tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Yhteinen yksikkö

Miten voi olla vaikeeta!
Miten se naisten iskeminen voikaan olla niin vaikeeta? Perusoletuksena voisi pitää sitä, että myös naiset haluavat saada 'sitä'. Siksi onkin outoa, jos alkavat yht'äkkiä pihdata tavaraansa. Vaikea on pihdata, jos kuitenkin haluaa saada. Minne ovat suominaisen halut hävinneet?

Yleistäen voi sanoa, että naiset haluavat, ja kovasti haluavatkin. Naiset haluavat olla tuhmia! naiset haluavat saada! Naiste haluavat tulla kuritetuiksi!

Ei tarvitse kuin tunti surffata pornoa netissä ja huomaa kuinka lukematon määrä amerikkalaisia 18-vuotiaita ovat valmiina tekemään oikeasti IHAN MITÄ TAHANSA kameran edessä ja materiaalin laittaminen nettiin on OK. (Mistä niitä löytyykään koko ajan uusia naamoja?)

Jos seksi on nykyään hyvinkin arkipäiväistynyt, niin miksi ihmeessä ainakin Suomessa naiset kovasti pihtaavat? Läheisestä kanssakäymisestä tehdään iso juttu. Outoa. Sehän on yhtä "tavallista" kuin hampaiden harjaus.

Luulisi, että Suomeenkin mahtuu kiimaisia naisia, jotka lähtevät radalle saamaan, eivät kavereiden kanssa hengaamaan tai miehiä härnäämään. Missä nämä naiset ovat?

Täytän itse parin kuukauden kuluttua 30 vuotta enkä ole eläissäni saanut. Joudun siis omakohtaisesti toteamaan, että eivät ne naiset kovin helpolla itseään tyrkytä. Nähtävästi joku/jokin kuitenkin suominaiset tyydyttää, koska naiset ovat aina halunneet saada ja tuskinpa moni puutteessa elelee. Niin moni sinkkumies olisi nimittäin valmis tyydyttämään tytön kuin tytön!

Missä ovat halukkaat naiset, jotka eivät häpeile tunnustaa halukkuuttaan? Mistä tällaisia naisia löytää?
Lue poika markkina-arvoteoriaa.

En usko täällä esitettyjä väitteitä, että tyypillinen nainen pyrkisi tietoisesti saamaan taloudellista etua miestä valitessaan ja naimisiin mennessään.
Toki miehen ominaisuudet kuten työteliäisyys vaikuttavat rakastumiseen, mutta sen jälkeen itsekkyys on viimeinen naisen valintoihin vaikuttavista tekijöistä. Nainen päin vastoin on niin rakastunut, että haluaa jakaa miehen kanssa aivan kaiken. Hän on valmis uhraamaan suhteelle ja perheelle omat tulonsa, omaisuutensa, uransa ja mitä vain. Sellainen sitoutuminen ja toisen varaan asettuminen tekee suhteesta naisen mielessä syvemmän. Tietysti nainen odottaa mieheltä samanlaista täydellistä sitoutumista yhteiseen tulevaisuuteen ilman varaumia. Nainen kauhistuu ajatusta avioehdosta tai ajatusta, että hänen pitäisi luoda oma uransa, säästää oma eläkkeensä, säilyttää oma asunto toistaiseksi, pitää oma sukunimensä, jakaa lapsen hoitaminen miehen kanssa, jne. koska sellaiset asiat osoittavat, ettei mies ole sataprosenttisen varma yhteisestä tulevaisuudesta, jossa on vain "me" eikä "minä" ja "sinä". Kyse ei siis suinkaan ole naisen ahneudesta tai hyötymistarkoituksesta, vaan siitä, että hän näkee itsensä ja miehensä yhtenä yksikkönä, jonka eteen hän on ensimmäisenä valmis uhraamaan kaiken.
Housewife Charged In Sex-For-Security Scam
Helen Crandall, 44, was arrested by Akron police Sunday, charged with conducting an elaborate "sex for security" scam in which she allegedly defrauded husband Russell Crandall out of nearly $230,000 in cash, food, clothing and housing over the past 19 years using periodic offers of sexual intercourse.

"This kind of thing isn't as uncommon as we'd all like to think," Ohlmeyer said. "A woman finds herself in a situation where she isn't employable. Or maybe she has interests like child-rearing, cooking and home-maintenance that keep her from getting a job. So what does she do? She cooks up a scheme to entrap a man using her body as the bait. It's frightening, but it happens every day in this country."

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"tyypillinen nainen pyrkisi tietoisesti saamaan taloudellista etua miestä valitessaan ja naimisiin mennessään."

Miksi tietoisesti? Ei sitä tarvitse tiedotaa, niin vain tapahtuu.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoli haittaa vain uranaisia

"Tänään julkistetun tasa-arvobarometrin mukaan korkeakoulutetuista naisista 39 prosenttia koki, että sukupuoli haittaa palkkausta."

Minä koen, että sukupuoleni haittaa minun palkkaustani. Missä on oikeudenmukaisuus? Kuka korvaa?

"Miesten asemaa yhteiskunnassa pidetään edelleen parempana kuin naisten. Enemmistö suomalaisista uskoo, että yritykset ja talouselämä hyötyisivät siitä, jos johtopaikoilla olisi nykyistä enemmän naisia."

Pidetään ja uskotaan. Heikoilla hangilla liikutaan.


Näihin höpöhöpö-tutkimuksiin uppoaa jumalattomat määrät rahaa, jolla voitaisiin oikeasti tukea esim. pahoinpideltyjä miehiä ja lapsia.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Samaan aikaan toisaalla:

Työpaikat lähtivät miehiltä

Miehiltä lähtevät työt (fakta), ja mistä tasa-arvopolitiikassa huolestutaan? Siitä, että pieni joukko eliittinaisia kokee, kun asiaa heiltä varta vasten tiedustellaan, että heidän sukupuolensa muka vaikuttaisi haitallisesti heidän palkkaukseensa (kysely-mutu).

On taas suhteellisuudentaju täysin hukassa. Voisi sitä järkeäkin edes joskus käyttää.


Jorma

Arawn kirjoitti...

Tuota... Kai Henkka on tietoinen, missä yhteydessä tuo viimeiseksi linkattu uutinen on julkaistu?...

Markku kirjoitti...

Jos kaveri ei ole onnistunut saamaan 30 ikävuoteen mennessä, se kannattaisi lähettää jonkinlaiselle pokauskurssille. Useimmissa tapauksissa nuoren miehen saamattomuus ei johdu mistään korjaamattomasta rumuudesta vaan käyttäytymis- ja asennoitumisvirheistä. Tyyppi ei esimerkiksi tee tarpeeksi aloitteita tai tekee ne täysin väärillä tavoilla. Osa miehistä on sosiaalisesti puusilmäisiä eli he eivät tajua kiinnostuksen merkkejä. Tämä on haitta, koska naiset eivät yleensä tee kiinnostustaan selväksi suorilla tavoilla. Harjoittelu auttaa. Raaka työ palkitse tekijänsä tälläkin saralla.

Juttu on nimittäin niin, että eroista miesten naismenestyksissä selittää yksittäisistä tekijöistä kaikkein eniten miehen käyttäytyminen eikä ulkonäkö tai sosioekonominen asema. Mies voi olla varakas ja hyvännäköinen mutta jos hänen eleensä, äänensävynsä, ilmeensä, puheensa ja toimintansa tms. ilmentävät heikkoa itsetuntoa, niin hänen saantinsa jää pienemmäksi kuin köyhällä ja rumalla alfauroksella.

Paavo kirjoitti...

Onko jollain tarjota jotain tilastoja ja mielellään graafisessa muodossa vaikkapa seksipartnerien määrän jakaumaa eri sukupuolilla ja eri ikäryhmissä. Itseilmoitettukin riittää.

Tämä voisi selventää keskustelua siitä, että onko todella paljon miehiä, jotka ei saa koskaan ja paljon miehiä jotka panee useita. Onko naisten seksijakauma tasaisempi. Toki prostituoitujen naisenemmistö lisää niitä superalfanaarailta näyttäviä tilastoissa.

Arkijärjellä tajuaa sen, että nainen saa helpommin seksiä kuin mies. Rumasti sanoen pillu on halutumpaa kuin kulli, ja se näkyy hinnassa ja saatavuudessa. Mutta miten seksipartnerien jakaumat todella menevät.

Estääkö yhteiskunnan paheksunta ja asenteet naista hakemasta seksuaalista tyydytystä niin aktiivisesti kuin miehet hakevat, vai onko mies vähemmän tärkeä naisen tyydytykselle kuin nainen miehen.

Onko kyse myös siitä, että naiselle ei ole ulkonäkö niin tärkeää, joten harva vaikeasti seuraa löytävä nainen pitää järkevänä maksaa hyvännäköisen miehen seksiseurasta. Heille on yhtä hyvää tai jopa parempaa ruman ja ylipainoisen miehen ilmainen seura. Naisille on tärkeää että heitä halutaan ja miehille miltä naiset näyttävät.

"voi miten vaikeaa" mies vastaa omaan kysymykseensä:
"Niin moni sinkkumies olisi nimittäin valmis tyydyttämään tytön kuin tytön!"
Niin. luulenpa, että moni komea sinkkumies tekeekin näin.

Markku kirjoitti...

Lisättäköön vielä, että naisten puheet miesten tarpeesta "siistiytyä" eivät ole aivan täysin tuulesta temmattuja tai kiertoilmauksia, joilla tarkoitetaan tosiasiassa miehen riittämätöntä statusta.

Mies, joka on likainen ja haiseva ja jonka vaatteet ovat pesemättömiä rättejä, herättää kuvotusta. Kun tuohon yhdistetään vielä äärimmäisen paskainen kämppä, niin vaikutelma voi olla oksettava. On ihan oikeasti olemassa miehiä, jotka ovat niin karmaisevia sottapyttyjä, että he eivät sen takia saa. (Googleta hakusanoilla "vaivihkaa vainottu".)


Paavo:


Tämä voisi selventää keskustelua siitä, että onko todella paljon miehiä, jotka ei saa koskaan ja paljon miehiä jotka panee useita. Onko naisten seksijakauma tasaisempi. Toki prostituoitujen naisenemmistö lisää niitä superalfanaarailta näyttäviä tilastoissa.


Eikö tuo nyt ole aika selvää. Kuka tahansa normaali pre-menopausaalinen nainen saisi munaa puolen päivän varoitusajalla esimerkiksi netissä halunsa ilmoittamalla, jos vain haluaisi. Toisaalta moni ujo ja arka nuori mies ei saa, koska ei uskalla tai osaa iskeä.


Arkijärjellä tajuaa sen, että nainen saa helpommin seksiä kuin mies. Rumasti sanoen pillu on halutumpaa kuin kulli, ja se näkyy hinnassa ja saatavuudessa. Mutta miten seksipartnerien jakaumat todella menevät.


Monet naiset harrastavat vähemmän seksiä kuin voisivat ja monet miehet harrastavat vähemmän seksiä kuin haluaisivat. Koska pelkkää seksiä haluavaan naiseen kohdistuu ylikysyntää, hän voi valita parhaat päältä. Jo tästä seuraa, että seksipartnerien määrä kasautuu miehissä suhteettomasti niille alfoille, joita suuri seksipartnerien määrä kiinnostaa.


Estääkö yhteiskunnan paheksunta ja asenteet naista hakemasta seksuaalista tyydytystä niin aktiivisesti kuin miehet hakevat, vai onko mies vähemmän tärkeä naisen tyydytykselle kuin nainen miehen.


Jonkun näkemäni tilaston mukaan jopa 40:llä prosentilla naisista ei ole spontaania libidoa, mikä tarkoittaa muuan muoassa, että he unohtavat parisuhteiden välisenä aikana seksin käytännössä kokonaan.

Kuntsa kirjoitti...

Markku: "Mies, joka on likainen ja haiseva ja jonka vaatteet ovat pesemättömiä rättejä, herättää kuvotusta. Kun tuohon yhdistetään vielä äärimmäisen paskainen kämppä, niin vaikutelma voi olla oksettava. On ihan oikeasti olemassa miehiä, jotka ovat niin karmaisevia sottapyttyjä, että he eivät sen takia saa. (Googleta hakusanoilla 'vaivihkaa vainottu'.)"

Ilmeisesti tässä pitäisi todeta, että "vaivihkaa vainotun" tekstissä on tietoja, joiden tiedetään olevan vain Jussi Halla-ahon tiedossa. En väitä, että teksti olisi Jussin kirjoittamaa, onhan hänellä monia uskollisia seuraajia, kuten Markku. Toisaalta se, onko “vaivihkaa vainotun” teksti täysijärkisen tuottamaa ja vastaako tekstin antama kuva julkisuuden antamaa kuvaa Jussista vaahtosuisena mielipuolena natsina, jääköön lukijoiden harkintaan.

Anonyymi kirjoitti...

kai jokaiselle on selvää, minkälainen julkaisu The Onion on...

Suomessa samizdat-"julkaisu" matkii sen tyyliä.

abe

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehet toimitte elukkamaisen luontonne perään ja hinkuatte niitä nättejä lähihoitsuja kosmetologeja itsellenne. Pääskää irti primitiivisistä kriteereistänne (ja näyttäkää naisille esimerkkiä) ja metsästäkää tästä lähtien intohimoisimmin niitä yli 5000eur/kk tienaavia naisia.

apinamies kirjoitti...

Aika tyhmää keskustella miesten ja naisten haluista ja unohtaa, että miesten suonissa virtaa 20 kertaa enemmän testosteronia kuin naisilla. Ei tähän epäsuhtaan sen enmpää selityksiä kaivata.