ihmiset syrjäytetään ts. heitä ei koeta arvokkaiksi.

Vanhanajan mummolassa
kunnioitettiin jokaista siellä olevaa vierasta, nykyisillä parisuhdemarkkinoilla taas edellytetään pintakiiltoa ja konservatiivia otetta asioihin. :)

"Mitä tarkoitat sillä, että minun pitäisi lopettaa miehille alistuminen? Olen täysin vapaa ja itsenäinen ihminen, mutta silti te käytte kimppuuni ja haukutte minua valehtelijaksi ja miesvihaajaksi."

"Itsenäisyys" ja "vapaus" ovat silkkaa
puutaheinää ja vahingollista saastaa niin kauan, kun nainen on altistunut historian suurmiesten kirjaamille patriarkaalisille ja kankeille elämänarvoille.

Sinulla ei ole mitään todellista tarvetta valehdella. Tärkeämpää on vapautua ja oppia ajattelemaan koko maailman etua. Ei vain tämän maan, vaan koko maailman.

"Samaan aikaan heittelette vitsinä ilmaan sellaisia mielipiteitä, jotka veisivät missä tahansa täysjärkisessä yhteiskunnassa teidät vankilaan."

Sinun pitäisi päästä ruoskimaan jotain inhoamaasi miestä johonkin selliin.
Se olisi sinulle hyvää
terapiaa.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"heti kun joku vähänkin viittaa totuuteen päin."

Sinä nyt et totuutta tunnistaisi, vaikka se iskisi salamana umpiluiseen kalloosi.

Jorma

eternal testicle kirjoitti...

Ano:
"Tämän lisäksi olette pakkomielteisen fiksaatioituneita miesten ympärileikkaukseen, prostituutioon ja etenkin omasta kansallisvelvollisuudestanne livistämiseen."

Oletko nainen? Jos siis olet feministi ja nainen ja sitä mieltä että asevelvollisuuden lakisääteisyys tekee sen noudattamisesta moraalisesti vaadittavaa niin mikset sitten uskoisi kaikkiin naisia sortaviin lakeihin tai käytäntöihin joita feministien mielestä on ollut ja on yhä olemassa vaikka kuinka? Nyt kun ollaan Suomessa niin et pääse käyttämään feministien lempparia elikkä naisten äänioikeutta koska se tuli naisille yhtä nopeasti.

"Luuletteko, että möhömaha joka ei edes pienestä täyspakkausmarssista selviä, voisi muka ikinä tyydyttää naisen?"

Siis miesten pitää väkivallan uhalla todistaa kelpoisuutensa naisille. Jos haluaa tasa-arvoa niin ei voi tyydyttää naista,ja perään narsistinen oletus että miehen elämän keskipiste olisi naisen miellyttäminen. Eikö tämä mielestäsi osoita että elämme matriarkaatin alaisena? Jos noin on.

Minusta täällä blogissa esiintyy naisten vaikeuksia vähättelevää ja kummaksuttavaakin ajattelua (ja minusta on turha miettiä esim.kenellä on seksuaalinen valta. Ihmiset eivät ole biologisesti tasa-arvoisia ja punttien tasaaminen väkivalloin tai verbaalisin häpäisykeinoin luo uusia ongelmia) ja olen ehkä joskus siihen itsekkin syyllistynyt mutta "kritiikkisi" ei puutu arvostelemista ansaitseviin asioihin ollenkaan,vaan siitä saa sen kuvan että miesten pitää vain kestää kaikki mitä eteen tulee.